Tefenni Belediye Başkanı ve Zafer Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı Ümit Alagöz, Zafer Partisi Burdur İl Başkanlığı görevine atanan İbrahim Demir için destek mesajı yayımladı.
Alagöz, ziraat mühendisi ve genç girişimci İbrahim Demir’in Burdur İl Başkanlığı görevine atanmasından memnuniyet duyduğunu belirterek, Demir’in Burdur’un evladı olduğunu, üretimin içinden geldiğini ve çiftçi ile köylünün sorunlarını yakından bildiğini ifade etti.
“Burdur Daha Güçlü Temsil Edilecek”
Bir Burdurlu ve Tefennili olarak kentin her alanda daha güçlü temsil edilmesini önemsediklerini vurgulayan Alagöz, Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın liderliğinde Burdur teşkilatının yeni dönemde daha güçlü çalışmalara imza atacağına inandığını söyledi.
Zafer Partisi’nin üretime, liyakate, adalete ve milli birliğe önem veren kadrolarla yol yürüdüğünü belirten Alagöz, İbrahim Demir’in görevlendirilmesinin de bu anlayışın önemli bir göstergesi olduğunu dile getirdi.
“Omuz Omuza Mücadele Edeceğiz”
İbrahim Demir’in öncülüğünde Burdur’da yeni bir heyecan, yeni bir enerji ve güçlü bir teşkilatlanma sürecinin başlayacağına inandığını kaydeden Alagöz, yeni il başkanına görevinde başarılar diledi.
Alagöz, açıklamasında İbrahim Demir’e çalışmalarında tüm gücüyle destek vereceğini belirterek, “Omuz omuza bir mücadele örneği sergileyeceğiz” mesajı verdi.
Tüm dava arkadaşlarını, teşkilat mensuplarını ve Burdur’un geleceği için sorumluluk almak isteyen vatandaşları Zafer Partisi çatısı altında buluşmaya davet eden Alagöz, İbrahim Demir’in görevlendirilmesinin Burdur’a ve parti teşkilatına hayırlı olmasını temenni etti.