ZABITALAR PEŞİNİ BIRAKMADI BİR GÖZALTI DAHA

Bucak Sanayi Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı üzerinde çöp kutusundan kağıt ve plastik toplarken bir kişi daha yakalandı. Mahalle mahalle gezerek çöp kutularından kağıt ve plastik toplayarak, geri dönüşümde kullanılması için satan yabancı uyruklu kişi yakalandı.Kullandığı …

Bucak Sanayi Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı üzerinde çöp kutusundan kağıt ve plastik toplarken bir kişi daha yakalandı. Mahalle mahalle gezerek çöp kutularından kağıt ve plastik toplayarak, geri dönüşümde kullanılması için satan yabancı uyruklu kişi yakalandı.Kullandığı motosikletin arkasına römork bulunan şahısın motorunda plaka bulunmadığı ve kağıt ve plastiği izinsiz topladığı öğrenilince Bucak Belediyesi Zabıtaları şahsın bulunduğu yere gelerek işlem yaptılar.

Trafik ekipleri tarafından yapılan araştırma sonrasında şahsın kullandığı motosikletin şase numarasının bulunmadığı farkedilerek el konulmuştur. Aynı zamanda yabancı uyruklu şahıs gözaltına alınmıştır.

zabıtaBucak BelediyesiTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.