
Dünkü yazım da isim vermemiştim, ama bugün ismini de cismini de vereceğim ve bundan dolayı gelecek her türlü cezaya râzı olup ‘eyvallah’ diyeceğim!
Şöyle ki; İstanbul’da yayın yapan Leman isimli bir Dergi, âhirete irtihal edenler hariç, hâlihazırda yaşayan-hayatta olan 2 milyar Müslümanın Peygamberi, iki cihan serveri ve Cenab-ı Hakk’ın da sevgili Nebisi olan Hz. Muhammed (sav)’in bir karikatürünü yayınlamış ve karikatürü gören veya duyan herkes Dergiyi tel’in-protesto etmişti! Ancak, insanının yüzde 98-99’u Müslüman olan bir ülke seçmeninin tamamının, en azından Partisini iktidar yapacak.. kadar bir seçmenin oyuna talip olan bir Parti’nin (CHP) Genel Başkanı olan Özgür Özel; ezici çoğunluğun sesine kulak vereceği yerde Hint asıllı İngiliz Yazar ‘Şeytan Ayetleri Romanının Yazarı ve din diyanet düşmanı olan Selman Rüşdi’nin; Charlie Hebdo Dergisinin Türkiye’deki ruh ikizi durumunda olan ve Peygamber Efendimizin karikatürünü yayınlayan Leman Dergisi’ne sahip çıkmış! Yani, Leman arada bir olduğu gibi, önceki günde provokasyon içerikli bir karikatür yayınlamış ve Dergi’nin sahipleri ya da yöneticileri, gelen tepkiler üzerine bir açıklama yapmış ve kasıtlarını yalan dolanla açıklamaya-gizlemeye çalışmışlardı! Ancak, CHP Genel Başkanı Özgür Özel, oylarına talip olduğu milyonlarca insanın inandığı, sevip saydığı bir Peygambere sahip çıkacağı yerde Leman’a sahip çıkmış ve sanki orta da bir linç girişimi varmış gibi, ‘Dergi’nin linç edilmesine izin vermeyeceğiz’ sadedinde cümleler kurmuş, dolayısıyla da bırakın Ülkemizdekileri, Dünyanın öbür ucundaki Müslümanların bile kalplerini kırmış! Ki, aynı Özel, Partisinin TBMM’deki Grup Başkanvekili iken yaptığı bir konuşma da Kur’an Kursları için ‘’Ortaçağ zihniyeti” derken, iktidara geldiklerinde de “Din derslerini zorunlu olmaktan çıkaracağız’’ demiş ve kendisine veya partisine şu veya bu şekilde gönül vermeye başlayan Müslümanların ümitlerini kırmıştı! Şimdi ise bu ümitleri hepten yok etti!
Câmiler, cemaatler, ezanlar ve benzer konular da zaten karnesi kötü.. olan Cumhuriyet Halk Partisi’nin ‘yeni’ Genel Başkanı da bu kafayla giderse, Partisi de Kendisi de sittin sene iktidar yüzü görmez! Çünkü bizim asil ve necip milletimiz, kendisi inancının gereklerini yerine getiremese bile, getiren kişi, kurum ve kuruluşlara sahip çıkar, en azından karşısına almaz! Öyle olunca da Özgür Özel’in başında bulunduğu bir partiye oy destek vermez. Ve birçok kişi Özel’in, Küfürbaz Dergi’nin saygısız karikatürüne sahip çıkması yerine, Peygamberimize sahip çıkmasını, en azından sükût etmesi beklerdi! Ancak, Özel Müslüman halkını-seçmenini ve Peygamberini es geçerek Peygamberi karikatürize edip aşağılayan aşağılık bir derbiye sahip çıkmış ve siyasî kariyerinin en büyük ‘birkaç hatasından’ birini daha yapmıştır! Ve bu hatalarını bedelini de ilk seçim de ödeyecektir!
Derginin çirkin provokasyonuna Cumhurbaşkanı Erdoğan başta olmak üzere devlet ricalinden, STK’lardan ve inançlı imanlı kesimden sert tepkiler geldi ve bazı kişi ve kesimler Dergi önünde toplanarak provokasyon içirikli yayını protesto ettiler… Ve bu esnada muhtemel provokasyonlara da izin verilmediler. Ancak, duru beyinleri ve temiz suları bulandırmak ve bulanık suda balık avlamak isteyen, yani ülkeyi karıştırmakla görevli olan bazı kişi ve guruplar boş durmadılar… Fakat, sağduyulu protestocular da güvenlik görevlileri de onlara o fırsatı vermediler elhamdülillah!
Velhâsıl-ı kelâm; 2 Temmuz tarihi benim askerliğimin bittiği, yani terhis olduğum bir tarih olması hasebiyle sevindiğim, ancak aynı zamanda önce Sivas’ı-Madımak Otelini yakıp yıkmak, sonra da Cennet misali ülkemizi karıştırmak isteyenlerin çirkin oyunlarını oynadıkları tarih olması nedeniyle de üzüldüğüm bir tarih… Ki, öce Sivas’ı, sonra da Ülkemizi karıştırmak isteyen kişi ve çevreler Şeytan, pardon Selman Rüşdi’nin ‘Şeytan Âyetleri’ adlı kitabının yazarı olan Aziz Nesin’i de o otele getirmişlerdi! Ayrıca 5 Temmuz tarihinde de PKK örgütü ve destekçileri, Başbağlar’da tam 33 masum insanı, kadını kızı ve çoluğu katlederek ‘güya’ hem Madımak’ın rövanşını veya intikâmını almaya çalışmış hem de bir Alevi-Sünni çatışması çıkarmayı planlamışlardı… Ancak, bölge halkının duyarlılığı sayesinde yangın çığırından çıkmadan başladığı yerde sönmüş-söndürülmüştü!
Hülâsâ-i nece; Dinimiz İslam’ı defalarca hedef alan, meselâ, gayrimüslimlerin.. dahi sahiplendikleri Hz. Mevlana’yı başına silah dayanmış bir şekilde karikatürize eden sözde mizah, güya magazin Dergisi Leman, önceki gün de yine yaşayan 2 milyar Müslüman’ın sevgili Peygamberi ve Cenab-ı Hakk’ın da ‘’Habibim..” diyerek övgüler yağdırdığı bir Peygamber olan Hz. Muhammed (sav)’i ve yine 4 büyük Peygamberden biri olan Musa(a.s)’ı resmetti! Dolayısıyla da Allah’ın (c.c) gazabını, 2 milyar Müslümanın da nefretini kazandı…
Dergi belki ya kendisine yakışanı yaptı ya da verilen provoke görevini yerine getirdi veya okuyanlarının-abonelerinin, Hakk dine-dinlere olan nefretlerini ifade ve ikrar etti! Ancak, insanının yüzde 98-99’u Müslüman olan büyük bir ülkeyi yönetmeye talip olan ya da öyle olması lâzım gelen bir Partinin Genel Başkanı olan Özgür Özel’de Leman’ın bu yaptıklarını kınayacağı yerde desteklemiş. Dolayısıyla da Müslümanların yüreklerini hançerleyen bir karikatüre sahip çıkarak hem ayıp etmiş hem de büyük günaha girmiş… O nedenle, Özgür Beyin başında bulunduğu bir Parti bu desteğin siyasi bedelini mutlaka ödeyecektir!’ diyor, herkese saygılar sunuyorum.
ONLAR, LÂNETE UĞRAMIŞ OLARAK CEHENNEM DE
KALACAKLARDIR. AZAPLARI ASLA HAFİFLEMEYECEK
GECİKTİRİLMEYECEK VE KENDİLERİNE ÖZÜR DİLEMELERİ
İÇİN MÜHLET DE VERİLMEYECEK! Bakara Sûresi, âyet 162
ŞÜPHESİZ Kİ İNKÂR EDENLERİ NE MALLARI NE DE ÇOCUKLARI
ALLAH’IN AZABINDAN HİÇBİR ŞEKİLDE KURTARAMAYACAKTIR!
ONLAR ATEŞİN YÂRÂNI VE YOLDAŞIDIRLAR; HEM DE ORADA
SONSUZA KADAR KALACAKLARDIR! Âli İmrân Sûresi, âyet 116
KÂFİRLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEM… ONLARA ŞÖYLE DE: ‘EY
KAVMİM, ELİNİZDEN GELEN NE VARSA YAPIN, ŞÜPHESİZ BEN DE
VAZİFEMİ YAPMAYA DEVAM EDECEĞİM. ŞU DÜNYA YURDU KİME
KALACAK VE BU HAYAT SONA ERİNCE KİM SEVİNİP MUTLU
OLACAK ELBETTE BİLECEKSİNİZ… GERÇEK ŞU Kİ, ZÂLİMLER VE
KÂFİRLER KURTULUŞA EREMEZLER! En’âm Suresi, âyet 13
2026
Taceddin Akbaş'ın 'BU YIL ‘BURUK’ BİR KURBAN BAYRAMI KUTLAYACAĞIZ' adlı köşe yazısı... Devamı
2026
Taceddin Akbaş'ın 'Allah affeder, ihmal affetmez!' adlı köşe yazısı... Devamı
2026
Taceddin Akbaş'ın 'Türkiye’de gençler ‘bugün’ hem Atatürk’ü anacak hem spor hem de bayram yapacaklar' adlı köşe yazısı... Devamı
2026
Taceddin Akbaş'ın 'Hava şehitlerini anma günü; âileyi, güçsüzleri, yaşlılar ile birlikte yardıma muhtaç olan çocukları koruma günlerini kutlarken, unuttuklarımız(!)' adlı köşe yazısı... Devamı
2026
Taceddin Akbaş'ın 'BİR VEKİL BİR KUYUYA TAŞ ATTI 40 ASIL ÇIKARAMIYOR! adlı köşe yazısı... Devamı
2026
Taceddin Akbaş'ın 'Dr. Reyda Şıklaroğlu’nun Cumhuriyet Meydanı’ndaki tek kişilik “Kudüs, Gazze ve Türkistan’a özgürlük” nöbeti sürüyor' adlı köşe yazısı... Devamı
2026
Taceddin Akbaş'ın 'Beyaz melek< olarak adlandırılan ’Tüm hemşîrelerin haftaları kutlu’ Kendileri ve hastaları mutlu olsun' adlı köşe yazısı... Devamı
2026
Taceddin Akbaş'ın 'Tüm engellilerin haftaları kutlu kendileri ve âileleri mutlu olsun' adlı köşe yazısı... Devamı
2026
Taceddin Akbaş'ın 'Kendi annelerimizin günlerini kutlarken annesiz çocukları da çocuksuz anneleri de unutmayalım' adlı köşe yazısı... Devamı
2026
Taceddin Akbaş'ın 'Vakıflar Antalya Bölge Müdürlüğü Burdur Saden Hatipoğlu Câmii Şerifini kaderiyle baş başa bırakmış durumda' adlı köşe yazısı... Devamı
Özel, Genel Merkez önünde kısa bir konuşma sonrası beraberindekilerle TBMM'ye yürüyüşe geçti.
Kararın ardından CHP Genel Merkezi’nde hareketli saatler yaşandı
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Burdur İl Başkanlığı, parti gündemindeki tartışmalara ilişkin yazılı bir basın açıklaması yayımladı.
Burdur’un Ağlasun ilçesine bağlı Hisarköy, bugün anlamlı bir dayanışma örneğine ev sahipliği yaptı.
Burdur’da Karakent ile Kavacık köyü arasında meydana gelen trafik kazasında, kontrolden çıkan otomobil yaklaşık 20 metrelik uçurumdan dere yatağına yuvarlandı.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’nde olduklarını belirten Özel, yaşananları “bir saldırı” olarak nitelendirerek iktidarı ve yargıyı hedef aldı.
Yorumlar (0)