İbrahim Nanecioğlu Kimdir?

İbrahim Nanecioğlu haberleri, güncel gelişmeleri ve son dakika haberleri ve İbrahim Nanecioğlu kimdir?, hayatı ve biyografisini buradan okuyabilirsiniz.

İbrahim Nanecioğlu Haberleri

İbrahim Nanecioğlu Kimdir? 
İbrahim Nanecioğlu 7 Şubat 1963 yılında Burdur ili Bucak ilçesinde doğdu. İbrahim Nanecioğlu, 1974 yılında Atatürk İlkokulu, 1977 yılında Bucak ortaokulu, 1980 yılında Burdur Endüstri Meslek Lisesi Elektrik Bölümü, 2005 yılında Bucak Necati Topay Meslek Lisesinde ikinci lisesini tamamladı. 2007 yılında Süleyman Demirel Üniversitesi Bucak Hikmet Tolunay Meslek Yüksekokulu pazarlama ve reklam bölümünü okuyarak önlisans diplomasını aldı. 2012 yılında Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu oldu. Eğitime önem veren İbrahim Nanecioğlu, 2017 yılında Mehmet Akif Ersoy Üniversitesinde Lojistik bölümünü tamamlayarak, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesinde yükseklisansını da tamamlayarak 2019 yılında mezun oldu.

Burdur'un Bucak ilçesi başta olmak üzere tüm Teke Yöresinde bilinen ve tanınan babası Mustafa Damar ile birlikte çocukluk yıllarından itibaren nane şekeri satmaya başlayan İbrahim Nanecioğlu, günümüzde halen Bucak'ın yöresel lezzeti haline gelen sipsi şekeri üretim ve satışını sürdürmektedir.

Bunun yanısıra 2000 yılında başlayan medya yolculuğunda bölgenin en etkin ve güçlü medyası haline gelerek, Antalya, Burdur ve Isparta illerinde tanınan ve takip edilen NNC Medya kuruluşunun imtiyaz sahibidir.