AK Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı, Konak Mahallesi Muhtarı ve esnafıyla kahvaltıda buluşarak mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Özboyacı, samimi sohbet ortamında mahallenin gündemini dinledi.
Türkiye Büyük Millet Meclsi (TBMM) Plan ve Bütçe Komisyonu, emniyet teşkilatından vergi uygulamalarına, basın mevzuatından belediyelerin taşınmaz satışlarına kadar birçok alanda değişiklik öngören 24 maddelik kanun teklifini kabul etti
AK Parti Ankara İl Başkanlığı tarafından Kurban Bayramı dolayısıyla geleneksel bayramlaşma programı gerçekleştirildi
İstanbul’un Fethi ve Bayram Coşkusu Aynı Programda Buluştu
AK Parti Genel Merkezi’nde düzenlenen programda, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) ile Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) heyetleri 3 bayram aranın ardından yeniden bir araya geldi
CB. Erdoğan, Kurban Bayramı dolayısıyla Edirne’de Yunanistan sınırında görev yapan Mehmetçikle telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
Namaz sonrası vatandaşlara hitap eden Erdoğan, birlik, beraberlik ve Filistin’de yaşanan gelişmelere ilişkin mesajlar verdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan mesajında, “Bizleri sağlık ve sıhhat içinde bir bayrama daha eriştiren Cenabıallah’a hamdolsun” ifadelerini kullanarak, kesilen kurbanların, edilen duaların ve yapılan yardımların kabul olmasını diledi.
Milliyetçi Hareket Partisi Burdur İl Başkanlığı ile Adalet ve Kalkınma Partisi Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı önemli bir görüşmede bir araya geldi.
AK Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı, 26 Mayıs Salı günü (Arefe Günü) saat 13:30'da AK Parti Burdur İl Başkanlığı'nda düzenlenecek geleneksel bayramlaşma programına tüm hemşehrilerini davet etti.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile bir araya gelen Milletvekili Korkmaz, şehirde yürütülen projeleri ve yerel talepleri iletti.
AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, Burdur Merkez’e Güzel Sanatlar Lisesi ve pansiyon binası, Bucak’a Halk Eğitim Merkezi, Yeşilova’ya ise Çok Programlı Anadolu Lisesi yapılacağını açıkladı. Projelerin yapım ihalelerinin tamamlandığı bildirildi.
AK Parti Burdur İl Başkanlığı, kentteki yüzlerce genci kapsayan dev bir organizasyona imza attı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilecek olan “Bir Gençlik Şöleni” programı için Burdur'dan 500 genç dualarla uğurlandı.
Dünya Çiftçiler Günü dolayısıyla Meclis Genel Kurulu’nda söz alan AK Parti Burdur Milletvekili Adem Korkmaz, tarımın milli güvenlik ve gıda arzı açısından kritik rolünü gözler önüne serdi.
AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, Yeşilova ilçesinin eğitim altyapısını güçlendirecek olan 8 derslikli Çok Programlı Anadolu Lisesi projesinin ihale tarihini duyurdu.
AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, Bucak İlçe Stadyumu’nun modernizasyonu için beklenen yatırım sürecinin resmen başlatıldığını duyurdu.
AK Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı, Burdur’un konut ihtiyacına yönelik önemli temaslarda bulunduklarını açıkladı.
AK Parti Burdur Milletvekili Adem Korkmaz, MAKÜ Tarih bölümünden sınıf arkadaşlarını TBMM’de ağırladı.
AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, Ulaştırma Bakanı Uraloğlu ile Burdur yatırımlarını görüştü.
AK Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı, 23 Nisan programına ilişkin iddiaların gerçeği yansıtmadığını açıkladı.
Burdur’da 23 Nisan kapsamında AK Parti İl Başkanı koltuğunu öğrenciye devretti.
Burdur’da AK Parti İl Başkanlığı’na ait minibüsün dört lastiği gece saatlerinde kimliği belirsiz kişiler tarafından kesilerek patlatıldı.
AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, sosyal medyada yer alan iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirterek kamuoyuna açıklamada bulundu.
AK Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı, paylaşımında vefa ve samimiyet vurgusu yaptı.
AK Parti Burdur İl Başkanlığı, haftalık olağan yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi.
Bucak’ta yapılacak 8 derslikli Halk Eğitim Merkezi için ihale 20 Mayıs 2026’da gerçekleştirilecek.
Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Mücahit Tuğcu, AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz ile bir araya gelerek Yeni ve Ağır Sanayi Sitesi projesini masaya yatırdı.
AK Parti Burdur İl Başkanlığı, haftalık olağan il yürütme ve yönetim kurulu toplantılarını İl Başkanı Mustafa Özboyacı başkanlığında tamamladı. Toplantıda teşkilat çalışmaları ele alınırken, alınan kararların hayırlı olması temennisinde bulunuldu.
AK Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı ve Milletvekili Mustafa Oğuz, Türk Şeker Genel Müdürü Dr. Muhiddin Şahin’i ziyaret etti. Görüşmede Burdur Şeker Fabrikası’na yönelik mevcut hizmetler değerlendirilirken yeni yatırım sözleri alındı.
AK Parti Burdur heyeti, Çeltikçi ilçesine bağlı Bağsaray köyünde düzenlenen iftar programına katılarak vatandaşlarla bir araya geldi. İl Genel Meclisi Üyesi Volkan Mengi, birlik ve beraberlik mesajı vererek ev sahipliği yapan bölge halkına teşekkürlerini sundu.
TBMM Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Özlem Zengin’in katılımıyla Burdur’da teşkilat iftarı ve İl Danışma Meclisi Toplantısı düzenlendi. Programda birlik ve beraberlik mesajları verildi.
AK Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'ın da katıldığı Emirdağ Belediye Başkanlığı sahur programında teşkilat üyeleriyle bir araya geldi. Programda Ramazan ayının manevi iklimi ve teşkilatlar arası koordinasyon vurgulandı.
Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı ve Milletvekili Mustafa Oğuz, İçişleri Bakanlığı’nda dört bakan yardımcısıyla bir araya gelerek şehirdeki projeleri masaya yatırdı. Görüşmelerde devam eden yatırımların son durumu ve planlanan yeni çalışmalar için eş güdüm kararı alındı.
Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı ve Milletvekili Mustafa Oğuz, İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi ile Ankara’da bir araya geldi. Görüşmede yerel projeler ve iş birliği süreçleri ele alındı.
AK Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı ve Milletvekili Mustafa Oğuz, kentte yeni seçilen esnaf odası başkanlarını ziyaret ederek "birlik" mesajı verdi. Heyet, esnafın yerel üretimdeki rolüne dikkat çekerek yeni yönetimlere başarı dileklerini iletti.
AK Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı, Genel Merkez Teşkilat Başkanlığına gerçekleştirdiği ziyarette geleneksel Yörük yağlığı takdim etti. "Yörük ruhu, teşkilat ruhudur" diyen Özboyacı, kültürel mirasın önemine dikkat çekti.
AK Parti Burdur İl Başkanlığı, belediyenin borç iddialarına karşılık vererek, borcun altyapı yatırımlarından kaynaklandığını ve şehre borcun iki katı tutarında kalıcı eser kazandırıldığını duyurdu.
AK Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı ve beraberindeki belediye başkanları, Aydın Yenipazar Belediye Başkanı Malik Ercan’ı makamında ziyaret etti. Görüşmede yerel yönetim projeleri ve belediyeler arası iş birliği imkanları ele alındı.
AK Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı, Karamanlı ilçesinde gerçekleştirdiği saha mesaisinde belediye yatırımlarını inceleyerek sanayi esnafıyla bir araya geldi. Ziyaret programında ilçenin gelecek vizyonuna dair projeler masaya yatırıldı.
AK Parti Burdur İl Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Akay, genç yaşta yaşamını yitirdi. Vefat haberini paylaşan İl Başkanı Mustafa Özboyacı, teşkilatın büyük bir üzüntü içerisinde olduğunu belirtti.