Antalya

Emre Çağlar Dünya Evine Girdi

Antalya Emlakçılar ve Oto Galericiler ve İş takipçileri Odası Başkanı İsmail Çağlar’ın oğlu Emre Çağlar dünya evine girdi.

Emre Çağlar Dünya Evine Girdi

EMRE ÇAGLAR DÜNYA EVİNE GİRDİ

Antalya Emlakçılar ve Oto Galericiler ve İş takipçileri Odası Başkanı İsmail Çağlar’ın oğlu Emre Çağlar dünya evine girdi. 14 Ağustos 2023 Antalya Emlakçılar ve Oto Galericiler ve İş takipçileri Odası Başkanı İsmail Çağlar’ın oğlu Emre Çağlar dünya evine girdi. Emre Çağlar 12.08.2023 tarihinde Ostima düğün salonunda düzenlenen düğünle, Antalya’da saygın bir isim olan Mustafa Aydemir’in Kızı Gizem Aydemir ile hayatını birleştirdi. Düğünde adeta şıklık yarışı var gibiydi. Düğüne katılanlar arasında, Antalya’nın tanınmış iş insanları ve siyasetin önde gelen isimleri vardı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Adlıhan dere, oda başkanları, dernek başkanları ve Antalya tanınmış ünlü Emlakçı ve galericiler’in katıldığı düğün eğlenceli bir şekilde geçti. İsmail Çağlar ise yayınladığı mesajda, düğüne katılanlara teşekkür etmeyi ihmal etmedi. İşte o mesaj; Öncelikle, Yılardır birlikte yol yürüdüğüm ve yürümeye de devam edeceğim çok değerli Meslektaşlarıma, Esnaf camiamıza bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmadıkları için minnettarım,ayrı ayrı teşekkür ediyorum . Düğünümüze katılarak, Mutluluğumuza ortak olan ; Vekilimiz : Cavit ARI, Akdeniz Belediyeler Birliği Kepez Belediye Başkanımız Av.Hakan TÜTÜNCÜ, Muratpaşa Belediye Başkanımız Av.Ümit UYSAL, Aksu Belediye Başkanımız Halil ŞAHİN, Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanımız Adlıhan DERE, Türkiye’mizin Güzel şehirlerinin Emlakçılar ve Oto Galericiler Odası Başkanları, Emniyet teşkilatımız, Tüm siyasi parti il başkanlarımız, ilçe başkanlarımız ve yönetim kurulu üyelerimiz, Antalyamızın Oda ve Kooperatif Başkanları, Meclis üyelerimiz, Muhtarlarımız, Dostlarım, Kardeşlerim, Akrabalarım, Tüm küçük ve büyüklerim, Basınımızın güzide temsilcileri ve ismini sayamadığımız bir çok dostumuz,Kıymetli misafirlerimiz hepinizin ayağına yüreğine sağlık. Ayrıca yanımızda bulunamayıp kalplerinin bizimle olduğunu belirten gerek telgraflarıyla, gerek çelenk göndererek, gerek arayarak, gerekse sosyal medya üzerinden tebriklerini ileten tüm dostlara ayrı ayrı teşekkür ediyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum… RABBİM DOST EKSİKLİĞİ GÖSTERMESİN, BİRLİĞİMİZ DAİM OLSUN.

 

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Yılbaşı öncesi ikinci el otomobil piyasasında ’son dakika’ hareketliliği bekleniyor
İş Dünyası

Yılbaşı öncesi ikinci el otomobil piyasasında ’son dakika’ hareketliliği bekleniyor

Araç alacakların yeni yılda fiyatlara artış yapılacağı düşüncesine hakim olduğunu söyleyen Antalya Emlakçılar Oto Galericiler ve İş Takipçiler Odası Başkanı İsmail Çağlar, “Yılbaşına doğru hareketliliğin daha da yükseleceğini düşünüyorum.

Kaş Belediye Başkanı Erol Demirhan görevi devraldı. Erol Demirhan Kimdir
Yerel Yönetim

Kaş Belediye Başkanı Erol Demirhan görevi devraldı. Erol Demirhan Kimdir

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonucunda Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Kaş Belediye Başkanlığını kazanan Erol Demirhan, düzenlenen devir teslim töreniyle görevine başladı.

CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı Antalya Kaş Çavdır Mahallesindeki Sorunu Meclise Taşıdı
Yerel Yönetim

CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı Antalya Kaş Çavdır Mahallesindeki Sorunu Meclise Taşıdı

CHP Antalya Milletvekili Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Cavit Arı, Kaş'ta yaşanan elektrik kesintileri ve kısıtlamalarıyla, CK Akdeniz Elektrik şirketine yönelik iddiaları Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin gündemine taşıdı.

Antalya Milletvekili CHP'li Cavit Arı  Mecliste Bu yol ne zaman bitecek? Elmalı halkı cezalı mı? Neden bitmiyor?” diye sordu.
Yerel Yönetim

Antalya Milletvekili CHP'li Cavit Arı Mecliste Bu yol ne zaman bitecek? Elmalı halkı cezalı mı? Neden bitmiyor?” diye sordu.

Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi CHP Antalya Milletvekili Av. Cavit ARI; TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın 2024 Yılı

Antalya Korkuteli Yelten'deki  Tarhana  Şenliğinde  Kazanlar Dolusu Tarhana İkram edildi
Etkinlik

Antalya Korkuteli Yelten'deki Tarhana Şenliğinde Kazanlar Dolusu Tarhana İkram edildi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya Vali Yardımcısı Yalçın Sezgin, Korkuteli’nin Yelten Mahallesi’nde bu yıl 5’incisi gerçekleştirilen Tarhana Şenliği’ne katıldı.

Antalya'da Garsonlar birbirine girdi! Ortalık kana bulandı
Bölgesel

Antalya'da Garsonlar birbirine girdi! Ortalık kana bulandı

Antalya'nın Finike ilçesinde bir restoranda garsonlar arasında alacak verecek meselesi ve temizlik tartışması yüzünden çıkan silahlı kavgada 1 garson hayatını kaybetti, 1 garson ise yaralandı.