Taceddin Akbaş

YILLARDIR TERÖR EKEN BATI TERÖRİST BİÇMEYE BAŞLADI

Taceddin Akbaş'ın 'YILLARDIR TERÖR EKEN BATI TERÖRİST BİÇMEYE BAŞLADI' adlı köşe yazısı

Taceddin Akbaş

Dünya da terörden en çok çeken ve çekmekte de olan, dolayısıyla da teröre en çok kurban, ölü, yaralı, gâzî ve şehid veren bir Ülke olduğumuzu bilmeyen, görmeyen ya da duymayan kişinin ya sağır, ya bakarkör veya nankör olması, ya da terör sevicisi veya terörist destekçisi olması lâzım! O nedenle ben teröre kurban verdiğimiz tüm mâsum insanlarımıza, şehidlerimize ganî ganî rahmetler, yaralılarımıza âcil ve kalıcı şifalar diliyor ve Cenab-ı Hakk’tan hepimizi terörden ve benzer kaza ve belâlardan korumasını niyaz ediyorum…
Sözü şimdide de Türkiye’den sonra Avrupa’yı ve Amerika’yı vurmaya, kasıp kavurmaya başlayan terör belâsına-teröristlere getirmek istiyorum:
Terörizmin hiçbir şeklini ya da yöntemini veya herhangi bir nedenini niçinini beğenmek, sevmek saymak ve teröristlere sahip çıkmak, şu veya bu şekilde desteklemek hiçbir aklı başında insanın işi olmadığı, olmaması gerektiği gibi; herhangi bir şekilde teröre mâruz kalmış bir tek kişi, kurum veya kuruluşa, ülkeye, devlete ya da millete biz ‘oh bir olsun! Canınız cehenneme…’ falan filan demeyiz-diyemeyiz… Çünkü bizim îman ve inancımız veya vicdanımız bunu kabul etmez… Çünkü bizim inancımıza göre masum bir insanı öldüren, ya da ölümüne göz yuman, ölümüne bilerek-isteyerek neden olan kişi bütün bir insanlığı öldürmüş gibi işlem görür; bir kişinin de bir başkasının öldürülmesini engelleyen, hattâ engelleyen kişi de bütün bir insanlığı kurtarmış gibi sevaba girer! ‘İntihar bombacısı olan’ ve kendisiyle birlikte başkalarını da öldüren kişi ve teröristlerin ise afları temyizleri dâhi yok! Ancak bizim 40 yıldır tam 40 bin insanımızı katleden, dolayısıyla da 85 milyon kişiyi acıya ağrıya veya üzüntüye sevk eden teröristleri kucağında besleyip büyüten, madden ve mânen destekleyen, hattâ ‘terörist’ bile demeyen-diyemeyen Amerikalıların, Batılıların veya yöneticilerinin bugün BUMERANG silâhı gibi bir silahlı teröre maruz kalmalarına sevinilmese de insanın üzülesi gelmiyor..! O nedenle ben onlara sadece ‘Allah (c.c) müstehâkınızı versin..!’ demekle yetiniyorum…
TERÖRİZMİN BEŞİĞİ İSRAİL, BABA OCAĞI, ANA KUCAĞI
DURUMUNDA OLAN FRANSA, ALMANYA GİBİ ÜLKELER
BUGÜN TERÖRİZMLE.. BOĞUŞUYOR ve TERÖRİSTLERLE
UĞRAŞIYOR! ANCAK BOŞA ÇABALIYOR.. ÇÜNKÜ TERÖR
DİNSİZ; TERÖRİSTLER HEM DİNSİZ, HEM DE VİCDANSIZ
Dünya, ya da Avrupa, en azından coğrafya ile az çok ilgilenen herkesin bildiği gibi, Fransa’nın başkenti Paris’te, yaşı 70’ini bulmuş ırkçı-faşist ve eski bir makinist olan bir Fransız, önceki gün etrafa ve sağa sola silahla ateş açmış, dolayısıyla da 3 göçmenin ölümüne, biri ağır 3 göçmenin de yaralanmasına neden olmuştu! Ki, bu Fransız daha önce de, hem de iki kez göçmenlere saldırmış ve kısa bir süre hapis yattıktan sonra serbest kalmış, sâbıkalı, ırkçı bir terörist imiş!
TERÖRİSTLER BU OLAYI BAHANE EDEREK
PARİS’İN ALTINI ÜSTÜNE GETİRMİŞLER!!!
Yaşanan öldürme olayının ardından bir açıklama yapan Fransa İçişleri Bakını Gerald Darmanin’in, ‘polisin saldırganın Paris’in 2. Bölgesindeki evinde de arama yaptığını’ belirtmesi üzerine ayaklanan ve Paris’teki Strasbourg Saint Deniş’teki Ahmet Kaya Kültür Merkezi olarak bilinen binanın çevresinde toplanan azgın ve kızgın PKK’lılar, ya da PKK yanlısı gruplar, aramanın kendilerine yönelik olduğu gerekçesiyle alandaki polislere hunharca saldırdıkları gibi, çevredeki araç gereç ve iş yerleri ile birlikte konutları yakıp yıkmışlar!
RÜZGÂR EKEN FIRTINA BİÇER! AYRICA TERÖRİSTLERİ
SEVENLERİN ‘YANMA-YAKILMA SIRASI’ KENDİLERİNE
GELDİĞİNDE “AĞLAMA SIZLAMA” HAKLARI OLAMAZ
Atalarımız ‘alma mazlumun âhını çıkar aheste aheste’ derlerken; İstiklâl Marşımızın Yazarı ve Burdur’umuzun ilk Milletvekili olan merhum Mehmed Akif Ersoy da, “Beş bin senelik kıssa yarım hisse mi verdi? Tarih’i ‘tekerrür’ diye tarif ediyorlar; Hiç ibret alınsaydı, tekerrür mü ederdi?” diyor ve beş bin yıllık bir târihi gerçeği özetliyor…
BEŞER ZULMEDER, KADER ADÂLET EDER!
Bendeniz de ‘40 yıldır kırk bin vatan evladımızı, canımızı-cânânımızı, ciğerimizi ya şehid, ya da gazi eden PKK, KCK, PYD ve YPG gibi terör örgütlerini önce kunnayan (doğuran) sonra ana kucağında, en sonunda da baba ocağında besleyip büyüten Batılı ülkelerin başında gelen Fransa bugün PKK ve benzer terör örgütlerinin saldırısı ile karşı karşıya kalmışsa eğer ki, öyle olmuş; bunun sebebi mazlum insanların kanı ve masun çocuklar ile tüyü bitmemiş yetim bebelerin, saçı sakalı ağarmış ve belleri büklüm büklüm olmuş ihtiyarların, meczup ve mecnunların âhlarıdır! Çünkü hem ah yerde kalmaz, hem de insanlar zulmeder, ama kader eninde sonunda ve mutlaka adâlet eder!
Uzun lâfın kısası ve meselenin hülâsâsı; domuz derisinden post olmadığı-olmayacağı gibi, gâvurdan da dost olmaz-olamaz! Ki, Amerika, Fransa, İngiltere ve İsrail gibi Siyonist destekli materyalist-kapitalist köstekli ve Emperyalist istekli, ya gâvur tohumu, ya da uşağı veya maşası, hattâ kuklası teröristler; genelde Avrupa’da, Amerika’da, Asya da, Afrika’da ve benzer kıtalarda, özelde de başta Cennet misâli Ülkemiz olmak üzere İslâm coğrafyasının her yerinde ya devlet, ya da örgütsel terör yaparak milyonlarca kişinin kanına girdiler girmeye de devam ediyorlar..! O nedenle ben onlara ‘hiç şaşmaz ve şaşırtılamaz olan İlâhî Adalet er ya da geç, ama mutlaka tecelli edecek; dolayısıyla da mazlumların ahları yerde kalmayacaktır! Ve bu, bu dünya da olmasa bile, boynuzsuz koyunun boynuzlu koyundan hakkını alacağı öte dünya da olacaktır!’ diyor, herkese ‘terörsüz’ ve ‘barış ya da kardeşlik dolu’ saygılar sunuyorum.
KİM BİRİNİN KALBİNİ KIRIP ONU AĞLATIRSA,
O KİŞİNİN BEDDUASINDAN SAKINSIN! ÇÜNKÜ
GÖZYAŞLARI YERE DÜŞMEDEN NE DİLERSE O ULUR!
Hz. Muhammed (sav)
GÖZLERDEKİ ACIYI GÖRMEYEN, YÜREKLERDEKİ
SEVGİYİ GÖRMEZ-GÖREMEZ!
Anonim
MUTLAKA İKİYÜZLÜ OLMANIZ GEREKİYORSA
EN AZINDAN BİRİNİ BÂRİ SEVİMLİ YAPIN!
Anonim
TARİH, KÂİNÂTIN VİCDANIDIR! Anonim

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

Taceddin Akbaş Diğer Yazıları

23
NİSAN

2024

Temel ihtiyaç mallarından KDV alınmamalı

Taceddin Akbaş'ın 'Temel ihtiyaç mallarından KDV alınmamalı' adlı köşe yazısı Devamı

23
NİSAN

2024

Bugün 'Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı' Günü

Taceddin Akbaş'ın 'Bugün 'Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı' Günü' adlı köşe yazısı Devamı

22
NİSAN

2024

'Duyduk duymadık' demeyin ve bugünün 'Dünya Günü' olduğunu unutmayın!!

Taceddin Akbaş'ın ''Duyduk duymadık' demeyin ve bugünün 'Dünya Günü' olduğunu unutmayın!!' adlı köşe yazısı Devamı

19
NİSAN

2024

Kitap gününü, turizm haftasını kutlayalım!! Malazgirt ve kutlu doğum haftasını unutmayalım!

Taceddin Akbaş'ın 'Kitap gününü, turizm haftasını kutlayalım!! Malazgirt ve kutlu doğum haftasını unutmayalım!' adlı köşe yazısı Devamı

18
NİSAN

2024

Vali Öksüz 'Koordine etmekle yetinmiyor' Aynı zamanda kontrol ve takip de ediyor

Taceddin Akbaş'ın 'Vali Öksüz 'Koordine etmekle yetinmiyor' Aynı zamanda kontrol ve takip de ediyor' adlı köşe yazısı Devamı

17
NİSAN

2024

Herkesin her şeyin günü olur da köşe yazarlarının olmaz mı?

Taceddin Akbaş'ın 'Herkesin her şeyin günü olur da köşe yazarlarının olmaz mı?' adlı köşe yazısı Devamı

16
NİSAN

2024

Erdoğan ‘kadrosunu’ yenileyecek mi yoksa rötuş yapmakla mı yetinecek?!

Taceddin Akbaş'ın 'Erdoğan ‘kadrosunu’ yenileyecek mi yoksa rötuş yapmakla mı yetinecek?!' adlı köşe yazısı Devamı

15
NİSAN

2024

Haftalarında olsun Şehitlerimizi unutmayalım-unutturmayalım!!!

Taceddin Akbaş'ın 'Haftalarında olsun Şehitlerimizi unutmayalım-unutturmayalım!!!' adlı köşe yazısı Devamı

15
NİSAN

2024

Akşener 'Genel Başkanlığı' bırakmayacak ve İran Balonu İsrail semalarında söndü

Taceddin Akbaş'ın 'Akşener 'Genel Başkanlığı' bırakmayacak ve İran Balonu İsrail semalarında söndü' adlı köşe yazısı Devamı

13
NİSAN

2024

'Un bitti-din bitti...' olmasın!

Taceddin Akbaş'ın ''Un bitti-din bitti...' olmasın!' adlı köşe yazısı Devamı

İlgili Haberler

Burdur'da Su Kaynakları Arttırılacak! Müdür Erkan Çalışmaları İnceledi!
Bölgesel

Burdur'da Su Kaynakları Arttırılacak! Müdür Erkan Çalışmaları İnceledi!

DSİ 18. Bölge Müdürü Osman Erkan, Tefenni Beyköy'de sondaj çalışmaları hakkında incelemelerde bulundu. DSİ'nin Burdur'daki su kaynaklarını geliştirmek için çalışmaları devam ediyor.

Eleman Bulunamıyor! Yevmiyeler 1500 lirayı Buldu!
Eleman İlanı

Eleman Bulunamıyor! Yevmiyeler 1500 lirayı Buldu!

Hatay'da deprem sonrası yeniden inşa çalışmaları hız kazandıkça inşaat sektöründe iş yoğunluğu artıyor. Bu yoğunluğa yetişemeyen sektör çalışanları, yevmiyelerin 1500 TL'yi bulmasına rağmen eleman bulmakta zorlanıyor.

Burdur Abdi Özeren İmam Hatip Ortaokulu Öğrencisi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret etti
Bölgesel

Burdur Abdi Özeren İmam Hatip Ortaokulu Öğrencisi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret etti

Burdur Abdi Özeren İmam Hatip Ortaokulu’nda öğrenim gören Azra Ahsen Büyükyorulmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret etti.

Bucak'ta Çocuklar Ziraat Odası Başkanlığı Koltuğuna Oturdu!
Bölgesel

Bucak'ta Çocuklar Ziraat Odası Başkanlığı Koltuğuna Oturdu!

Bucak Ziraat Odası'nda her yıl olduğu gibi bu sene de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı. Bu yılki kutlamalarda Ziraat Odası Başkanı Bilal Özel'in makam koltuğuna çocuklar oturdu.

Kocaaliler'e Yeni Hizmetler Mı Geliyor? Başkan İlyas Delen bakana talepleri iletti
Bölgesel

Kocaaliler'e Yeni Hizmetler Mı Geliyor? Başkan İlyas Delen bakana talepleri iletti

Kocaaliler Belediye Başkanı İlyas Delen, beldesinin ihtiyaçlarını karşılamak için Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ile görüştü. Görüşmede Kocaaliler Belediyesi'nin ihtiyaç duyduğu araç ve gereçlerin yanı sıra 2.000.000 lira nakdi yardım talebi de görüşüldü.

Antalya'da Yeni İş Fırsatı! Kaş Belediyesi Personel Alıyor!
Eleman İlanı

Antalya'da Yeni İş Fırsatı! Kaş Belediyesi Personel Alıyor!

Antalya Kaş Belediyesi'nde 130 kişilik personel alımı için başvurular başladı! Cankurtaran, garson, bekçi, kasiyer, mutfak görevlisi ve plaj görevlisi pozisyonları için son başvuru tarihi 26 Nisan 2024. Başvuru şartları ve detaylar için haberimizi okuyun!