Bartın

15 Temmuz şehidi Mustafa Yaman kabri başında anıldı

Şehitler Cami İmam Hatibi Mustafa Yaman, Bartın’daki kabri başında anıldı. devamı haberimizde..

15 Temmuz şehidi Mustafa Yaman kabri başında anıldı

Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016’da Gölbaşı Özel Harekât Daire Başkanlığını hedef alan menfur saldırısında şehit edilen Şehitler Cami İmam Hatibi Mustafa Yaman, Bartın’daki kabri başında anıldı.
Bartın’da “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” etkinlikleri kapsamında hain darbe girişimi sırasında yapılan saldırıda şehit edilen Şehitler Cami İmam Hatibi Mustafa Yaman’ın ailesi ziyaret edildi. Bartın’ın Kumluca Beldesi’ndeki program Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayarak Mevlid-i Şerif okunmasıyla devam etti. Daha sonra belde mezarlığına geçen kalabalık, Şehit Mustafa Yaman’ın kabrine güller bıraktı.
15 Temmuz 2016’daki darbe girişimine karşı ortaya konulan şanlı direnişe dikkat çeken Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, “O karanlık gecede milletimiz bir ve beraber olarak işgalcilere geçit vermemiş, ülkemizi kutlu bir zafere eriştirmiştir” dedi.
Rektör Uzun, “15 Temmuz hain darbe girişiminin yaşandığı gecede hayatının baharında yürekli gençlerimizden, bastonuna yaslanarak hainlerin üzerine yürüyen büyüklerimize kadar bu vatanın öz evlatları büyük bir mücadele vermişlerdir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde devlet ve millet omuz omuza vererek işgalcilere dur demiştir. Bu mücadeleye katılan kahramanlarımız hiçbir zaman unutulmayacaktır. Bu duygularla Bartınlı Şehidimiz Mustafa Yaman’ın da aralarında olduğu aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Gazilerimizden ahirete irtihal edenlere Allah’tan mağfiret ve hayatta olanlara da sağlık ve afiyetler temenni ediyorum. Gelebilecek tüm tehlikelere karşı dimdik durabilmek için birlik ve beraberliğimizin daim olmasını diliyorum” diye konuştu.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Kırıkkale'de sporcular, 15 Temmuz şehitleri anısına yüzdü
Spor

Kırıkkale'de sporcular, 15 Temmuz şehitleri anısına yüzdü

9 ilden katılan 6’sı özel 224 sporcu 15 Temmuz şehitleri anısına yüzdü Devamı Haberimizde...

Altınova’da 15 Temmuz
Etkinlik

Altınova’da 15 Temmuz

Yalova'nın Altınova İlçesinde Şehitlikler ve Şehit aileleri Ziyaret Edildi Devamı Haberimizde...

AK Parti Milletvekili Ölmeztoprak'tan Malatya Sağlık Yatırımları Müjdesi
Bölgesel

AK Parti Milletvekili Ölmeztoprak'tan Malatya Sağlık Yatırımları Müjdesi

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, deprem bölgesi Malatya’nın güçlü bir sağlık altyapısına sahip olduğunu belirterek, yatırımlara ise her geçen gün yenilerinin eklendiğini belirtti.

Uşak OSB'de Yangın: Tekstil Fabrikası ve Depo Yanıp Kül Oldu!
3. Sayfa

Uşak OSB'de Yangın: Tekstil Fabrikası ve Depo Yanıp Kül Oldu!

Uşak’ta Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren tekstil fabrikasında çıkan yangın kısa sürede büyüyerek yanında bulunan tekstil deposuna sıçradı.

Herkesin Başkanı Muhittin Böcek gençlerin de yanında
Yaşam

Herkesin Başkanı Muhittin Böcek gençlerin de yanında

Antalya’da toplumun her kesimine yönelik hizmet ve projeler üreten “Herkesin Başkanı” Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, gençleri de unutmuyor.

 MASKİ'den Selendi'ye Çevre Dostu Yatırım
Yaşam

MASKİ'den Selendi'ye Çevre Dostu Yatırım

MASKİ Genel Müdürlüğü bünyesinde inşa edilen Selendi Atık Su Arıtma Tesisinin faaliyete alınmasının ardından geçici kabul işlemleri de gerçekleştirildi. Kabul işlemi sırasında alınan giriş ve çıkış suyu numuneleri yapılan yatırımın önemini bir kez daha gözler önüne serdi.