Taceddin Akbaş

Özgür Özel ‘Dem Bu Demdir’ Diyor Dem’Liler İse Bildiklerini Okuyor!!

Taceddin Akbaş'ın 'Özgür Özel ‘Dem Bu Demdir’ Diyor Dem’Liler İse Bildiklerini Okuyor!!' adlı köşe yazısı

Taceddin Akbaş

ÖZGÜR ÖZEL ‘DEM BU DEMDİR’ DİYOR DEM’LİLER İSE BİLDİKLERİNİ OKUYOR!!

Kürt olduğu kadar Kürtçü siyasetin de önemli figürlerinden biri olduğu gibi DEM’in-DEM’lilerin de değer verdiği isimlerinden biri olan Leylâ Zana, Siverek halkına hitap ederken “İstanbul’daki Kürtlere sesleniyorum: Kendinize oy verin… Yani DEM’e oy verin… Bizimdir DEM. Biz kimsenin uşağı veya kölesi değiliz. ‘Oyunu bana ver ama görünmez ol’ diyorlar. Biz hayalet değiliz. Biz aptal değiliz. O nedenle kimse bizi aptal yerine koyamaz…” dedi!

LEYLÂ ZANA İKİ YÜZLÜLÜK YAPMIYOR VE KENDİ DÜNYA GÖRÜŞÜNE UYGUN OLAN DEM PARTİSİ İÇİN OY İSTİYOR VE ÇOK DA DOĞRU YAPIYOR!!!!

Yani eski Ağrı ve Diyarbakır milletvekillerinden biri olan ve kendi içinde tutarlı siyaset yapan Leyla Zana, kendi siyâsi veya dünya görüşüne uygun olduğunu düşündüğü partilerden biri olan DEM’e oy istiyor ve hemşerilerine ‘Sakın haaa bizim partimiz olmayan CHP’ye oy vermeyin! Yani bizim partimiz CHP değil, DEM’dir!’ diyerek seçmenlerini konsolide etmeye çalışıyor…

Zana’nın bu tür açıklamalarının AK Partiye yarayacağını düşünen CHP’liler de, “AK Parti’ye destek çıkmayan bir Leyla Zana kalmıştı..!’’ diyerek Leylâ Zana’yı AK Partiye çalışmakla suçluyorlar..!

BİR SİYASETÇİNİN KENDİ PARTİSİNE OY İSTEMESİNDEN DAHA TABİİ BİR ŞEY OLABİLİR Mİ EY! HALK PARTİLİLER?

Bir CHP’linin veya Bir AK Partilinin kendi partisine oy istemesi ne kadar doğru ve gerekli ise, Leylâ Zana’nın da kendi partisi olan veya öyle görüp kabul ettiği DEM’e oy-destek istemesi de o kadar doğaldır-o kadar tabiidir, o kadar normaldir… Yani, Zana ‘’Sakın haaa oylarınızı DEM’e değil, CHP’ye verin!’ mi deseydi? Tabii ki değil… Amma ve lâkin bir müddettir DEM’in selefi durumunda olan partilerin desteği ile milletvekili ve belediye başkanı çıkarmaya alışan ve bu konu da başarılı da olan CHP’liler bugün Zana’yı suçluyorlar ki; CHP Genel Başkanı Özgür Özel’de katıldığı bir televizyon programında yaptığı konuşmasında “Geçen Yerel Seçimlerde HDP’nin kayıtsız şartsız bir desteği vardı. AK Parti’yi kaybettirmek üzere… Bunun üstüne ‘biz her şeyi tek başımıza başardık...!’ dersem yanlış yapmış olurum… Biz şimdi bir Türkiye ittifâkı çağrısında bulunuyoruz…” dedi.

Bu konuşmasının üzerine Özgür Özel’e, Selahattin Demirtaş’ın seçim için açıklama yapacağına ilişkin bir soru da yöneltildi ve Özel bu soruya “Selahattin Bey gibi siyaseti en doğru yerden okuyan birisinden seçmeni olumsuz şekilde etkileyecek bir açıklama yapmasını beklemiyorum…” dedi ve böyle bir açıklama gelirse ona göre kendilerinin de bir açıklamaları olacağını söyledi!

DEMİRTAŞ NE SÖYLEYEBİLİR Dİ ÖZGÜR BEY?

Meselâ; sözü geçen seçmenlerine veya partililerine, ‘DEM Parti’nin İstanbul adayları Meral Danış Bektaş ve Murat Çepni’yi destekleyin! Çünkü CHP dahil hiçbir parti bizi koltuk değneği yapamaz!’ diyebilirdi…

Uzun lâfın kısası, meselenin hülâsâsı; uzun süredir siyaset arenasından uzak duran Leyla Zana, DEM’lemek için sahneye çıkmış ise ki, öyle gözüküyor. Bunun mutlaka bir nedeni niçini vardır ve Leyla Hanım’ın bu ve buna benzer açıklamaları DEM’in işine yarayacak, CHP’nin ise aleyhine olacaktır! Ve bunun bilincinde olan Özgür Özel, Zana’ya ayrı akıl, Demirtaş’a ayrı fikir veriyor ve kendilerinin yanında durmayan DEM’lileri AK Parti’ye çalışmış sayılacaklarını söyleyerek tehdit ediyor!

DEM PARTİ ‘KAZANMAK İÇİN DEĞİL’, AK PARTİ’Yİ VEYA ERDOĞAN’I KAYBETTİRME PARTİSİ OLARAK GÖSTERİLİYOR VE ÇOK BAŞARILI DA OLUNUYOR!!

Hülâsâ-i netice; DEM ve DEM’in çizgisinde olan partilerin Ülke genelindeki oy oranları 8-10’larda seyrettiğine göre asil ve necip Milletimizin yüzde 90-92’si DEM’li, hattâ DEM sempatizanı, yani Milletimizin kahır ekseriyeti DEM’in yanında değil, karşısında demektir… Ancak, CHP’liler her nedense, ‘denize düşenin yılana sarılacağı gibi’ yüzde 8-10’luk DEM’lilere sarılıyorlar! Oysa CHP’nin sayın yetkilileri yüzde 8’lik 10’luk DEM’liler ile ‘DEM’lemek yerine yüzde 90-92’lik kesime itibar etseler çok daha isabetli bir yol izlemiş, dolayasıyla da hem hayırlı bir iş yapmış hem de oy oranlarını yukarılara çekmiş olurlardı!’ diyorum. Ve bu konu da son olarak, sevgili okurlarımdan, pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerine mutlaka katılmalarını, oylarını kullanmalarını-tercihlerini yapmalarını istirham ediyorum… Ve seçim sonuçlarının önce seçilecek, sonra seçilemeyecek olan adaylara, sonra da ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyor, herkese saygılar sunuyorum.

HER AĞLAYAN GÜÇSÜZ DEĞİLDİR. TIPKI

HER GÜLENİN MUTLU OLMADIĞI GİBİ!..

İYİ DOSTU OLANIN AYNAYA İHTİYACI YOKTUR!

VE GÜVEN AYNA GİBİDİR. BİR KEZ ÇATLADI MI

HEP ÇİZİK GÖSTERİR!..

İNSANLARIN SENİ EN ÇOK SEVDİĞİ ZAMAN

ONLARIN İŞİNE EN ÇOK YARADIĞIN ZAMANDIR!

SEVMEK ZAMAN AYIRMAKTIR. BOŞ ZAMANLARI

DOLDURMAK DEĞİL…

EĞRİYİ KENDİNDE ARAYAN, DOĞRUYU KALBİNDE BULUR!

KENDİLERİNİ HAKK İLE MEŞGUL ETMEYENLER,

BÂTIL İLE İŞGAL EDİLMEYE MAHKÛ OLURLAR!

Özlü sözlerden seçmeler

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 1
    BEĞENMEDİM
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

Taceddin Akbaş Diğer Yazıları

27
NİSAN

2024

Kardeşlik haftası kutlu tüm müslümanlar kardeş olsun

Taceddin Akbaş'ın 'Kardeşlik haftası kutlu tüm müslümanlar kardeş olsun' adlı köşe yazısı Devamı

25
NİSAN

2024

ABD'nin İsrail'e 26 milyar dolar yardım etmesi Gazze'nin 26 milyar yerinden vurulması demektir!

Taceddin Akbaş'ın 'ABD'nin İsrail'e 26 milyar dolar yardım etmesi Gazze'nin 26 milyar yerinden vurulması demektir!' adlı köşe yazısı... Devamı

25
NİSAN

2024

'Veteriner Hekimlerin günleri kutlu' Türkiye İstatistik Kurumu var olsun

Taceddin Akbaş'ın ''Veteriner Hekimlerin günleri kutlu' Türkiye İstatistik Kurumu var olsun' adlı köşe yazısı Devamı

23
NİSAN

2024

Temel ihtiyaç mallarından KDV alınmamalı

Taceddin Akbaş'ın 'Temel ihtiyaç mallarından KDV alınmamalı' adlı köşe yazısı Devamı

23
NİSAN

2024

Bugün 'Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı' Günü

Taceddin Akbaş'ın 'Bugün 'Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı' Günü' adlı köşe yazısı Devamı

22
NİSAN

2024

'Duyduk duymadık' demeyin ve bugünün 'Dünya Günü' olduğunu unutmayın!!

Taceddin Akbaş'ın ''Duyduk duymadık' demeyin ve bugünün 'Dünya Günü' olduğunu unutmayın!!' adlı köşe yazısı Devamı

19
NİSAN

2024

Kitap gününü, turizm haftasını kutlayalım!! Malazgirt ve kutlu doğum haftasını unutmayalım!

Taceddin Akbaş'ın 'Kitap gününü, turizm haftasını kutlayalım!! Malazgirt ve kutlu doğum haftasını unutmayalım!' adlı köşe yazısı Devamı

18
NİSAN

2024

Vali Öksüz 'Koordine etmekle yetinmiyor' Aynı zamanda kontrol ve takip de ediyor

Taceddin Akbaş'ın 'Vali Öksüz 'Koordine etmekle yetinmiyor' Aynı zamanda kontrol ve takip de ediyor' adlı köşe yazısı Devamı

17
NİSAN

2024

Herkesin her şeyin günü olur da köşe yazarlarının olmaz mı?

Taceddin Akbaş'ın 'Herkesin her şeyin günü olur da köşe yazarlarının olmaz mı?' adlı köşe yazısı Devamı

16
NİSAN

2024

Erdoğan ‘kadrosunu’ yenileyecek mi yoksa rötuş yapmakla mı yetinecek?!

Taceddin Akbaş'ın 'Erdoğan ‘kadrosunu’ yenileyecek mi yoksa rötuş yapmakla mı yetinecek?!' adlı köşe yazısı Devamı

İlgili Haberler

CHP Lideri Özgür Özel İzmir'de! Son Dakika Seçim Heyecanı!
İş Dünyası

CHP Lideri Özgür Özel İzmir'de! Son Dakika Seçim Heyecanı!

CHP Lideri Özgür Özel, 31 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek yerel seçimlere saatler kalmasına rağmen İzmir'in Konak, Bayraklı ve Bornova ilçelerinde üstü açık otobüsle şehir turu yaparak vatandaşları selamladı.

Özgür Özel'in dili başına dava açtı
Bölgesel

Özgür Özel'in dili başına dava açtı

Kahramankazan 15 Temmuz Gaziler ve Şehit Aileleri Derneği, CHP Genel Başkanı Özgür Özel hakkında "Kot üstüne perdelik kumaştan kefen çeken zibidiler” sözleri nedeniyle suç duyurusunda bulundu.

Özgür Özel'den İsyan: Emeklilerin Mesir Macunu Alım Gücü Düştü! - Haberler
Yaşam

Özgür Özel'den İsyan: Emeklilerin Mesir Macunu Alım Gücü Düştü! - Haberler

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, “Geçen sene 190 liraydı mesirin kilogramı. En düşük emekli maaşıyla 40 kilogram mesir macunu alınıyordu.

CHP LİDERİ ÖZEL; “MUHİTTİN BÖCEK’İ BİR KEZ DAHA ANTALYA’DA ZAFERLE TANIŞTIRACAĞIZ”
Yerel Yönetim

CHP LİDERİ ÖZEL; “MUHİTTİN BÖCEK’İ BİR KEZ DAHA ANTALYA’DA ZAFERLE TANIŞTIRACAĞIZ”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, ‘Antalya Buluşması’nda binlerce kalabalığa seslendi. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Muhittin Böcek’e destek isteyen Özel, “15 gün sonra bir tarih yazacağız.

CHP Lideri Özel'den Filistin'e Destek: Zulüm Sona Ersin!
Bölgesel

CHP Lideri Özel'den Filistin'e Destek: Zulüm Sona Ersin!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Burdur'da yaptığı konuşmada Filistin'deki zulmü kınadı ve İsrail'in saldırılarının sona ermesini istedi. Özel, CHP'nin Filistin'e desteğinin her zaman devam edeceğini vurguladı.

Özgür Özel Burdur'da! Tanıtım Toplantısı ve Salda Gölü Sözü
Bölgesel

Özgür Özel Burdur'da! Tanıtım Toplantısı ve Salda Gölü Sözü

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Burdur'da düzenlenen proje ve aday tanıtım toplantısına katıldı. Toplantıda Burdur'da yapılacak projeler tanıtıldı ve Burdur Gölü ve Salda Gölü ile ilgili konuşmalar yaptı.