OĞUZHANSPOR-AYDIN DEPLASMANINA ÇIKIYOR

Spor Toto Bal Liginde Mücadele eden Bucak Belediyesi Oğuzhanspor.Ligin 13 Haftasında kendi Gibi 7.Grupta Oynayan Aydınsporla 16 Aralık Pazar Günü Saat 14.00 Aydın Adnan Menderes Stadyumunda karşılaşacaktır

OĞUZHANSPOR-AYDIN DEPLASMANINA ÇIKIYOR

Spor Toto Bal Liginde Mücadele eden Bucak Belediyesi Oğuzhanspor.Ligin 13 Haftasında kendi Gibi 7.Grupta Oynayan Aydınsporla 16 Aralık Pazar Günü Saat 14.00 Aydın Adnan Menderes Stadyumunda karşılaşacaktır.

İlk yarının son maçında Liderliği Ele geçirmek İsteyen Bucak Belediyesi Oğuzhanspor Aydınsporuda mağlub ederek Gözlerini Aydında Kulakları ise Kepez-Söke maçının skorunda olacaktır.Liderle puan puana olan takımımız Aydınsporu zorda olsa yenmek zorundadır.Eğer yenerse Antalyadan Kepez-Söke maçının neticesini Beklemeye başlayacaktır.Çok zorlu Bir 90 dak Takımımızı Beklemektedir.Bucak Belediyesi Oğuzhanspor bu maça çok önem verdikleri için.şimdiden antremanlara başlamıştır.ilk yarının son maçında Muhakkak Galib gelmek istiyoruz.Çünkü şampiyonluk yarışından kopmamamız lazımdır.Bu vesiyleyle Oğuzhanspora Halkımızın Sahip çıkması lazımdır.İkinci Yarı 20 ,Ocakta Başlayacaktır.Ekonomik tarafdanda iyileşen Bucak Belediyesi Oğuzhanspor ikinci yarıda eksik mevkilere oyuncu alır.Oğuzhanspor Ligde Kale,ısparta,Tavas,Konyaaltı,Yatağan,manavgat,Serinhisar,Kuşadasını mağlub edip,Ortaca,Kepez ile berabere kalıp Didim,Söke ye Mağlub olarak 26 Puanla 2.sıraya yerleşmişlerdir.Rakibimiz Aydınspor ise Süper ligde,1Ligde,2Ligde,3.Ligde oynamış şimdide Bal Liginde mücadele etmektedir.Forma rengi Siyah Beyazdır.Maçlarını Adnan Menderes Stadyumunda oynamaktadır.ASİ Taraftar Grubu vardır.Kuşadası,Kale,Didim,Ortaca,Konyaaltı,Yatağana Galib gelerek Isparta,Söke,Serinhisar,Tavas,Manavgat,Kepeze MAĞLUP OLARAK lİGDE 18 Puanla 6..sıradadırlar AYDINSPORDA Puan ve puanları kendi sahasında almak isteyecektir.

Gelelim didimde uyduruk penaltı veren Hakem Reşat Çoşkunsese,Faullerde ters karaları ile seyircinin tepkisini çekti.Yardımcıları ile uyumu çok azdı.Obinin Cezasahası içinde Kaleciye faul yaptın diye golü iptal etmesi seyirciden çok tepki almasına neden oldu.

Aydınspor bu maça Emrullah,Hasan,Şükrü,Okan,Gökhan,Berkay,Umut,Orhan,Hakkı,Alper,Ufuk,Ömer,Ramazan,Onur,Cantürk

Oğuzhanspor ise Kadir,Barış,Murad,Osman,Emin,Ali,mert,Buğra,Süleyman,Bahri Akın,Mehmet,Oğuzhan,Muhammet,Fatih.İbrahim,Hasan,Osita isimli oyuncularla hazırlanacaktır.

MUSTAFA ÇAVDAR

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Emrullah Ünal'dan sert sözler! 'Herkes işin şovunda! O Desteği biz verdik, biz!'
Bölgesel

Emrullah Ünal'dan sert sözler! 'Herkes işin şovunda! O Desteği biz verdik, biz!'

Emrullah Ünal'dan sert sözler! 'Herkes işin şovunda! O Desteği biz verdik, biz!' Başkan Emrullah Ünal dün ki Oğuzhanspor-Tefennispor karşılaşması ardından sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamayla 'herkes işin şovunda' dedi.

Yusuf Erdoğdu'dan Oğuzhanspor'a Destek Sözü 'Oğuzhanspor için Omuz Omuza'
Bölgesel

Yusuf Erdoğdu'dan Oğuzhanspor'a Destek Sözü 'Oğuzhanspor için Omuz Omuza'

'Oğuzhanspor için Omuz Omuza' sloganı ile açıklama yapan MHP Bucak Belediye Başkan Adayı Yusuf Erdoğdu, Oğuzhanspor'a maddi ve manevi destek vereceğini açıkladı.

Burdur'da nefes kesen maç! Tefenni, Oğuzhan'ı 2-1 yendi
Spor

Burdur'da nefes kesen maç! Tefenni, Oğuzhan'ı 2-1 yendi

Burdur 1. Amatör Küme'nin zirve mücadelesinde Tefenni Belediyespor, Bucak Belediyesi Oğuzhanspor'u 2-1 yenerek liderlik koltuğuna oturdu.

Oğuzhanspor, evinde Tefenni ile berabere kaldı
Spor

Oğuzhanspor, evinde Tefenni ile berabere kaldı

Oğuzhanspor, bu hafta kiminle oynadı? Oğuzhanspor kazandı mı? Oğuzhanspor Tefenni Belediyespor karşılaşması kaç kaç bitti? İşte detaylar...

Oğuzhanspor yine acımadı! Kayıpsız devam ediyor
Spor

Oğuzhanspor yine acımadı! Kayıpsız devam ediyor

Bucak Belediyesi Oğuzhan Spor, Burdur Amatör Küme'de karşılaşmaları teker teker kazanmaya devam ediyor.

Oğuzhanspor'dan evinde farklı galibiyet
Spor

Oğuzhanspor'dan evinde farklı galibiyet

Bucak Belediyesi Oğuzhanspor, Burdur 1. Amatör Küme'nin 4. haftasında kendi evinde Burdur Göl Spor'u 8-0 mağlup etti.