Taceddin Akbaş

CHP'de genel başkan değişti ama 'Genel Bakış' değişmedi!

Taceddin Akbaş'ın 'CHP'de genel başkan değişti ama 'Genel Bakış' değişmedi!' adlı köşe yazısı

Taceddin Akbaş

CHP’DE GENEL BAŞKAN DEĞİŞTİ AMA ‘GENEL BAKIŞ’ DEĞİŞMEDİ!

Hemen herkesin bildiği gibi, 14-28 Mayıs tarihleri arasında yapılan olumsuz Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçim sonuçlarından sonra birbirine düşen Millet İttifakı bileşenleri, beraberinde Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) bir Genel Başkan değişikliğini de Partinin genel politikasının değişimini de gündeme getirdi… Kendilerini bu rüzgâra kaptıran CHP’liler, bundan 2-3 hafta kadar önce gerçekleştirdikleri Kurultay’da Genel Başkanlarını değiştirdiler… Bu değişim doğma büyüme veya atadan CHP’li olan partilileri ümitlendirir ve sevindirirken, Partilerinin yıllardır iktidar yüzü görmemesine üzülen Partililer de CHP’de Genel Başkandan başka hiçbir şeyin değişmediği, dolayısıyla da 31 Mart 2024 de yapılacak olan yerel seçimlerde Partilerinin ciddi bir yenilgi daha yaşayacak olmasından dolayı endişeleniyor ve üzülüyorlar! Çünkü, samimi CHP’liler ‘son Kurultay da Özgür Özel, Millet İttifakının Cumhurbaşkanı adayı ve İstanbul’un şu anki Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun icazetiyle CHP Genel Başkanlığı koltuğuna, ne olduğu, nasıl olacağı belli olmayan-bilinmeyen bir ‘’değişim” rüzgarıyla oturdu. Ve CHP’de Genel Başkan’dan başka hiçbir şey değişmedi ve değişmeyecek gibi de gözüküyor…’ diyorlar!

CHP İYİ PARTİ İLE İTTİFAK PEŞİNDE, AMA HDP’SİZ BİR İTTİFAKIN DA TUTMAYACAĞINA; TUTSA BİLE! U-ZUN SÜR-ME-YE-CE-Ğİ-NE İ-NA-NI-YOR-LAR!!!!

Yine iş politika ile ilgilenenlerin bildikleri gibi, önceki gün İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in ayağına kadar giden CHP’nin ‘çiçeği burnunda, sözü ağzında olan’ ve Parti de büyük veya köklü değişim iddialarıyla Genel Başkanı olan Özgür Özel; partili milletvekilleriyle ve parti meclisi üyeleriyle, hattâ bazı il ve ilçe yöneticileriyle başı dertte olan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i ziyaret etti ve Akşener’e 31 Marta yapılacak olan Yerel Seçimlerde ittifak olmasa bile işbirliği önerdi… Yani değişimci CHP’lilerin değişmeyen partilerinin Genel Başkanı olan Özgür Özel sağına milliyetçi İYİ Parti’yi, solunu da bölücü terör örgütü PKK’nın TBMM’deki temsilcisi HDP’yi alıp Yerel Seçimlerden galip çıkmak, en azından mağlup olmadan veya ağır bir yara almadan çıkmak işitiyor! Ancak, ‘halef ve değişimci’ Özgür Özel de tıpkı ‘selef ve gelenekçi’ Kemal Kılıçdaroğlu’nun yolundan giderek ilk seçimde CHP’ye 13. Mağlubiyetlerini aldıracak gibi gözüküyor!

BİR KOLTUK UĞRUNA NE ELLER ÖPÜLÜYOR!

Seçildiğinin ertesi günü PKK-HDP’li Pervin Buldan ile birlikte ‘’Kürt Devleti” hayali kuran bir bölücü operacının konserine giden CHP’nin ‘sözde değişimci ve yenilikçi’ Genel Başkanı Özgür Özel, konser sonunda sahneye çıkarak mâlûm Kadın’ın elini büyük bir sevgi ve saygı ile öpmüş, öperken de “Gururumdur, onurumdur” şeklinde konuşmuş, sonra da bu tavrını cümle âleme ‘böbürlenerek’ anlatmıştı!

Hâsıl-ı kelâm; bütün bu olup bitenlerle yetinmeyen Özgür Özel, PKK-HDP ile iş birliği yapmak için var gücüyle çalışıyor ama “Türkiye’de herkes eşittir ancak Kürler daha az eşittir. Kürtlere belediye başkanı seçtirmeyiz’i Kürtler unutmaz. Kürt’te yediği ayazı unutmaz…” şeklinde sözler sarf ederek İYİ Parti seçmenine de selam çakıyor!

YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN YA DA GÖRÜNDÜGÜN GİBİ OL! CHP’NİN ‘DEĞİŞİMCİ’ GENEL BAŞKANI ÖZGÜR BEY!

Hülâsâ-i netice; Kürtlere HDP aracılığıyla, milliyetçilere de İYİ Parti aracılığıyla göz kırpan, selâm gönderen Özgür Bey bence ‘ya olduğu gibi gözükse ya da gözüktüğü gibi olsa’ çok daha gerçekçi olur ve her iki taraftan oy destek alır… Çünkü bizim asil ve necip Milletimiz hangi görüşten olursa olsun veya hangi partiye mensup ve kime oy vermiş olursa olsun gerçekçi politikacıları ve konuşmacıları sever, sevmese bile sayar-saygı gösterir… Ancak ‘CHP’de Genel Başkan değişse de genel bakış ve politik bakış da, ‘Özel’ anlayış da hiç değişmemişe benziyor!’ diyor, herkese sıygılar sunuyorum.

ŞUDUR CİHANDA BENİM EN BEGENDİĞİM MESLEK

SÖZÜN ODUN GİBİ OLSUN, HAKÎKAT OLSUN TEK!

Mehmed Akif Ersoy

SİYÂSETLE AHLÂKI AYIRANLAR, İKİSİNDEN DE

BİRŞEY ANLAMAMIŞLAR DEMEKTİR…

John Morley

DEVLET ADAMI KOYUNU KIRPAR, POLİTİKACI İSE

KOYUNUN DERİSİNİ YÜZER!

Austin 0’Malley

POLİTİKADA HİÇBİR ŞEY KAZAYLA OLMAZ,

OLMUŞSA EĞER, ÖYLE PLANLANMIŞTIR!

Franklin D. Roosevelt

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

Taceddin Akbaş Diğer Yazıları

26
TEMMUZ

2024

Trump'ı al Biden'a, Biden'ı al Kamala Harris Ongin'e vur!

Taceddin AKbaş'ın 'Trump'ı al Biden'a, Biden'ı al Kamala Harris Ongin'e vur!' adlı köşe yazısı Devamı

26
TEMMUZ

2024

Netanyahu’yu alkışlamak soy-kı-rı-mı alkışlamaktır

Taceddin Akbaş'ın 'Netanyahu’yu alkışlamak soy-kı-rı-mı alkışlamaktır' adlı köşe yazısı Devamı

23
TEMMUZ

2024

Basın bayramımız kutlu olsun

Taceddin Akbaş'ın 'Basın bayramımız kutlu olsun' adlı köşe yazısı Devamı

22
TEMMUZ

2024

AK Parti 'Öz Eleştiri' yaptı fakat 'gereğini yapmadı!'

Taceddin Akbaş'ın 'AK Parti 'Öz Eleştiri' yaptı fakat 'gereğini yapmadı!'' adlı köşe yazısı... Devamı

21
TEMMUZ

2024

Yunan Bakan Nikos Dendias ‘art ayağıyla’ kulağını kaşımış!

Taceddin Akbaş'ın 'Yunan Bakan Nikos Dendias ‘art ayağıyla’ kulağını kaşımış!' adlı köşe yazısı... Devamı

19
TEMMUZ

2024

Barış harekatına katılmamıştım ama, sefer görevi emri almıştım

Taceddin Akbaş'ın 'Barış harekâtına katılmamıştım ama, sefer görevi emri almıştım' adlı köşe yazısı Devamı

18
TEMMUZ

2024

Trump’ı bizim bekçiler bile daha iyi koruyabilirlerdi (En azından kulağını deldirmezlerdi!)

Taceddin Akbaş'ın 'Trump’ı bizim bekçiler bile daha iyi koruyabilirlerdi (En azından kulağını deldirmezlerdi!)' adlı köşe yazısı Devamı

17
TEMMUZ

2024

Yunanlar 'Güney Kıbrıs'ı tercih ederlerken Türkler 'Doğu' Rodos'u tercih ediyorlar!!

Taceddin Akbaş'ın 'Yunanlar 'Güney Kıbrıs'ı tercih ederlerken Türkler 'Doğu' Rodos'u tercih ediyorlar!!' adlı köşe yazısı Devamı

16
TEMMUZ

2024

Gramaj hileleri yapıyorlar ve kuruluşlu etiketlerle tüketicileri yanıltıyorlar!!!

Taceddin Akbaş'ın 'Gramaj hileleri yapıyorlar ve kuruluşlu etiketlerle tüketicileri yanıltıyorlar!!!' adlı köşe yazısı Devamı

15
TEMMUZ

2024

İnsanımız Şans oyunlarından sonra şimdi de sanal kumarın tehdidi ve tehlikesi.. altında!!

Taceddin Akbaş'ın 'İnsanımız Şans oyunlarından sonra şimdi de sanal kumarın tehdidi ve tehlikesi.. altında!!' adlı köşe yazısı... Devamı

İlgili Haberler

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Bursa'da
Bölgesel

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Bursa'da

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarihi binasına gelerek vatandaşlara seslendi.

Yok Böyle iddia! MHP'li Tüfek açıkladı; CHP'li Belediye Teknikere güneş altında kavşaktan geçen araçları saydırmış
Bölgesel

Yok Böyle iddia! MHP'li Tüfek açıkladı; CHP'li Belediye Teknikere güneş altında kavşaktan geçen araçları saydırmış

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Salihli İlçe Başkanı Halil Tüfek, Salihli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünde tekniker olarak çalışan Erkan Keskin'in geçici görevlendirme yazısı ile Zabıta Müdürlüğünde kavşaklarda geçen araçları saymak üzere görevlendirildiğini ve aşırı sıcaktan bayılarak hastaneye kaldırıldığını belirterek, “CHP'li belediye mobbing işini abarttı” dedi.

Tasarruf genelgesiyle yerel basın bitirilmektedir! Yapacaksanız tasarrufu kendinizde yapın
Bölgesel

Tasarruf genelgesiyle yerel basın bitirilmektedir! Yapacaksanız tasarrufu kendinizde yapın

CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, tasarruf genelgesinin yerel basını zor durumda bıraktığını belirtti ve iktidara tasarrufu kendilerinde yapmaları çağrısında bulundu.

Şengül Sevim Tekin Cumhuriyet Halk Partisi Burdur İl Kadın Kolları Başkanı oldu
Bölgesel

Şengül Sevim Tekin Cumhuriyet Halk Partisi Burdur İl Kadın Kolları Başkanı oldu

Tek aday ile gidilen Cumhuriyet Halk Partisi Burdur İl Kadın Kolları Başkanlığı seçimlerinde Zinet Gezer’den bayrağı Şengül Sevim Tekin devraldı.

CHP Burdur Kadın Kolları Başkanı değişti! Şengül Sevim Tekin yeni başkan
Bölgesel

CHP Burdur Kadın Kolları Başkanı değişti! Şengül Sevim Tekin yeni başkan

CHP Burdur İl Kadın Kolları Başkanlığı seçimlerinde Şengül Sevim Tekin, yeni başkan olarak seçildi. Kongreye CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka ve diğer önemli partililer katıldı.

CHP Kadın Kollarında bayrak değişimi! Yeni Başkan Rahime Tuğçe Aktaş Kaplan
Bölgesel

CHP Kadın Kollarında bayrak değişimi! Yeni Başkan Rahime Tuğçe Aktaş Kaplan

CHP Bucak Kadın Kolları Başkanlığına, Olağan İlçe Kongresinde Rahime Tuğçe Aktaş Kaplan seçildi. Başkan Rahime Tuğçe Aktaş Kaplan'ın açıklaması için tıklayın...