Burdurlu iş insanı Ercan Akın, Burdur Devlet Hastanesi’ne 2 adet damar görüntüleme cihazı bağışladı. Cihazlar sayesinde “zor damar” sorunu tarih olacak, hasta konforu artacak. Sağlık çalışanlarına büyük kolaylık sağlayan cihazlar, artık aktif olarak kullanılmaya başlandı.
Burdur Valisi Türker Öksüz, Burdur Devlet Hastanesi yeni hizmet binasında incelemelerde bulundu. Tefrişat ve temizlik işlemleri tamamlanan hastanenin tıbbi cihazlarının yerleşimi ve kontrolü devam ediyor.
Burdur'da yapımı hızla devam eden Yeni Burdur Devlet Hastanesi hakkında Sağlık Bakanı Fahrettin Koca paylaşımda bulundu.
Burdur'da Yeni devlet hastanesinde anjiografi hizmetinin de verileceğini açıklayan İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Sırrı Şenbayram, yeni hastane inşaatının yüzde 92’sinin tamamlandığını ifade etti.
Yapımı tamamlanmak üzere olan Burdur Devlet Hastanesi için doktorlar ve personelde heyecan arttı.
Burdur’da yapılan, Türkiye’nin ilk göl manzaralı hastanesi özelliğine sahip olan Yeni Burdur Devlet Hastanesi’nin yüzde 90'ı tamamlandı. Hastane, Cumhuriyetin 100. yılında hizmet vermeye başlayacak.
AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur ile AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, 86 dönümlük arazi üzerine inşa edilecek 475 yataklı yeni Burdur Devlet Hastanesi yapım sözleşmesinin firma ile imzalandığını bildirdi.