ZELİHA TOLUNAY YÜKSEKOKULUNUN KALİTESİ BELGELENDİ

Bucak Zeliha Tolunay Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu Kalitesi Belgelendi.

Bucak Zeliha Tolunay Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu Kalitesi Belgelendi.

Bucak Zeliha Tolunay Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu Eğitim-Öğretim, Ar-Ge ve Yönetim süreçlerinde kalite ve verimliliği sağlayarak International Accreditation Service (IAS) tarafından akreditasyona sahip Institute of Global Certification (IGC) tarafından yapılan denetimler sonucu Uluslararası ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi belgesini almaya hak kazandı.

Bucak Zeliha Tolunay Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Adnan KALKAN, yaptığı açıklamada, kalite çalışmalarının iki yıl önce Üniversitemizde gerçekleştirilen kalite geliştirme süreci ile başlatıldığını söyledi.

ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi ile Yüksekokulumuzda süreçlerin sürekli iyileştirilmesi ve paydaş memnuniyetinin arttırılmasına yönelik bir adım atılmış olduğunu ifade eden Kalkan; Üniversitemizde ilk kez Yüksekokulumuzda kurulan ve belgelendirilen bu sistemle faaliyet süreçlerinde kalite ve verimliliğin artacağını, sıfır hata felsefesi ile işlerin sürdürüleceğini, gerek öğrenci gerekse personel memnuniyetinin artacağını belirtti.

Bucak Zeliha Tolunay Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik YüksekokuluAr-GeInternational Accreditation ServiceTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.