Burdur

Adem Mutlucan, Mehmet Akif Mahallesi muhtar adaylığını duyurdu

Bucak Belediyesi çalışanı ve deneyimli isim Adem Mutlucan, Mehmet Akif Mahallesi muhtarlığı için adaylığını açıkladı. 'İŞİ EHLİNE VERİN' sloganıyla mahalle sakinlerine hizmet sözü veriyor.

Adem Mutlucan, Mehmet Akif Mahallesi muhtar adaylığını duyurdu

Bucak Belediyesinde çalışmakta olan, ilçenin sevilen ve tanınan siması Adem Mutlucan, Mehmet Akif Mahallesi muhtarlığı için aday olduğunu açıkladı.

Muhtar Adayı Adem Mutlucan, İnsanların mutluluğu için çabalayan ve 20 yıllık belediyecilik deneyimiyle 'İŞİ EHLİNE VERİN' sloganıyla Mehmet Akif Mahallesi sakinlerine koşulsuz şartsız hizmet etmek için aday olduğunu duyurdu.

'Ek işimiz değil tek işimiz' olacak sloganıyla mahalle sakinlerine seslenen Muhtar Adayı Adem Mutlucan yaptığı açıklamada, " Eğer saygıdeğer mahalle sakinlerimiz olarak, sizler teveccüh gösterip muhtarlık yetkisini bana verirseniz, Mahallemize hizmet için rutin hizmet işlerinin yanı sıra, birçok projeler düşünüyorum.

Allah'ın izniyle bunları başaracak, iletişime, iyi ilişkilere, ekip arkadaşlarına, iş bilgisi ve tecrübesine sahibim... Mahallemizin hak ettiği hizmetleri ve daha fazlasını alabilmesi için, Muhtarlığı ek iş ve kartvizit olarak görmeyip, sizin huzur ve mutluluğunuz için çalışacağım.

Her şey, daha temiz... daha huzurlu... Daha güvenli... Ve daha yaşanılabilir... Mehmet Akif Mahallesi için. Hizmet yarışına giren tüm aday arkadaşlara başarılar dilerim. Geçmiş dönemde mahallemize hizmet eden tüm muhtarlarımıza teşekkür ederim. " ifadelerini kullandı.

Adem Mutlucan kimdir?

Adem Mutlucan, 1971 yılında Burdur'un Bucak ilçesinde doğdu. İlk orta lise öğrenimini Bucak'ta tamamlayan Adem Mutlucan, Üniversite eğitimine AÖF kamu yönetiminde devam etti.

1998 yılından beri Mehmet Akif Mahallesi 2515 sokakta oturmakta olan Adem Mutlucan, Evli ve 3 çocuk babasıdır.

Adem Mutlucan'ın eşi Sema Mutlucan Mehmet Akif Ersoy Anaokulunda okul öncesi öğretmeni olup, oğulları Murat Çağatay Mutlucan, Burak çağrı Mutlucan (Murat doğalgaz ve mühendislik) kızı Kübra Şüheda İşlek (okul öncesi öğretmeni)'dir.

Sosyal faaliyetleri ve iyi ilişkileri ile tanınan, başkasının derdini kendine dert edinen, insanların mutluluğu için çabalayan bir kişi olarak kendisini tanımlayan Adem Mutlucan, Çocuklarının eğitim hayatı boyunca,

*Oğuzhan İlkokulu

*Mehmet Akif Ersoy ilköğretim okulu

*Emin gülmez ortaokulu

*Bucak Anadolu lisesi

*Bucak şehit Ayfer Gök Anadolu lisesi

Okul aile birliği başkanlığı ve yönetim kurulu üyeliği yaptı.

Kurucusu ve lideri olduğu Patika Bucak doğa sporları aracılığıyla birçok yardım organizasyonu yapmaya ve çeşitli aktivitelerle ilçemizi de tanıtmaya devam eden Adem Mutlucan, Türkiye dağcılık federasyonuna bağlı bir sporcu ve antrenördür. Adem Mutlucan, azminin zaferi olarak geçen yıl Ağrı Dağı zirvesi yaparak, şanlı Türk Bayrağımızı ve Bucak Belediyesi flamasını 5137 metrelik zirvede dalgalandırdı.

Türkiye'nin 12. AFAD birimi olan Hak Arama Kurtarma Umut timi üyesi olan Adem Mutlucan, yangın ve deprem bölgelerinde görev aldı.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 7
    SEVDİM
  • 5
    BEĞENDİM
  • 4
    ALKIŞ
  • 3
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Mehmet Akif Mahallesi Muhtar Adayı Adem Mutlucan, azalarını açıkladı
Bölgesel

Mehmet Akif Mahallesi Muhtar Adayı Adem Mutlucan, azalarını açıkladı

Uzun süredir ev ve esnaf ziyaretleriyle çalışmalarına devam eden Mehmet Akif Mahallesi muhtar adayı ADEM MUTLUCAN merakla beklenen aza adayı listesini açıkladı.

Muhtar Adayı Adem Mutlucan, miniklerle zeytin fidanları toprakla buluşturdu
Bölgesel

Muhtar Adayı Adem Mutlucan, miniklerle zeytin fidanları toprakla buluşturdu

Mehmet Akif Mahallesi muhtar adayı Adem Mutlucan, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Ertuğrul Gazi Ortaokulu bahçesinde öğrencilerle birlikte zeytin fidanı dikimi gerçekleştirdi.

Eli akıllı tahtaya sıkıştı! İmdadına AFAD yetişti
Bölgesel

Eli akıllı tahtaya sıkıştı! İmdadına AFAD yetişti

Burdur'da Halıcılar İlkokulu'nda parmağı akıllı tahtaya sıkışan öğrenci, AFAD ekipleri tarafından kurtarıldı. Öğrencinin herhangi bir sağlık sorunu yaşamadığı öğrenildi.

Bucak'ta kaza 1 yaralı! Bariyere çarptı
Bölgesel

Bucak'ta kaza 1 yaralı! Bariyere çarptı

Burdur Antalya karayolu üzerinde meydana gelen tek taraflı trafik kazasında sürücü yaralandı. Detaylar haberimizde...

Hırsızlar Denizli'de Çakıldı! Burdur'da Çalınan Motosikletler Ele Geçirildi!
Bölgesel

Hırsızlar Denizli'de Çakıldı! Burdur'da Çalınan Motosikletler Ele Geçirildi!

Burdur'da 22 ve 27 Nisan tarihlerinde çalınan 2 motosiklet, Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda Denizli'de ele geçirildi.

Bucak'ta zincir markette hırsızlık! Emniyet ekipleri yakaladı
Bölgesel

Bucak'ta zincir markette hırsızlık! Emniyet ekipleri yakaladı

Burdur'un Bucak ilçesinde zincir markette yaşanan hırsızlık olayı sonrasında olayın şüphelisi yakalandı. Detaylar haberimizde...