Burdur / Bucak

Çağdaş Çiçekçilikten Sevgililer Günü İndirim!

-Sevgililer Günü, Çiçeksiz Olmaz -Çağdaş Çiçekçilikten Sevgililer Günü indirimi Bucak merkezde 26 yıldır hizmet veren ve yenilenen yüzü ile marka olan Çağdaş Çiçekçilik Sevgililer Günü özel indirime başladı. Sevgililer Günü için tüm hazırlıklarını tamamlayan Çağdaş Çiçekçilik, Kutuda Çiçek- …

Çağdaş Çiçekçilikten Sevgililer Günü İndirim!

-Sevgililer Günü, Çiçeksiz Olmaz

-Çağdaş Çiçekçilikten Sevgililer Günü indirimi

Bucak merkezde 26 yıldır hizmet veren ve yenilenen yüzü ile marka olan Çağdaş Çiçekçilik Sevgililer Günü özel indirime başladı.

Sevgililer Günü için tüm hazırlıklarını tamamlayan Çağdaş Çiçekçilik, Kutuda Çiçek- Orkide- Cam Bahçe- Ahşap Tereryum- Kuru Çiçek – Uçan Balon -Kalp Yastık- Pelüş Ayıcık Gibi ürünlerde çeşitli fırsatlar hazırladı.

“ÇİÇEĞİ ÇİÇEKÇİDEN ALIN”

Müşterilerin aradığı ürünü uygun fiyatlara bulabilecekleri zengin ürün yelpazesi ile Çağdaş Çiçekçilik, 14 Şubat Sevgililer Gününe hazır olduklarını vurgulayan Çiçekli Necla Dağaş, “Orkide ve salon bitkilerinde hazırlığımız tamam. Güllerimizi fazla fazla sipariş ettik. Buket, cam vazo ve tek kutu halinde satışa sunacağız. Cam bahçe tereryum, kutu çiçek, yapay çiçek, ayıcık hepsi hazır artık kısmetimizi ve sevgilileri bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Sevgililer Gününde deneyimli çalışanları ile hızlı servis ile kaliteli çiçek satmayı hedeflediklerini aktaran Necla Dağaş, “14 Şubat’ta Hızlı Servisimiz Deneyimli Çalışanlarımızla Kaliteli Çiçek Satmayı Hedefliyoruz. Sevdiklerinize güzel, kaliteli ve unutulmaz bir hediye vermek istiyorsanız Çağdaş Çiçekçilikten alışveriş yapın. Hem sizler sevdiklerinizi mutlu edin. Bizler biliyorsunuz artık internet gerçeği var, insanlar her türlü alışveriş ihtiyaçlarını internet sitelerinden karşılıyor. Tabi ki bizde çağa ayak uydurmaya çalışıyoruz. Kendi internet sitemizi açtık. 20 tane ayrı sitemiz var kullanıyoruz aktif bir şekilde. Sitelere günlük belirli meblağlar yatırıyoruz. Şükürler olsun oradan da bir kazanç sağlıyoruz. Site de yarış içerisinde herkes, biz gerçek çiçekçileri tercih etmenizi istiyor. Biz Türkiye’nin 81 iline, dünyanın 158 ülkesine İnterflora güvencesiyle çiçek gönderiyoruz. Sevgililer Gününde yüzde 20 indirim sağlıyoruz” açıklamasında bulundu. Çiçekli Necla Dağaş, yakın zamanda yeni mağazalarına taşınacaklarını ve kaliteli hizmet sunmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Çağdaş Çiçekçilik

Necla Dağaş

0 248 325 68 94

0 555 50 55 444

Adres:Oğuzhan Mahallesi 3918. Sk. No 11/A Bucak/Burdur

www.cagdascicek.com.tr    –    www.bucaktacicekci.net

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Çağdaş Çiçekçilik ile Aşkınızı Taçlandırın Yüzlerce Seçenekle Sevgilinizin Kalbini Fethedin
Tanıtım

Çağdaş Çiçekçilik ile Aşkınızı Taçlandırın Yüzlerce Seçenekle Sevgilinizin Kalbini Fethedin

Çağdaş Çiçekçilik, 14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel birbirinden güzel çiçekler ve hediyelerle aşkınızı taçlandırmanıza yardımcı olacak. Zengin çiçek çeşitleri, yaratıcı aranjmanlar, çikolatalı çiçekler, teraryumlar ve daha fazlası...

Çağdaş Çiçekçilik, yılbaşına özel tasarımlar Yılbaşı kampanyasını kaçırmayın!
Bölgesel

Çağdaş Çiçekçilik, yılbaşına özel tasarımlar Yılbaşı kampanyasını kaçırmayın!

Bucak'ın köklü çiçekçilerinden Çağdaş Çiçekçilik, yılbaşına özel koleksiyon hazırladı. Çeşit çeşit ürünlerle yılbaşında sevdiklerinize unutulmaz bir hediye verebilirsiniz.

24 Kasım Öğretmenler Günü'ne Özel Çağdaş Çiçekçilikte Büyük Kampanya
Tanıtım

24 Kasım Öğretmenler Günü'ne Özel Çağdaş Çiçekçilikte Büyük Kampanya

Burdur'un Bucak İlçesinde aranan her türlü çiçek çeşidini bulunduran Çağdaş Çiçekçilik, 24 Kasım Öğretmenler gününe özel yeni kampanya başlattı.

Dünya İkincisi Oldu! Çiçeklerle Karşılandı!
Yaşam

Dünya İkincisi Oldu! Çiçeklerle Karşılandı!

2. Trisome Game Oyunlar Dünya Şampiyonasından ikincilik ile dönen Kayserili sporcu Hacı Ömer Arslantürk ve antrenör Uğur Arı, çiçekler ile karşılandı.

1,5 yaşındaki çocuk balkondan düştü! Ağır yaralandı!
3. Sayfa

1,5 yaşındaki çocuk balkondan düştü! Ağır yaralandı!

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde 3. kattaki dairenin balkonundan düşen 1,5 yaşındaki çocuk ağır yaralandı.

BUSKİ ile Deniz Suyu Tertemiz Olacak!
Yaşam

BUSKİ ile Deniz Suyu Tertemiz Olacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin BUSKİ marifetiyle Karacabey Boğazı’ndaki su kalitesinin artırılması amacıyla geçen yıl temelini attığı Karacabey Yeniköy Atık Su Arıtma Tesisinde inşaat hızla sürüyor.