Antalya / Elmalı

Antalya Elmalı Otobüs Terminali Gün Sayıyor

Elmalı Otobüs Terminali gün sayıyor.

Antalya Elmalı Otobüs Terminali Gün Sayıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Elmalı’da 10 bin metrekarelik alana inşa ettiği yeni otogar binası gün sayıyor. Yeni terminal binası, modern ve kullanışlı bir yapı olarak vatandaşlara konforlu bir yolculuk deneyimi yaşatacak.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in talimatıyla Eylül 2019’da çalışmaların başladığı Elmalı Otobüs Terminal Projesi’nde sona gelindi. Yolcu taşıma kapasitesine uygun modern ve çevreci bir anlayışla planlanan Elmalı Otobüs Terminali, Devlet Hastanesi yakınındaki yeni yerinde hizmet verecek.

YÜZDE DOKSANBEŞİ TAMAMLANDI

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yapımı sürdürülen Elmalı Otobüs Terminali inşaatında yüzde 95'lik kısım geçildi. Binanın betonarmesi ve dış cephede boya ile cephe kaplama imalat işleri tamamlandı. Bina içindeki asma tavan, elektrik ve mekanik imalatları gibi ince işler ise tamamlanma aşamasına geldi. Otogarın çevre düzenlemesi de devam ediyor.

HALİL ÖZTÜRK’TEN TEŞEKKÜR

Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk de şehrin estetiğine uygun şekilde yükselen yeni otobüs terminalinde incelemelerde bulundu. Çalışmalar hakkında bilgi alan Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk “Vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak yeni otobüs terminalinin ilçemize kazandırılmasında büyük emeği olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek’e teşekkür ediyoruz" dedi

MODERN VE KONFORLU BİNA

Elmalı ilçe merkezinde oluşan trafiği büyük ölçüde rahatlatacak yeni terminalde 8 adet otobüs peronu, bilet satış ofisleri, yarı açık ve kapalı bekleme alanları, mescit, sığınak, PTT, restoran, ticari dükkânlar, polis, zabıta ve idari ofisler, personel odaları, teknik odalar ve açık otopark bulunuyor. Yeni terminal sahip olduğu bu donanımlarla ile ilçe halkına ve turizme hizmet verecek.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Başkan Caranlar'dan Büyük Başkan Böcek’e ziyaret
Bölgesel

Başkan Caranlar'dan Büyük Başkan Böcek’e ziyaret

Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran ve eşi S.S. Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Can Caran, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i ziyaret etti

Başkan Muhittin Böcek'in Anneler Günü Mesajı
Yaşam

Başkan Muhittin Böcek'in Anneler Günü Mesajı

Bizlere önce hayat veren, ardından tüm hayatını veren, yaşamımızın her döneminde sevgisini ve desteğini yanımızda hissettiğimiz kıymetli annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyorum.

Finike Hasyurt Tarım Fuarı Açıldı
Bölgesel

Finike Hasyurt Tarım Fuarı Açıldı

Türkiye'nin ilk tarım fuarı olma özelliğini taşıyan Finike Hasyurt Tarım Fuarı, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin himayesinde 27’nci kez kapılarını açtı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek tarımın başkenti Antalya’da

Antalya Hasyurt Tarım Fuarı  8- 10  Mayısta Açılacak
Bölgesel

Antalya Hasyurt Tarım Fuarı 8- 10 Mayısta Açılacak

Türkiye'nin ilk tarım fuarı olma özelliğini taşıyan "Hasyurt Tarım Fuarı", Antalya Büyükşehir Belediyesi himayesinde bu yıl 8-10 Mayıs tarihlerinde 27'nci kez gerçekleştirilecek. 

Antalya’yı ilk kez metro ile tanıştıracak olan 4. Aşama Konyaaltı-Varsak Raylı Sistem Hattı’nın ihalesi yapıldı
Bölgesel

Antalya’yı ilk kez metro ile tanıştıracak olan 4. Aşama Konyaaltı-Varsak Raylı Sistem Hattı’nın ihalesi yapıldı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in seçim vaatleri arasında yer alan ve Antalya’yı ilk kez metro ile tanıştıracak olan 4. Aşama Konyaaltı-Varsak Raylı Sistem Hattı’nın ihalesi yapıldı. Yaklaşık maliyeti 12 milyar 449 milyon 604 bin lira olarak açıklanan projeye 5 firma teklif sundu.

Başkan Böcek koltuğunu çocuk başkana devretti
Bölgesel

Başkan Böcek koltuğunu çocuk başkana devretti

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında koltuğunu Fatmagül Özpınar İlkokulu 4. Sınıf Öğrencisi Anıl Kılınçkaya’ya devretti.