Kepez Drag Pisti, 14-15 Mayıs tarihlerinde hız tutkunlarını ağırlayacak.Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün, Cessna 172 tipi uçakla iniş yaparak test ettiği ve açılışının ardından nefes kesen yarışlara sahne olan Drag Pisti, hafta sonu heyecan dolu saatlere ev sahipliği yapacak.
Kepez Belediyesince düzenlenen Otodrag Yarışına Türkiye’nin dört bir köşesinden sporcuların katılımı bekleniyor. Kepez Belediyesi’nin Odabaşı Mahallesi’nde hız tutkunlarının hizmetine sunduğu Kepez Drag Pisti’ndeki yarışlar, 14 Mayıs Cumartesi günü antrenman, ısınma turları ve sınıfların belirlenmesi ile başlayacak. Hız tutkunlarını buluşturacak yarışlar 15 Mayıs Pazar günü heyecanlı dakikalara sahne olacak.
Bölge Haberleri
(İHA) - İhlas Haber Ajansı |
Haber
Girişi: 12.05.2022 - 17:49, Güncelleme:
12.05.2022 - 14:55
Kepez’de otodrag heyecanı
Kepez’de otodrag heyecanı
Kepez’de otodrag heyecanı
Kepez Drag Pisti, 14-15 Mayıs tarihlerinde hız tutkunlarını ağırlayacak.Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün, Cessna 172 tipi uçakla iniş yaparak test ettiği ve açılışının ardından nefes kesen yarışlara sahne olan Drag Pisti, hafta sonu heyecan dolu saatlere ev sahipliği yapacak.Kepez Belediyesince düzenlenen Otodrag Yarışına Türkiye’nin dört bir köşesinden sporcuların katılımı bekleniyor. Kepez Belediyesi’nin Odabaşı Mahallesi’nde hız tutkunlarının hizmetine sunduğu Kepez Drag Pisti’ndeki yarışlar, 14 Mayıs Cumartesi günü antrenman, ısınma turları ve sınıfların belirlenmesi ile başlayacak. Hız tutkunlarını buluşturacak yarışlar 15 Mayıs Pazar günü heyecanlı dakikalara sahne olacak.
Kepez’de otodrag heyecanı
Haberlerimizi Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan, Android Uygulamamız, İOS Uygulamamız ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.
Habere ifade bırak !
Bu habere hiç ifade kullanılmamış ilk ifadeyi siz kullanın.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları
(0)
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.