Ahmet Ali Akyel Kimdir?

ahmet ali akyel kimdir? ahmet ali akyel Son Dakika Haberleri ile Güncel Son Dakika ahmet ali akyel haberlerini anında takip edin! ahmet ali akyel Haber ve ahmet ali akyel Son Dakika Haberleri video ve fotoğrafları | ahmet ali akyel Son Dakika Haberleri NNC Haber'de.

Ahmet Ali Akyel Haberleri

Ahmet Ali Akyel kimdir?

Ahmet Ali AKYEL 1961 yılında Çeltikçi'de doğdu. İlkokulu ve ortaokulu Çeltikçi'de okuyan Ahmet Ali Akyel, liseyi Burdur'da bitirdi. 1978 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesine başladı 80 incesi terör olayları sebebiyle öğrenimine ara verdi 1981/1983 arası askerlik görevini yaptı.1985 yılında evlendi. 1984 - 1986 arası Burdur Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliğini ve Anadolu Üniversitesini bitirdi. Adıyaman, Bucak, Burdur merkez ve Çeltikçi de öğretmenlik, okul müdürlüğü, Halk Eğitimi Müdürlüğü yaptı. Müdürlük yaptığı dönemde liselere giriş sınavında 3yıl tam puanla Türkiye birincisi öğrenciler yetiştirdi. Yıldızlar ve küçüklerde voleybol Burdur şampiyonu takım çıkardı..

Emekli olunca siyaseti halka hizmet aracı olarak gördüğü için siyasete girdi. 4 yıl Ak Parti İlçe Başkanlığı yaptı. 31 Mart belediye Başkanı adayı olarak seçildi. Evli ve üç çocuk babasıdır.