Zam sonrası yeni zam bekleniyordu! Son anda zam ertelendi

Araç sahipleri her gün acaba akaryakıta yeni zam gelecek mi diye düşünüyor. Motorin ve mazot zamları gündemden düşmüyor. Akaryakıta yeni zam gelecek mi? Akaryakıt fiyatları bugün kaç para? sorusuna yanıt arayan sürücülere kötü haber geldi. Daha yeni zam gelen motorin haberinin ardından, motorin ve benzine beklenen yeni zam ertelendi.

Son dakika akaryakıt haberi... Ay başında önce ÖTV zammı ile artan akaryakıt fiyatları ardından brent petrol ve döviz kurlarında yaşanan dalgalanma ile değişmeye devam ediyor. Benzin 38 TL’yi, motorin ise 40 TL’yi aşmıştı. Peki 30 Ocak 2024 Salı benzin ve motorin fiyatları ne kadar? İşte İstanbul, Ankara, İzmir ve 81 ildeki güncel benzin-mazot fiyatı…

MOTORİNE ZAM GELDİ

Dün gece yarısı Motorinin litre fiyatına 1 lira 38 kuruş zam geldi. Mazot fiyatlarındaki artış pompa fiyatlarına yansıdı.

HEM BENZİN HEM MOTORİNE YENİ ZAM

Motorine 24 saat geçmeden ikinci bir zam haberi daha gelmişti. Sektör kaynaklarına göre; motorine bu gece yarısı gelmesi beklenen 1 lira 40 kuruşluk zam ertelendi. Motorin gibi Bu gece yarısı itibarıyla benzine de 2 TL dolayında zam öngörülüyordu fakat sektör kaynaklarından alınan bilgiye göre o da ertelendi.

AKARYAKITTA FARKLI TARİFE

Dün gece gelen zam sonrası motorin litre fiyatları tarihinde ilk kez bu seviyeye yükseldi. İstanbul’da 41,60 TL’ye yükselen dizel yakıt fiyatları, Van, Ağrı, Hakkari gibi şehirlerde 43 liranın da üzerine çıktı.

30 OCAK SALI GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI NE KADAR?

İSTANBUL

Benzin: 38,28 TL – 38,36 TL

Motorin: 41,55 TL – 41,62 TL

LPG (Otogaz): 20,11 TL – 19,85 TL

ANKARA

Benzin: 39,03 TL

Motorin: 42,35 TL

LPG (Otogaz): 20,29 TL

İZMİR

Benzin: 39,22 TL

Motorin: 42,54 TL

LPG (Otogaz): 20,32 TL

akaryakıt zamzamTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.