Burdur

BUTSO Meclis Üyeleri İftar Sofrasında Buluştu!

BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, düzenlediği iftar programıyla meclis üyelerini ve Burdur protokolünü bir araya getirdi.

BUTSO Meclis Üyeleri İftar Sofrasında Buluştu!

 

Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf KEYİK düzenlediği iftar programıyla meclis üyelerimizle bir araya geldi.

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) İstiklal Yerleşkesi Lavanta Tepesi Otel’de düzenlenen iftar sofrasının davetlileri Vali Türker ÖKSÜZ, Burdur Milletvekilleri Adem KORKMAZ ve İzzet AKBULUT, Cumhuriyet Başsavcısı Osman KARA, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Musa TALİH, MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin DALGAR, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Mustafa GÜDER, İl Emniyet Müdürü Ümit BİTİRİK, İl Defterdarı Naci GÜNAYDIN ve Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa BOZKURT yanı sıra BUTSO Meclis üyeleri oldu.

Meclis üyeleri ve Burdur il protokolü ile iftarda bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu vurgulayan Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf KEYİK yaptığı konuşmaya: “Başı rahmet, ortası mağfiret sonu ise kurtuluş olan On bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerif’in son haftasına gelmiş bulunmaktayız. Yarın da Allah izin verirse Kadir Gecemize kavuşacağız. Sonrasında da inşallah Ramazan Bayramı’nı hep birlikte kucaklayacağız. İnşallah nice Ramazan bayramlarına, nice Ramazan aylarına ve nice Kadir gecelerine hep birlikte sağlık, sıhhat ve afiyet içerisinde kavuşmayı Allah bize nasip eder” şeklinde başladı.

“SEÇİMSİZ 4 YILLIK SÜRECİ FIRSATA ÇEVİRMELİYİZ”

Yerel seçimlerin geride kaldığını belirterek konuşmasına devam eden Yönetim Kurulu Başkanımız Yusuf KEYİK: “Değerli misafirler, 31 Mart seçimleri geride kaldı. Çıkan sonuçlar ülkemize ve milletimize hayırlı uğurlu olsun. Seçimle iş başına gelen belediye başkanlarına, belediye meclis üyelerine, il genel meclisi üyelerine, muhtarlarımıza başarılar dilerken, görevlerinde kolaylıklar olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Tabi önümüzde 4 yıllık seçimsiz bir süreç var. Bu süreci Burdur ve ülke olarak hep birlikte, Burdur halkı olarak fırsata çevirmemiz gerektiğini düşünüyorum. Genelde ve yerelde atılacak adımlar var, bu adımları teker teker atarak bu dört yılın sonunda ciddi bir kazanım sağlayabileceğimizi öngörüyorum” dedi.

“YAŞADIĞIMIZ SORUNLARIMIZ HALLEDİLEMEYECEK SORUNLAR DEĞİL”

Başkan Yusuf KEYİK: “Yaşadığımız en önemli sorunların başında enflasyon geliyor. Bu hepimizi doğrudan ilgilendiren bir konudur. Bu konuda devletimizin uyguladığı Orta Vadeli Programı millet ve iş dünyası olarak destekleyip, inanırsak çok hızlı çözer, hızlı bir şekilde sonuç alırız. Bununla birlikte yerelde de yaşadığımız birtakım sıkıntılarımız var. Tarımda, sanayide, turizmde sıkıntılarımız var. Bu sıkıntılarımızı da başta Sayın Valim Türker Öksüz olmak üzere değerli milletvekillerimiz ve belediye başkanlarımızla birlikte hızlı bir şekilde çözeceğimize inanıyorum. Çünkü Burdur’umuzda bu potansiyel var. Tabi Burdur’umuz komşu illerimizle mukayese ettiğimiz zaman biraz geriden ve yavaş ilerliyor. Ama ben bu yavaş gitmenin artısı olduğunu da düşünüyorum. Şehrimiz yaşanabilir bir şehirdir. Antalya çok hızlı büyüme sağladı, birçok sorunlarla karşı karşıya kaldı. En azından bizim de sorunlarımız var ama o kadar büyük değil, halledilemeyecek sorunlar değil. El ele verirsek, Burdur’umuz için çalışırsak bunları hep birlikte önümüzdeki dört yıllık seçimsiz dönemde tamamlayabiliriz. Şahsım ve Yönetim Kurulum adına bugünkü iftar soframıza katıldığınız için tüm misafirlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Şimdiden mübarek Kadir Gecenizi ve Ramazan Bayramınızı kutluyorum” ifadelerini kullanarak konuşmasını sona erdirdi.

BUTSO Meclis Üyeleri İftar Sofrasında Buluştu!BUTSO Meclis Üyeleri İftar Sofrasında Buluştu!BUTSO Meclis Üyeleri İftar Sofrasında Buluştu!BUTSO Meclis Üyeleri İftar Sofrasında Buluştu!BUTSO Meclis Üyeleri İftar Sofrasında Buluştu!BUTSO Meclis Üyeleri İftar Sofrasında Buluştu!BUTSO Meclis Üyeleri İftar Sofrasında Buluştu!BUTSO Meclis Üyeleri İftar Sofrasında Buluştu!BUTSO Meclis Üyeleri İftar Sofrasında Buluştu!BUTSO Meclis Üyeleri İftar Sofrasında Buluştu!BUTSO Meclis Üyeleri İftar Sofrasında Buluştu!BUTSO Meclis Üyeleri İftar Sofrasında Buluştu!

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 1
    BEĞENMEDİM
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

BUTSO Başkanı Keyik İlçe Ziyaretlerinde! Yeni Dönemde Burdur'un Kalkınması İçin İş Birliği!
Bölgesel

BUTSO Başkanı Keyik İlçe Ziyaretlerinde! Yeni Dönemde Burdur'un Kalkınması İçin İş Birliği!

BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, 2024 Yerel Seçimlerinin ardından ilçelerin belediye başkanlarına hayırlı olsun dileklerini iletti. Ziyaretlerde ilçe ve Burdur'un kalkınması için atılabilecek adımlar görüşüldü.

BUTSO Yönetim Kurulu İzmir Doğaltaş Fuarı'nda! Burdur Mermerleri İzmir'de Görücüye Çıktı
Bölgesel

BUTSO Yönetim Kurulu İzmir Doğaltaş Fuarı'nda! Burdur Mermerleri İzmir'de Görücüye Çıktı

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu üyeleri, 17-20 Nisan tarihleri arasında İzmir'de düzenlenen 29. Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı'nı ziyaret etti.

BUTSO Ramazan'da 400 Aileye Gıda Yardımı Ulaştırdı
Bölgesel

BUTSO Ramazan'da 400 Aileye Gıda Yardımı Ulaştırdı

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO), Ramazan ayı gıda yardım geleneğini bu yıl da sürdürerek 400 ihtiyaç sahibi aileye gıda paketi ulaştırdı.

Vali Öksüz İş İnsanları İle Bir Araya Geldi
Bölgesel

Vali Öksüz İş İnsanları İle Bir Araya Geldi

Burdur Valisi Türker Öksüz, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) tarafından düzenlenen iftar programına katıldı.

BUTSO'dan Burdur'a Vizyoner Öneriler! Ekonomik Kalkınmadan Sosyal Hayata Kapsamlı Bakış
İş Dünyası

BUTSO'dan Burdur'a Vizyoner Öneriler! Ekonomik Kalkınmadan Sosyal Hayata Kapsamlı Bakış

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO), Burdur'un sosyoekonomik kalkınmasına katkı sağlayacak geniş kapsamlı bir rapor hazırladı. Raporda ekonomi, sanayi, eğitim, kent planlama, turizm, tarım, ulaşım ve daha birçok alana dair vizyoner öneriler yer alıyor.

BUTSO'dan Afyon ve Ankara Temasları! Finansman, Kalkınma ve Ekonomik Konular Tartışıldı!
Bölgesel

BUTSO'dan Afyon ve Ankara Temasları! Finansman, Kalkınma ve Ekonomik Konular Tartışıldı!

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) heyeti, Afyonkarahisar ve Ankara'da gerçekleştirdiği ziyaret ve temaslarda önemli görüşmelere imza attı.