Yüzde 400 zam işçileri keyfe getirdi! Yüzde 85'de diğer ücrete zam yapıldı!

Asgari ücretin belirlenmesinin ardından işçilere yönelik yapılan zamlar da belediyeler tarafından yapılmaya devam ediliyor. İşçiler yüzde 400 zammı duyunca keyfe gelirken, Yüzde 85 de diğer ücrete zam yapıldı!

Bilecik'te asgari ücretin belli olmasının ardından işçilere yönelik yapılan zamlar da belli oldu. Bilecik Belediyeler Birliği Başkanı Mustafa Yaman tarafından yapılan açıklamada, 185 çalışanın maaşlarına %85 zam yapıldığı duyuruldu.

Maaşlara Büyük Zam:

Başkan Yaman'ın açıklamasına göre, Bilecik Belediyeler Birliği'ne bağlı 185 çalışanın maaşlarına %85 oranında zam yapıldı. 

Yemek Ücretlerine de Zam:

Maaşlara yapılan zammın yanında, işçilerin yemek ücretlerine de %400 oranında zam yapıldı. 

Başkan Yaman'dan Açıklama:

Bilecik Belediyeler Birliği Başkanı Mustafa Yaman, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Emek ve emekçinin her zaman yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Asgari ücretin belli olmasının ardından, çalışanlarımızın maaşlarına ve yemek ücretlerine de zam yapma kararı aldık. Yaptığımız zamlarla birlikte, çalışanlarımızın alım gücünü artırmayı ve yaşam standartlarını yükseltmeyi hedefliyoruz."

İşçilerden Teşekkür:

Yüzde 85 maaş ve yüzde 400 yemek zammı müjdesi alan işçiler, Bilecik Belediyeler Birliği'ne ve Başkan Mustafa Yaman'a teşekkür etti.

zammaaşbelediye personeliHaberlerTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.