Sakarya

Akyazı Belediye Başkanı, Esnaf Odası Başkanı ve Üyelerini Ağırladı

Akyazı Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanı Sezgin Durmuş ve oda üyesi esnafları misafir eden Belediye Başkanı Bilal Soykan, “Toplumun temel dinamiklerinden olan kıymetli esnaflarımızla bir arada olmaya, birlikte üretmeye, birlikte çalışmaya ve ilçemize değer katmaya devam edeceğiz” dedi.

Akyazı Belediye Başkanı, Esnaf Odası Başkanı ve Üyelerini Ağırladı

SAKARYA (İHA) - Akyazı Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanı Sezgin Durmuş ve oda üyesi esnafları misafir eden Belediye Başkanı Bilal Soykan, “Toplumun temel dinamiklerinden olan kıymetli esnaflarımızla bir arada olmaya, birlikte üretmeye, birlikte çalışmaya ve ilçemize değer katmaya devam edeceğiz” dedi.
Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanı Sezgin Durmuş ve oda üyesi esnafları konuk etti. Esnafların toplumun temel dinamiklerinden olduğunu ifade eden Başkan Soykan, “Ahiliğin terbiyesini, ruhunu, adabını ve erkânını yaşatan esnaf ve sanatkârlarımızla bir arada olmaktan her zaman mutluluk duyururuz. Üreten ve ilçemize değer katan kıymetli esnaflarımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah güven ve desteğinize layık olacak hizmetleri hep birlikte hayata geçireceğiz. Daha fazla çalışacağız, ilçemizi tüm paydaşlarımız ile yönetmeye devam edeceğiz. Üreten, istihdam sağlayan esnaflarımız Akyazı’nın gelişiminde de önemli rol oynuyor. Fikirleri ve destekleri bizim için her zaman çok değerli. Akyazı hepimizin, bir arada olmaya, birlikte üretmeye, birlikte çalışmaya ve ilçemize değer katmaya devam edeceğiz” dedi.
Belediye Başkanı Bilal Soykan’ı tebrik eden Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanı Sezgin Durmuş, “İlçemize önemli hizmetler kazandıran Bilal Soykan başkanımızla birlikte daha güzel işler yapacağımız bir dönemi yaşayacağız inşallah. İlçemiz için üzerimize düşen her şeyi yapmaya hazırız” diye konuştu.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Irak'la ilişkilerde yeni dönem
İş Dünyası

Irak'la ilişkilerde yeni dönem

Güneydoğulu ihracatçılar, bölge ihracatında ilk sırayı alan Irak'ta önemli ziyaret ve temaslarda bulundu.

 Halı ihracatçılarından  Şahin’e ziyaret
Bölgesel

Halı ihracatçılarından Şahin’e ziyaret

TİM Halı Sektör Kurulu Başkanı Salahattin Kaplan, Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği Başkanı Abidin Kaplan ve GAHİB Yönetim Kurulu Üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’i ziyaret ederek, “Hayırlı olsun” dileklerini iletti.

 Başkan Bozbey’den Onkoloji Hastanesi’ne ziyaret
Sağlık

Başkan Bozbey’den Onkoloji Hastanesi’ne ziyaret

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, ‘Kanser Haftası’ ve ‘Hemşireler Haftası’ sebebiyle Bursa Ali Osman Sönmez Onkoloji Hastanesi’nde hasta ve hemşireleri ziyaret etti.

Manisa TSO 80. Mali Genel Kurul Toplantısına Katıldı
İş Dünyası

Manisa TSO 80. Mali Genel Kurul Toplantısına Katıldı

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz ve yönetimi Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 80. Mali Genel Kurul Toplantısına katıldı.

Engelliler Haftası'nda özel eğitim sınıfına ziyaret
Bölgesel

Engelliler Haftası'nda özel eğitim sınıfına ziyaret

Hisarcık Kaymakamı Muhammet Samet Bahar ve Belediye Başkanı Mustafa Demirtaş “Engelliler Haftası” nedeniyle rehabilitasyon merkezi ve Atatürk İlkokulu özel eğitim sınıfı öğrencilerini ziyaret etti.

Yeşilova Belediye Başkanı Okan Kurd vatandaşla bir arada
Bölgesel

Yeşilova Belediye Başkanı Okan Kurd vatandaşla bir arada

Yeşilova Belediye Başkanı Okan Kurd perşembe pazarını gezerek Yeşilova vatandaşı ile bir araya gelerek sohbet etti.