Mustafa Çavdar

BEŞİKTAŞ ARNAVUTLUK'TA TİRANI 2-0 MAĞLUP EDEREK 3.TURA ÇIKTI

Mustafa Çavdar'ın 'BEŞİKTAŞ ARNAVUTLUK'TA TİRANI 2-0 MAĞLUP EDEREK 3.TURA ÇIKTI' adlı köşe yazısı

Mustafa Çavdar

Uefa Konferans Ligi 2.Tur Eleme Rövanş Maçında 3 Ağustos Perşembe Günü Saat 21.00 de Arena Kombetare Stadında Beşiktaş Tiranı 2-0 yenerek 3.Tura çıktı.Sahaya yabancı Maddelerin atılması,Saha Olaylarının olması nedeniyle İngiliz Hakem Stvart Atlwel Maçı Geç Başlattı.Adana da da değişik olaylar oldu.TRT SPOR dan İbrahim Kırkayak,Tarık Üstünün Anlatımında Golleri 57.dak.Daniel,75.dak Aboubakar attı.66.dak.Masuaku Kırmızı Kart gördü.İngiltere den Stvart Atlwel,Costantina Haddeidakis,Neils Davles,John Brooks Hakem Triosu Maçı yönetti.Oyuncu değişikliklerinin olduğu Maça Beşiktaş Mert.Rosier,Necip,Colley,Masuaku,Salih,Gedson,Onur,Muleka,Aboubakar,Hadziahmetovic Tirana ise Selmani,Hexhiv,Lulaj,Hoxhallari,Perajoni,Deliv,Nojdousski,Jonuzi,Hasani,Kaina,Lushkja isimli oyuncularla çıktı.

ADANADEMİRSPOR CFR CLUJ U 2-1 MAĞLUP EDEREK 3.TURA ÇIKTI.

Uefa Konferans Ligi 2.Eleme Turu Rövanş Maçında 3 Ağustos Perşembe Günü Saat 21.00 de Yeni Adana Stadyumunda Adanademirspor Cfr Cluj u yenerek 3.Tura çıktı.TV 8,5 da Müjdat Bulutoğlu nun Anlatımında Golleri Adanademirspor da 43.dak.Akintola,90+3 de Ndiaye Cluj da 58.dak.P. attı.Adanademirde Gravilton Kırmızı Kart Gördü.Romanya Ekibinin Maçını Belçikadan Nathan Werboomen,Mathias Hillaeit,Ruben Wyns,Wesli de Cremer Hakem Triosu Yönetti.Oyuncu Değişikliklerinin olduğu Maça Adanademir Karacic,Swensson,Gravillon,Semih,Rodgigues,Stambouli,Emre,Yusuf,Belhanda,Akintola,Ndiaye Cluj Sava,Mogos,Kresic,Muhar,Ajeti,Ovek,Comora,Avuonov,Krsnig,Birligea,Yeboah isimli oyuncularla çıktı.

GALATASARAY ZALGİRİS İ 1-0 MAĞLUP EDEREK 3.TURA ÇIKTI

Uefa Şampiyonlar Ligi 2.Ön Eleme Rövanş Maçında 2 Ağustos Çarşamba Günü Saat 21.30da Ali Sami Yen Stadyumunda Galatasaray Litvanya Takımı Zalgirisi 1-0 Yenerek 3.Tura Yükseldi.TRT SPOR da Kerem Öncel ve Tarık Üstün ün Anlatımında Sağ Kanattan Kornerden Ceza Yayı dışında,Kaleyi Karşıdan Gören Topu 31.dak.Mertens Vole ile Ağlara Taktı.Fransa dan Willy Delajod,ErwanFnjcan,Cyril Mugnier,Thomas Leonard Hakem Triosu Maçı yönetti.Oyuncu değişikliklerinin olduğu Maça Galatasaray Muslera,Boey,Nelsson,Abdulkerim,Angelino,Berkan,Oliveira,Mertens,Kerem,Barış,Alper,Halil Zalgiris ise Gatmonos,Pavelic,Hnid,Vucur,Bopesu,Buff,Kendysh,Gorosov,Glubickas,Mamic,Oyewusi isimli oyuncularla çıktı.

FENERBAHÇE MOLDOVA DA ZİMBRU YU 4-0 YENDİ

Uefa Konferans Ligi 2.Ön Eleme Turu Rövanş Maçında Fenerbahçe 1 Ağustos Salı Günü Saat 20.30 da Zimbru Stadında Zimbru yu 4-0 Mağlup etti.TRT SPOR dan Canlı Anlatım da Golleri 43.dak.Tacid,57.59.dak.Batshuayı 77.dak.İsmail attı.İrlanda dan Rob Harvey,Robert Clarke,Wayne Me Donelli,Paul Moldughlin Hakem Triosu Maçı yönetti.Oyuncu Değişikliklerinin olduğu Maça Fenerbahçe Altay,Osayi,Serdar,Peres,Ferdi,İsmail,Crespo,Tacid,İrfan,King,Batshuayı Zimbru ise Mostovei,Stefan,Burghiu,Misaras,Damascan,Dedechko,Guerga,Soumah,Samiev,Caruntu,Matritehrii isimli oyuncularla çıktı.

İLÇEMİZE SPOR KOMPLEKSİ ÇOK YAKIŞTI.

İlçemize Yapılan Stat tan Gençlik Merkezinden Sonra Sayın Bakanımız Mehmet Kasapoğlu nun Bucağa Ziyaretinde Verdikleri Yüzme Havuzu 4 lü Soyunma Odası,Sentetik Futbol Sahası,Saha Işıklandırılması,Son olarak da Kapalı Spor Salonumuz Yeni Parayla Yaklaşık 250 Milyon Civarındadır.Daha öncede Belediyemizin Katkılarıyla Işıklı Skorbord,Oyuncu Değiştirme Skorbordu Basın Trübünü Sahamıza Kazandırılmıştı.1.000 Kişilik Kapalı spor Salonumuzda Jimnastik,Masa Tenisi,Basketbol,Voleybol,Hentbol,Güreş,Boks,Judo,Futsal Gibi Müsabakalar Yapılacaktır.2.Stadımıza da Yapılan Işıklı Skorbord ve Işıklandırma çok güzel olmuştur.Yarı Olimpik Yüzme Havuzumuz da Kadın Erkek Yüzme Hocası Öğretmenler ve Görevliler Bakanlığımızca atanmalıdır.Buna Kapalı Spor Salonumuz da dahil olmalıdır.Buraya Gelecek Görevliler Amirlerini Başkanlarının Sözünü Tutmak zorunda olmalıdır.Çünkü Yeni Tesisleri Bucağa çok yakışacaktır.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

Mustafa Çavdar Diğer Yazıları

22
NİSAN

2024

Galatasaray Pendikspor'u 4-1 yendi

Mustafa Çavdar'ın 'Galatasaray Pendikspor'u 4-1 yendi' adlı köşe yazısı Devamı

15
NİSAN

2024

Fenerbahçe Karagümrük'ü 2-1 yendi

Mustafa Çavdar'ın 'Fenerbahçe Karagümrük'ü 2-1 yendi' adlı köşe yazısı Devamı

08
NİSAN

2024

Süper Kupa'da Fenerbahçe sahadan çekildi

Mustafa Çavdar'ın 'Süper Kupa'da Fenerbahçe sahadan çekildi' adlı köşe yazısı Devamı

04
NİSAN

2024

Trabzonspor Konya'dan galip dönüyor 3-1

Mustafa Çavdar'ın 'Trabzonspor Konya'dan galip dönüyor 3-1' adlı köşe yazısı Devamı

27
MART

2024

Avusturya Türkiye'yi 6-1 mağlup etti

Mustafa Çavdar'ın 'Avusturya Türkiye'yi 6-1 mağlup etti' adlı köşe yazısı Devamı

18
MART

2024

Nefes kesen derbide Fenerbahçe Trabzon'dan galip dönüyor 3-2

Mustafa Çavdar'ın 'Nefes kesen derbide Fenerbahçe Trabzon'dan galip dönüyor 3-2' adlı köşe yazısı Devamı

11
MART

2024

Fenerbahçe Pendikspor'u 4-1 yendi

Mustafa çavdar'ın 'Fenerbahçe Pendikspor'u 4-1 yendi' adlı köşe yazısı Devamı

04
MART

2024

Derbide Beşiktaş Parkta Galatasaray 1-0 kazandı

Mustafa Çavdar'ın 'Derbide Beşiktaş Parkta Galatasaray 1-0 kazandı' adlı köşe yazısı Devamı

26
ŞUBAT

2024

Beşiktaş İstanbulspor'u 2-0 mağlup etti

Mustafa Çavdar'ın 'Beşiktaş İstanbulspor'u 2-0 mağlup etti' adlı köşe yazısı Devamı

19
ŞUBAT

2024

Galatasaray Ankaragücünü 3-0 mağlup etti

Mustafa Çavdar'ın 'Galatasaray Ankaragücünü 3-0 mağlup etti' adlı köşe yazısı Devamı

İlgili Haberler

Beşiktaş, Lugano'ya Aboubakar'la başladı
Spor

Beşiktaş, Lugano'ya Aboubakar'la başladı

UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu ikinci maçında Beşiktaş, İsviçre ekibi Lugano'yu ağırlıyor. Karşılaşmanın ilk yarısı siyah-beyazlı ekibin 1-0'lık üstünlüğüyle tamamlandı. Beşiktaş'ın golünü 38. dakikada Aboubakar kaydetti.

 Fenerbahçe UEFA Avrupa Konferans Liginde Hollanda ekibi Twente’yi 1-0 mağlup ederek adını gruplara yazdırdı.
Spor

Fenerbahçe UEFA Avrupa Konferans Liginde Hollanda ekibi Twente’yi 1-0 mağlup ederek adını gruplara yazdırdı.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-off Turu rövanş maçında deplasmanda Hollanda ekibi Twente’yi 1-0 mağlup ederek adını gruplara yazdırdı.

 Fenerbahçe, deplasmanda Slovenya ekibi Maribor’u 3-0 yenerek play-off’a adını yazdırdı
Spor

Fenerbahçe, deplasmanda Slovenya ekibi Maribor’u 3-0 yenerek play-off’a adını yazdırdı

UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanş maçında Fenerbahçe, deplasmanda Slovenya ekibi Maribor’u 3-0 yenerek play-off’a adını yazdırdı. Sarı-lacivertliler bu turda Hollanda ekibi Twente ile karşılaşacak.

Fenerbahçe, Maribor maçı'na son günler
Spor

Fenerbahçe, Maribor maçı'na son günler

Fenerbahçe, Maribor maçı hazırlıklarını sürdürdü işte detaylar..

Aden Gelinlik Dünyası! Uygun Fiyatlı Şık Gelinlikler Bucak'ta
Tanıtım

Aden Gelinlik Dünyası! Uygun Fiyatlı Şık Gelinlikler Bucak'ta

Bucak'ta yepyeni bir gelinlik mağazası açıldı! Aden Gelinlik Dünyası, geniş ürün yelpazesi ve cazip fiyatlarıyla gelin adaylarının yeni gözdesi oluyor. Aden Gelinlik Dünyası'nda; gelinlik, damatlık, bindallı, abiye, nişanlık ve aksesuarlar bulabilirsiniz.

Muhtar Topak'tan Müjde! Belören Köyü'nde Su Sorunu Çözülüyor!
Bölgesel

Muhtar Topak'tan Müjde! Belören Köyü'nde Su Sorunu Çözülüyor!

Burdur'un Bucak ilçesine bağlı Belören Köyü'nde yaşanan içme suyu sıkıntısının çözümü için çalışmalar hız kazandı. Detaylar haberimizde...