Burdur / Bucak

BAŞKAN DEMİREZEN “HER KURUM ÜZERİNE DÜŞEN GÖREVİ YERİNE GETİRMELİDİR”

Saygıdeğer Bucaklı Hemşerilerim, Hepimizce malum olduğu üzere, aralık ayı sonlarında Çin’de başlayan ve önlenemeyerek süratle dünyaya yayılan corona virüsü, bütün ülkelerin gündeminde en önemli problem olarak yer almaktadır.

BAŞKAN DEMİREZEN “HER KURUM ÜZERİNE DÜŞEN GÖREVİ YERİNE GETİRMELİDİR”

Saygıdeğer Bucaklı Hemşerilerim,

Hepimizce malum olduğu üzere, aralık ayı sonlarında Çin’de başlayan ve önlenemeyerek süratle dünyaya yayılan corona virüsü, bütün ülkelerin gündeminde en önemli problem olarak yer almaktadır. Öncelikle insanların sağlığını, eğitimini, hayat tarzını, alışkanlıklarını; ülkelerin her alan ve iş kolunu, çalışmalarını, ekonomilerini, kısaca her şeylerini etkilemektedir corona virüsü.

Bu nedenle tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’miz, ilimiz Burdur ve yaşadığımız Bucak’ta da sıkı tedbirler alındı. Türkiye’de şu ana virüs nedeniyle açıklanan ölü sayısı 59, vaka sayısı ise 2433 kişi. Dünyada ise ölü sayısı yirmi bir binli rakamları geçti. Yani büyük bir küresel tehditle karşı karşıyayız. Sorun büyük olunca alınan tedbirler de büyük oluyor.

Ülkemizde anaokulundan üniversiteye tüm öğretim kurumlarında eğitim öğretime ara verilerek ilk ve ortaokullar ile liselerde Eğitim Bilişim Ağı (EBA), üniversitelerde ise Uzaktan Eğitim ile öğretime devam edilmektedir.

Eczane, market ve sağlık kuruluşları dışındaki tüm yerlere kapatma veya kısıtlama getirildi. Devletimiz tarafından yerinde ve zamanında alınan tedbirlerle Türkiye şu ana kadar kriz yönetiminde başarılı bir sınav vermiştir.

Ben sağlık personeli değilim ama bir siyasi parti ilçe başkanı olarak sayın kaymakamımız, belediye başkanımız ve sağlık kurum yöneticileriyle irtibat kurarak bilgi alıyoruz. İlçemizde ve ilimizde alınan tedbir ve uygulamalar ile şu ana kadar vakayla karşılaşılmamış olmasını memnuniyetle karşılıyoruz.

Bu iş siyaset üstü bir durum, herkes ve her kurum üzerine düşen görevi yerine getirmelidir, memnuniyetle ifade etmek gerekir ki şu ana kadar uyumlu bir şekilde yapılması gerekenler yapılıyor. Bu sayede ülkemizde alınan sıkı tedbirlerle başarılı bir mücadele gerçekleştirilmektedir.

Başta sayın cumhurbaşkanımız, sağlık bakanımız ve içişleri bakanımız, vali, kaymakam ve belediye başkanlarımız olağanüstü bir çalışma göstermektedirler.

Bütün hastanelerimiz, doktor, hemşire, laborantlar olmak üzere tüm sağlık personelimiz mesai tanımaksızın çok başarılı bir sınav vermişlerdir bu süre içerisinde.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli ve Genel Başkan Yardımcılarımız başından beri süreci yakinen takip etmekte ve yapılması gereken her konuda devletimize hassasiyetle destek vermektedir.

Bu vesileyle, başta sağlık personeli olmak üzere hastalıkla mücadelede mesai mevhumu gözetmeksizin çalışan belediye personelimize teşekkürlerimizi ifade ediyor, öncelikle ülkemizin ve tüm dünyanın Covid-19 illetinden en kısa zamanda kurtulması ve insanların normal hayatına dönmesini diliyorum. Sağlıklı günlere.

MHP BUCAK İLÇE BAŞKANI SÜLEYMAN DEMİREZEN

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Milletvekili Uğur Hemşehrilerine Tek Tek Mesaj Gönderdi
Bölgesel

Milletvekili Uğur Hemşehrilerine Tek Tek Mesaj Gönderdi

AK Parti Burdur Milletvekili, TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi ve TBMM Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Üyesi Yasin UĞUR, Burdurlu hemşehrilerine bir mesaj yayımlayarak Burdurlular olarak kabine sonrası Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın salgınla mücadelede alınan yeni kurallara hassasiyetle uyulması için özen gösterelim, dedi.

Burdur'da Öğretmen Teoman Cengiz, Koronaya Yenik Düştü
Sağlık

Burdur'da Öğretmen Teoman Cengiz, Koronaya Yenik Düştü

Burdur’da öğretmen Teoman Cengiz, yakalandığı koronavirüse yenik düştü.

Bucak, sokağa çıkma kısıtlamasıyla sessizliğe büründü
Bölgesel

Bucak, sokağa çıkma kısıtlamasıyla sessizliğe büründü

Burdur'un Bucak İlçesi'nde, sokağa çıkma kısıtlamasının başlamasıyla birlikte sessizliğe bürünen caddeler görüntülendi. Bucak'ta, korona virüs salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı saat 20.00 itibariyle kent sessizliğe büründü.

Başkan Gökçe ''Sokaklar Boş Esnaf Dertli''
Sağlık

Başkan Gökçe ''Sokaklar Boş Esnaf Dertli''

Burdur'un Bucak İlçesi'ne bağlı Kocaaliler Beldesinde korona virüs tedbirleri kapsamında denetimler sürüyor.

Başkan Erdoğan'dan koronavirüs tedbirleri açıklaması geldi: Yeni tedbirler almaya mecburuz!
Yerel Yönetim

Başkan Erdoğan'dan koronavirüs tedbirleri açıklaması geldi: Yeni tedbirler almaya mecburuz!

Bugünkü Cuma namazı sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Başkan Erdoğan, son dakika açıklamalarında bulundu. Koronavirüs tedbirlerine ilişkin de konuşan Erdoğan konuşmasında "Yeni tedbirleri almaya mecburuz ve alacağız" sözlerine yer verdi. "Bu işin çalışmaları Bilim Kurulu tarafından yürütülüyor" diyen Erdoğan yeni önlemlerin gündemde olduğunu ilan etti.

Bucak Belediyesi'nden Covid-19 afişi
Bölgesel

Bucak Belediyesi'nden Covid-19 afişi

Bucak Belediyesinden Covid-19’la mücadele kapsamında Bucak ilçe merkezinde bina girişlerine uyarı yazıları asıyor. Vatandaşlar isterlerse yapışkanlı, Covid -19 nedeniyle ziyaretçi kabul etmiyoruz çıkartmalarını Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünden, Mahalle Muhtarlıklarından temin edilebiliyor.