Burdur / Bucak

MİLLETVEKİLİ YASİN UĞUR “YATIRIMLARIMIZIN TAKİPÇİSİYİZ”

Bucak’ta 3. Aile Sağlığı Merkezi için yapım kararını AK Parti Burdur Milletvekilleri Yasin Uğur ve Bayram Özçelik duyurmuştu.

MİLLETVEKİLİ YASİN UĞUR “YATIRIMLARIMIZIN TAKİPÇİSİYİZ”

31 Mayıs Pazar Günü AK Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur, Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, AK Parti Bucak İlçe Başkanı Mustafa Oğuz ve Bucak Alaattin Mahallesi Muhtarı İsmail Tuncer, Alaattin Mahallesi içerisine yapılacak olan Bucak 3. Aile Sağlığı Merkezi yerine giderek, inşaat başlangıç sürecini gözlemlemek için tahsis edilen yerde bulundular.

İnşaatın yapılacağı bölgede, eğimli arazide kayma oluşmasını engellemek için ilk etapta istinat duvarı yapılması gerektiğini söyleyen Milletvekili Uğur, ilk günden son güne kadar yaptığımız yatırımların her zaman olduğu gibi takipçisi olmaya devam ediyoruz. İnşaat çalışmaları için müteahhit firmanın ne durumda olduğunu gözlemlemek amacı ile 3. Aile Sağlığı Merkezimizin yapılacağı alana geldik. Henüz temel atma işlemi yapılmadı. İlk etapta istinat duvarı yapımı tamamlanacak ardından ise temel atma işlemi başlayacak. Yer teslimi yapıldı. Malzemeler gelmeye başladı ve devam edecek. Bir an önce inşaatın tamamlanıp hizmete başlaması için takip etmeye devam edeceğiz. Aile Sağlığı Merkezimiz 7 Hekimin çalışabileceği büyüklükte tasarlandı ona göre de yapımı sağlanacak. Hem Alaattin Mahallemize hem de Bucak’ımıza şimdiden hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Bucak 3. Aile Sağlığı Merkezinin ruhsat işlemlerinin tamamlandığını aktaran Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, “İnşaat yapımı için malzemeler getirilmeye başlandı. Milletvekillerimizin destekleri ile Bucak’a daha önce yapılması planlanan sağlık merkezimizin bir an önce kazandırılması için seferber olduk. Biz belediye olarak elimizden geleni yapmaya her daim hazırız. Bucaklıya hizmet bizim sevdamız tek derdimiz Bucak Halkımızın mutlu olması ve gönül kazanmak. Şimdiden inşaat hazırlıkları süren aile sağlığı merkezimizin Bucak’a hayırlı olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Ödenek çıktı diyerek yapılacak işin takibini bırakmayacaklarını belirten AK Parti Bucak İlçe Başkanı Mustafa Oğuz, "Milletvekillerimizle birlikte her zaman olduğu gibi istişareli bir şekilde incelemelerimizi sürdüreceğiz. İnşaatın ilk adımından son adımına kadar sürekli takipte olmaya devam edeceğiz. En kısa sürede temel atma işlemleri yapılacak. Bucaklı Hemşehrilerimize hayırlı olsun.” şeklinde konuştu.

İnşaatın en kısa sürede başlayacağı için mutlu olduğunu belirten Muhtar Tuncer, “AK Parti Burdur Milletvekilleri Yasin Uğur ve Bayram Özçelik’e bizleri kırmayarak burada gelecek nesillere de faydası olacak Aile Sağlığı Merkezi yapımı için desteklerini esirgemediler. Her konuda yardımcı olan milletvekillerimize teşekkür ediyorum. Hem Alaattin Mahallesinin Sakinleri hem de çevre mahallelerde yaşayan vatandaşlarımız için yararı olacak bu sağlık merkezi ruhsatında kolaylık sağlayan Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal’a da teşekkür ediyorum. İnşaat yapımı en kısa sürede başlayacak 7 Hekimlik Aile Sağlığı Merkezi yapılacak. Hem Alaattin Mahallemiz, çevre mahalleler hatta tüm Bucak’a hizmet edebilecek kapasitedeki sağlık ocağımızın hayırlı olmasını diliyorum. Alaattin Mahallesine hizmet etmek için yorulmadan koşturmaya ricacı olmaya devam edeceğiz. Hem bugünümüze hem de geleceğimize faydalı olduğunu düşündüğümüz her konuda Burdur Milletvekillerimizin kapısını aşındırarak onlardan destek talebinde bulunuyoruz. Onlar da ellerinden geleni yaparak bize yardımcı oluyor. Tekrar milletvekillerimize teşekkür ediyorum. ” açıklamasında bulundu.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

İsmail Tuncer, Alaattin'de yine yeni yeniden muhtar
Bölgesel

İsmail Tuncer, Alaattin'de yine yeni yeniden muhtar

Burdur Bucak Alaattin Mahallesi Muhtarı İsmail Tuncer, 31 Mart’ta yapılan Yerel Seçimler de güven tazeleyerek tekrar muhtarlığa seçildi.

Emrullah Ünal Alaattin Mahallesinde! Miting gibi mahalle toplantısı
Bölgesel

Emrullah Ünal Alaattin Mahallesinde! Miting gibi mahalle toplantısı

AK Parti Bucak Belediye Başkan Adayı Emrullah Ünal, dün akşam iftardan sonra Alaattin Mahallesi'nde mahalle toplantısı gerçekleştirdi. Yoğun bir katılımla gerçekleşen mahalle toplantısı, miting havasında geçti.

Alaattin Mahallesi Gençleri, Muhtarlarıyla Birlikte Ankara Gezisinde
Bölgesel

Alaattin Mahallesi Gençleri, Muhtarlarıyla Birlikte Ankara Gezisinde

Burdur'un Bucak ilçesine bağlı Alaattin Mahallesi gençleri, mahalle muhtarı İsmail Tuncer liderliğinde Ankara gezisine katıldı. Gençler, Ankara'nın önemli mekanlarını ziyaret ederek kültürel bir deneyim yaşadı.

Muhtar İsmail Tuncer'den Alaattin'e özel eğlence dolu etkinlik
Etkinlik

Muhtar İsmail Tuncer'den Alaattin'e özel eğlence dolu etkinlik

Burdur'un Bucak ilçesinde, Alaattin Mahallesi Muhtarlığı tarafından 24 Aralık 2023 tarihinde çocuklar için özel bir etkinlik düzenlenecek.

Başkan İsmail Yılmaz'dan Muhtar İsmail Tuncer'e ziyaret
Bölgesel

Başkan İsmail Yılmaz'dan Muhtar İsmail Tuncer'e ziyaret

İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı İsmail Yılmaz, geçtiğimiz günlerde TEDAŞ'a isyan eden Alaattin Mahallesi Muhtarı İsmail Tuncer'i ziyaret ederek, sorunlarının çözümü için yanında olduklarını söyledi.

Alaattin Mahallesi'ne yeni TOKİ konutları projesi geliyor
Bölgesel

Alaattin Mahallesi'ne yeni TOKİ konutları projesi geliyor

Alaattin Mahallesi Muhtarı İsmail Tuncer, mahallelerine yeni bir TOKİ konutları projesi kazandırılması için önemli bir duyuru yaptı. Projeye katılmak isteyen vatandaşların muhtarlıkla iletişime geçebileceği belirtildi.