Muğla’nın Seydikemer ilçesindeki ormanlık alanda çıkan ve kuvvetli rüzgarın etkisiyle hızla yayılan yangın yerleşim alanlarını tehdit etti. Alevlerin ulaştığı mahallede bir ev ağır hasar görürken, traktör ve saman balyaları tamamen yandı.
Sezonun 46., Ege’nin 8. ve Muğla’nın 3. yağlı güreş turnuvası olan organizasyon, 17 Ağustos 2025 Pazar günü gerçekleştirildi. Toplam 878 pehlivanın katıldığı güreşlerde, başpehlivanlık boyunda ise 57 güreşçi mücadele etti.
Muğla’nın Seydikemer ilçesinde bu yıl 32’ncisi düzenlenen geleneksel Seki Yağlı Pehlivan Güreşleri, kıyasıya mücadelelere sahne oldu. 17 Ağustos 2025 Pazar günü yapılan güreşlerin sonunda, finalde Orhan Okulu ile İsmail Koç karşılaştı
Muğla'nın Seydikemer ilçesine bağlı Seki Mahallesi, bugün bir kez daha Türkiye’nin dört bir yanından gelen pehlivanlara ev sahipliği yapıyor. 17 Ağustos 2025 Pazar günü gerçekleştirilen 32. Seydikemer Seki Yağlı Güreşleri, dualarla başladı. canlı yayın