Mukaddes Kılınç Kimdir?

Mukaddes Kılınç haberleri, Mukaddes Kılınç'a ait son dakika haberleri ve Mukaddes Kılınç'ın hayatı ve biyografisini buradan okuyabilirsiniz.

Mukaddes Kılınç Haberleri

Mukaddes Kılınç kimdir? Mukaddes Kılınç kaç yaşında ve nerelidir? Mukaddes Kılınç hakkında detaylı bilgi ve Mukaddes Kılınç'ın haberleri için tıklayın...

1987 yılında Osmaniye ilinde doğan Mukaddes Kılınç, Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesinden sonra kazandığı devlet bursu ile yurt dışında ve yurt içinde eğitim ve akademik çalışmalarını yürüttü.

Milli Eğitim Bakanlığı'nda 6 yıl öğretmenlik ve idarecilik görevlerinde bulunan Kılınç, psikolojik danışmanlık ve rehberlik alanında uzman olduktan sonra 2017 yılında Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na geçerek bakanlığın birçok kurum ve kuruluşunda görev aldı. İyi derecede ingilizce bilen Mukaddes Kılınç, Avrupa Birliği dahil birçok yurtiçi yurtdışı projelere imza attı. Son olarak Isparta Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nde görev yapan Mukaddes Kılınç, 27 Nisan 2023 tarihinde Burdur Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü olarak atandı.