ZABITA EKİPLERİ TEK TEK İNCELEDİ

Burdur’un Bucak İlçesi’nde Bucak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından denetim yapıldı.

Burdur’un Bucak İlçesi’nde Bucak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından denetim yapıldı.

Bucak genelindeki lokanta, kafe, kahve, berber ve güzellik merkezlerinde iş yerlerinde, genelgede belirtilen hususlara uyup uymadıkları denetimi yaptı.

Lokanta, kafe, kahve, berber ve güzellik merkezlerini denetleyen ekip, sosyal mesafe kuralları ile maske ve eldiven kullanımı ve genelgede belirtilen kurallar ile ilgili denetim yaptılar.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, yaptığı açıklamada, Covid-19 salgınıyla mücadele sürecini kusursuz biçimde yönetmeye çalıştıkları gibi yeni normal dönemi içinde gerekli kurallara uyulması için mücadele ettiklerini belirtti.

Zabıta ekiplerinin şehrin dört bir yanında denetimde olduğunu ifade eden Başkan Ünal,  “Ekiplerimiz lokanta, kafe, kahve, berber ve güzellik merkezlerinde sosyal mesafe ve maske kurallarına uyulup uyulmadığına ayrıca genelge belirtilmiş olan hususların uygulanıp uygulanmadığına her detayı göz önünde bulundurarak denetleme yaptılar. Gıda imalathaneleri , sürekli hijyen kontrolünden geçirilerek sağlık açısından yaşanması muhtemel problemlerin önüne geçiliyor.”

Bucak Belediyesi Zabıta Müdürlüğüzabıta denetimiTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.