Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik süren rüşvet ve yolsuzluk soruşturmasında adliyeye sevk edilen 15 kişiden Ali Y., Ertan K., Cemal A., Erkan A., Furkan S., Mustafa A., Onur N. ve Salih E. tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Antalya’da 'rüşvet' soruşturması kapsamında tutuklanan ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden uzaklaştırılan Muhittin Böcek'in gelini Zuhal Böcek, "suçtan kaynaklanan mal varlığının değerinin aklanması" suçlamasıyla tutuklandı.
CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel, konuya ilişkin şunları söyledi Bugünkü MYK toplantımızda, Manavgat'ta yaşanan süreçle ilgili olarak, bu rüşvet kumpasının baş aktörü olan Engin Tüter, Cengiz Coşar ve Hüseyin Cem Gül kesin ihraç istemiyle disipline
Antalya'da Manavgat Belediyesine düzenlenen rüşvet, irtikap ve zimmet operasyonunda adliyeye sevk edilen 6 kişi tutuklandı.
Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası’na yönelik düzenlenen ‘Rüşvet’ operasyonunda adliyeye sevk edilen 8 kişiden 3’ü tutuklanırken, 5 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.