Burdur / Bucak

ŞAMPİYON OĞUZHANSPOR-AYDINSPORU KONUK EDİYOR

ŞAMPİYON OĞUZHANSPOR-AYDINSPORU KONUK EDİYOR Spor Toto Bal Liginde mücadele eden Bucak Belediyesi Oğuzhanspor Ligin 26 Haftasında 21 Nisan Pazar Günü SAAT 15.00 DE Bucak İlçe Stadında Aydınsporla Karşılaşacaktır.

ŞAMPİYON OĞUZHANSPOR-AYDINSPORU KONUK EDİYOR

ŞAMPİYON OĞUZHANSPOR-AYDINSPORU KONUK EDİYOR

Spor Toto Bal Liginde mücadele eden Bucak Belediyesi Oğuzhanspor Ligin 26 Haftasında 21 Nisan Pazar Günü SAAT 15.00 DE Bucak İlçe Stadında Aydınsporla Karşılaşacaktır,

Ligin Bitimine bir Hafta Kala 58 puanla Bal Ligi 7 Grupta Şampiyon olan Bucak Belediyesi Oğuzhanspor Mutlu sona ulaştı.İlk Kutlamalarını Seyircisi İle Bucak Cumhuriyet Meydanında Kutlayan Oğuzhanspor,İkinci Kutlamalarını Pazar Günü Stadda Yapacaktır.Bu vesile İle Başta

Burdur Miiletvekillerimiz Bayram Özçelik,Yasin Uğur,Valimiz Hasan Şıldak,Kaymakamımız Yalçın Sezgin Başta Olmak Üzere,Bütün Daire Amirlerini,Müdürleri,Memurları,Sivil Toplum Örgüt Başkanları ve Yönetim Kurulu kurulu üyeleri,Muhtarlar,Eczacılar,İşadamlarını,İşcileri,Sporu Seven Bucaklıları,Burdurdaki Makü Personelini,Sayın Beden Terbiyesi Bölge Müdürünü,Sporu Seven Burdurlu Hemşerilerimizi,Siyasi Parti Yetkililerini,Belediye Başkanımız EMRULLAH ÜNALI iSMİNİ SAYAMADIĞIM HERKEZİ AŞKI-BUCAK TARAFTAR GRUBUNU MAÇA DAVET EDİYORUM.

Sırasıyla Kale,Isparta,Tavas,Yatağan,Manavgat,Serinhisar,Kuşadası,Aydın,Kale,Ortaca,Kepez,Tavas,Didim,Söke,Kuşadasına Galib gelen Ortaca,Manavgat,Kepez,Isparta, ile berabere kalan Didim,Söke, ve Yatağana Mağlub olarak Ligde 58 Puan Toplayarak ŞAMPİYON OLAN Bucak Belediyesi Oğuzhanspor Aydınsporuda mağlub edip Puanını 61 e yükselterek ligi bitirip Baraj Maçlarını beklemek istiyor.statü Gereği Kura Çekimi ile maç oynayacak takımımız 3.Lige ALLAH nasip ederse çıkmak istiyor.Bu Maça ilginin fazla olması gerekiyor.Çünkü bu maç çok çekişmeli geçecektir.Çok zorlu bir 90 Dak bizi beklemektedir.Seyircinin desteğine çok ihtiyaçları olan takımımız 3. puanı alıp hanesine yazdırmak istiyor.

Rakibimiz Aydınspor ise Renkdaşımız olarak Siyah -Beyaz Formaya Sahiptir Onlarda 3,Lige Bizim Stadımızda son maçını oynayarak vede bizi siyahi oyuncularının golü ile 1-0 yenerek maçı kazanmışlardı,Ligde 34 Puanla 7,Sıradadırlar,Diğer Şampiyonlukta iddalı takımlar gibi çok para harcayarak takım kursalarda istedikleri sonuca ulaşamadılar,Onlarda son maça puan ve puanlar almak için gelecektir.Çünkü kadroyu dağıtmadılar.Seyri güze bir maç olmasını dilerim,Bu Haftaki Maçın Denetcisi Ömer Demir Saha Komseri Kadir Altındaldır Hakemler ve gözlemci sonra açıklanacaktır.

Bu Haftaki Hakem Triosunu maçtaki seyircilerimizin yorumuna braktım OĞUZHANSPOR BU MAÇA

Kadir,Murad.Seyit,Osman,Emin,Akın,Mehmet,Fatih,Buğra,Mehmet Ali,Bahri,Barış,Oğuzhan,Süleyman,Mustafa,İbrahim,

Faruk,Hasan,Eric,Osita,

AYDINSPOR İSE Alper,Devlet,Erdal,Artunç,Ömer,Mertcan,

Umut,Emre,Yavuz,Arif,Berkay,Şevket,Nedim,Hakan,Doğukan

Şehmuz isimli oyuncularla hazırlanacaktır

MUSTAFA ÇAVDAR

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Emrullah Ünal'dan sert sözler! 'Herkes işin şovunda! O Desteği biz verdik, biz!'
Bölgesel

Emrullah Ünal'dan sert sözler! 'Herkes işin şovunda! O Desteği biz verdik, biz!'

Emrullah Ünal'dan sert sözler! 'Herkes işin şovunda! O Desteği biz verdik, biz!' Başkan Emrullah Ünal dün ki Oğuzhanspor-Tefennispor karşılaşması ardından sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamayla 'herkes işin şovunda' dedi.

Yusuf Erdoğdu'dan Oğuzhanspor'a Destek Sözü 'Oğuzhanspor için Omuz Omuza'
Bölgesel

Yusuf Erdoğdu'dan Oğuzhanspor'a Destek Sözü 'Oğuzhanspor için Omuz Omuza'

'Oğuzhanspor için Omuz Omuza' sloganı ile açıklama yapan MHP Bucak Belediye Başkan Adayı Yusuf Erdoğdu, Oğuzhanspor'a maddi ve manevi destek vereceğini açıkladı.

Burdur'da nefes kesen maç! Tefenni, Oğuzhan'ı 2-1 yendi
Spor

Burdur'da nefes kesen maç! Tefenni, Oğuzhan'ı 2-1 yendi

Burdur 1. Amatör Küme'nin zirve mücadelesinde Tefenni Belediyespor, Bucak Belediyesi Oğuzhanspor'u 2-1 yenerek liderlik koltuğuna oturdu.

Oğuzhanspor, evinde Tefenni ile berabere kaldı
Spor

Oğuzhanspor, evinde Tefenni ile berabere kaldı

Oğuzhanspor, bu hafta kiminle oynadı? Oğuzhanspor kazandı mı? Oğuzhanspor Tefenni Belediyespor karşılaşması kaç kaç bitti? İşte detaylar...

Oğuzhanspor yine acımadı! Kayıpsız devam ediyor
Spor

Oğuzhanspor yine acımadı! Kayıpsız devam ediyor

Bucak Belediyesi Oğuzhan Spor, Burdur Amatör Küme'de karşılaşmaları teker teker kazanmaya devam ediyor.

Oğuzhanspor'dan evinde farklı galibiyet
Spor

Oğuzhanspor'dan evinde farklı galibiyet

Bucak Belediyesi Oğuzhanspor, Burdur 1. Amatör Küme'nin 4. haftasında kendi evinde Burdur Göl Spor'u 8-0 mağlup etti.