Belkıs Can Kimdir?

Belkıs Can haberleri, Belkıs Can'a ait son dakika haberleri ve Belkıs Can'ın hayatı ve biyografisini buradan okuyabilirsiniz.

Belkıs Can Haberleri

Önceki dönem AK Parti Burdur İl Gençlik Kolları Başkanlığı yapan Belkıs Can, 28. Dönem AK Parti Burdur Milletvekili Aday Adayıdır.
AK Parti Burdur Milletvekili Aday Adayı Belkıs Can kimdir? 
1992 Burdur’da doğan Burdur Milletvekili Aday Adayı Belkıs Can, İlk, orta, lise ve lisans eğitimini Burdur'da tamamladı.
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Hemşirelik bölümünden 2015 yılında mezun oldu.
Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalında yüksek lisans yaptı. Yüksek Lisans Seminer konusu olarak Sağlıkta Dönüşüm Politikalarını çalışan CAN,
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Halk Sağlığı Hemşireliği Anabilim dalında doktora eğitimine devam etmektedir.
Halk Sağlığı alanında yayınlanmış uluslararası çeşitli makaleleri bulunmaktadır.
Burdur Aile Çalışma Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Burdur Engelsiz Yaşam Merkezi’nde çalıştı. Gençlik ve Spor Bakanlığı Burdur Gençlik Merkezi’nde Gençlik Lideri olarak, Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde Hemşire olarak çalıştı.
2015 yılında Gençlik ve Spor Bakanlığı Burdur İl Temsilcisi olarak seçildi.
Belkıs Can 2013 yılından beri AK Parti teşkilatında aktif görev almaktadır.
AK Parti Burdur Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeliği ve AK Parti Burdur Gençlik Kolları Başkan Yardımcılığı yapan Belkıs CAN Ak Parti Genel Merkezi tarafından 2016 Mart ayında Ak Parti Burdur İl Gençlik Kolları Başkanı olarak atanmıştır.
2017 Aralık ayın Ak Parti Burdur Ana Kademe İl Yönetimi Kongresi ile birlikte Ak Parti Burdur İl Yönetim Kurulu Üyeliğinde görev almıştır.