Burdur

Çeltikçi Belediye Başkan Adayı Ahmet Ali Akyel'den gümbür gümbür gelen projeler

Ak Parti Çeltikçi Belediye Başkan Adayı Ahmet Ali Akyel yerel seçimler yaklaşırken Çeltikçi vatandaşına değer katacak projelerini açıkladı. İşte o değer katan projeler...

Çeltikçi Belediye Başkan Adayı Ahmet Ali Akyel'den gümbür gümbür gelen projeler

Ak Parti Çeltikçi Belediye Başkan Adayı Ahmet Ali Akyel, seçim çalışmaları kapsamında projelerini açıkladı.

Çeltikçi'ye Doğalgaz Gelecek!

Ahmet Ali Akyel; ''Göreve geldiğimiz ilk yılımızda halkımızın sabırsızlıkla beklediği, yaşlılarımızın soba derdinden kurtulacağı, ocakta maliyetsiz tüp kullanımı, banyoda 7/24 sıcak su rahatlığını bütün hanelerimize Allah'ın izniyle ulaştıracağız.'' dedi.

GES Projesi!

Çeltikçi'ye değer katacak projelerini açıklayan Ahmet Ali Akyel'den beğeni toplayan çalışma; ''Hali hazırda bulunan çok yetersiz olan GES projesini tam sahaya yayarak Belediyemize aylık 400-650 bin Türk lirası aralığında bir gelir sağlayacağız. Bu parayı da ilçemize yapacağımız projelerde kullanıp gençlerimize iş sahaları yaratarak hiç bir gencimizi işsiz bırakmayacağız.'' dedi.

TOKİ Konutları!

Çeltikçi'ye atanan memurlar artık konut sıkıntısı yaşamayacak diyen Akyel; "İlçemizin kanayan yarası olan konut sorunumuzu 126 dairelik TOKİ konutlarımızı yaparak kökten çözeceğiz. İlçemize memur olarak atananlar, askeri personelimiz ilçemize atanıp kiralık konut sıkıntısı çekmeyecek. İlçe halkımızda TOKİ konutlarından yararlanıp dairelerini alabilecek. Doğalgazı içinde olan bu konutlarımız sayesinde rahat edeceklerdir." açıklamasında bulundu.

 

Yatılı Sağlık Meslek Lisesi!

Ahmet Ali Akyel hem gençleri hem esnafı düşünen projesine ilgi büyük; "İlçemizde lisemizi geri kazandıracağız. Eski lisemizin yerine yatılı Fen Lisesi ya da Sağlık Meslek Lisesini inşa edeceğiz hep birlikte. Bunları yaparken de ilçemize de öğrencimizin vaktini geçireceği ve esnafımızın para kazanacağı yeni mekanlarda yapacağız. Artık  göç veren değil, göç alan bir ilçe haline gelerek  her alanda gelişeceğiz. Sonrasında da inşallah Meslek Yüksek Okul için çalışmalarımıza başlayacağız." dedi. 

Anayol Kenarı Belediye Dükkanları ve Yöresel Ürün Pazarı!

Ahmet Ali Akyel esnafa kazandırırken Çeltikçi'yi de tanıtmaya devam ediyor. En iyi tanıtım yöntemlerinden bir olan Yöresel Ürün Pazarı kuracaklarını duyuran Ahmet Ali Akyel; Esnafımıza para kazandıracak vizyon projemizle esnafımızın yüzünü ana yola döndürerek yoldan en iyi şekilde yararlandıracağız. İş yerlerinin inşaatını Belediye olarak kendimiz yapacak ve kira öder gibi esnaflarımızı bu işyerlerinin sahibi yapacağız. Bunu yaparken de bu bölgede hali hazır işletmelerimizi koruyup bu sahada her hangi bir inşaat yapmayacağız.'' dedi. 

Kanayan Yaramız İmar!

"Her iki mahallede imara açılabilecek her alanı imara açacağız. Arsalarımıza, tarlalarında değer kalacağız.''

Uzun yıllar çözülmeyen, kendi kendi belediye bünyesinde şehir plancısı, harita mühendisi ve teknikerim barındırmayan belediyemizde imarı düzelteceğiz. Öncelikle kadromuzda alanında uzmanlaşmış şehir plancısı, harita mühendisi alarak fen işlerimizi öyle profesyonel hale getireceğiz ki; kendi kendimize yeten fen işlerimiz olacak. Halkımızın her derdine belediye fen işlerimizle halledeceğiz. İmar sahalarımızı her iki mahallede de genişleteceğiz. Ticari imar sahalarımızı genişletip halkımızın tarla ve arsalarının değerlerini iki üç katına çıkarıp halkımızın arsa ve tarlalarına değer katacağız. Çözülen imar sorunlarıyla halkımız, Belediyesiyle ve Başkanıyla barışık hale gelecek. Rantsız halkının arkasında bir belediye olacağız. 

 

Düğün Salonları ve Apart Daireler!

Ahmet Ali Akyel, Düğün salonu ve apart daire probleminin artık Çeltikçi'de olmayacağını bu sorunu ortadan kaldıracağını duyurdu. Akyel; "En büyük eksikliğimizden biri düğün salonu sorunudur. Ayrıca konut sorununun üstüne bu projemizde de gideceğiz. Belediyemize ait tören alanını başka bir bölgeye taşıyarak bu alanda yaz-kır düğün salonu yapacağız. Kapalı alanı olup, içinde çay, kahve ve tost yiyip içileceği mekana da sahip olacaktır. Parkın karşısında yine Belediyeye ait alanda üst katları eşyalı apart olacak şekilde alt katını da kışlık düğün salonu yaparak halkımızın hizmetine sunacağız. Burada yaptığımız eşyalı apart dairelerimizden asker personelimiz, memurumuz, halkımız yararlanacak şekilde tüm eksiklikler düşünülerek yapılacaktır. İçinde tv, wifi, maç yayınları, bilardo salonu, doğalgaz vs. her imkana sahip olacaktır." dedi.

1+1 Eşyalı Apart Daireler

2+1 Apart Daireler 

Kışlık Kapalı Düğün Salonu

Yazlık Kır Düğün Salonu 

Seyir Terası!

 

Ak Parti Çeltikçi Belediye Başkan Adayı Ahmet Ali Akyel vizyon dolu projeleri arasında Seyir terasına da yer verdi. Akyel; " Vizyon projesi dediğimiz seyir terası projemizi millet bahçesi adı altında başlatıp devlet desteğinden sonuna kadar yararlanacağız. Boğaz diye bilinen alanda lokantası bulunan seyir terasımız, ormanın dokusunu bozmadan yapacağımız eşyalı lüx jakuzili apart dairelerimiz ve orman içinde geceden yararlanabileceğiniz piknik alanları olacak. Özel günlerinizde, yılbaşlarında, bayramlarda kiralanabilecek içinde 10 kişiye iş imkanı sağlayacak bu projemiz, gençlerimiz evlendikleri zamanda da ücretsiz hizmetine sunacağımız bir işletmemiz olacak. 

 

GENÇLİK MERKEZİ!

Ahmet Ali Akyel'in Çeltikçi'ye yakışır, gençlere değer veren o projesi dikkat çekiyor. Gençler için adım atan Akyel eski binadan kurtulup yenilikçi gençler gibi dinamik o Gençlik Merkezini hayata geçireceğiz dedi. Ahmet Ali Akyel; Eski nahiye binası diye bildiğimiz bu alanda memleketimizin çocuğu il kültür müdürümüzün de desteğini alarak eski binamız restore ederek içinde kafe, satranç, kütüphane ve gençlerimizin vaktini geçirebileceği bir alan oluşturacağız. Önünde çeşmesini akar hale getireceğiz. Park ve çevre düzenini tamamlayacağımız bu alanda yazında eşinizle, dostunuzla çay, kahve içip, dondurma yiyebileceğiniz 100 yıllık çam ağaçlarının altında keyif alacaksınız." dedi.

 

Organize Sanayi!

Olmazsa Olmazımız Organize Sanayi...

"850 Dönüm üzerine kurulu Ağlasun yolu eski taş ocağı üzerinde eski Pecenek mevkiinde kuracağımız organize sanayi bölgemizde alt yapısını bitireceğimiz alanda tüm büyük firmalara kapılarımızı açarak bu alanda belediyemizin tüm imkanlarını kullanarak gelecek her firmanın tüm işlerinde kolaylık sağlayıp ulaşım, liman ağının kolay olduğu bölgemize fabrikaları toplayarak binlerce kişiye iş imkanı sağlayıp bölgenin en büyük organize sanayisi olacağız. Göç alan bir ilçe haline gelecek nüfusumuzu katlayarak büyüteceğiz" dedi. 

 

Kavşak Projesi!

 

Çeltikçi vatandaşı için ekmek kapısı haline gelecek olan o proje halk tarafından beğeni ile karşılanırken Ahmet Ali Akyel'e olan beklenti de büyüyor. İmar düzenlemesi tamamlandıktan sonra faaliyete geçecek olan Kavşak Projesi heyecanı günden güne arttırıyor.  Akyel; "Çok geniş bir alanda imar düzenlemelerini tamamlayıp başlayacağımız projemizle, içinde yol kenarı restoran, otel, sıra dükkanlar, Belediye Hizmet Binası ve petrol istasyonunda olduğu büyük bir proje olup içinde en az 50 kişiye istihdam sağlayacak ve ilçemize değer katacak. Bitireceğimiz bu projeyle yol turizminde sonuna kadar yararlanıp esnafımıza da faydalı olacağız. İlçemiz bu büyük proje tamamlandığında Çeltikçi daha da gelişecek değer kazanıp etrafına iş, ekmek kapısı haline gelecek." 

 

Bakım ve Huzurevi

Ak Parti Çeltikçi Belediye Başkan Adayı Ahmet Ali Akyel yerel seçimler yaklaşırken duyurduğu projeleri arasında yaşlı vatandaşa da yer verdi. Nüfusunda bolca yaşlı vatandaşa sahip olan Çeltikçi, bir değere sahip proje için Akyel; "İlçemiz nüfusu itibariyle yaşlı bir nüfusa sahiptir. Onun için yaşlarımız bakımı ve ilgiye muhtaçtır. Onları unutmayarak içinde hemşiresinin, doktorunun, aşçısının, güvenliğin, hasta bakıcısının olduğu, bulunduğu bölgede en az 20 kişi iş alanı yaratacağımız bahçesiyle, peyzajıyla 20-30 kişi arası yapacağımız bakım ve huzurevinde tüm ilçe halkına hizmet etmek için elimizden geleni yapacak gölgesinde rahat bulduğumuz koca çınarlarımızı rahat ve huzura kavuşturacağız." dedi. 

 

Zeytin Yetiştirme!

Bereketin ve bolluğun adresi olsun diye Çeltikçi zeytin ağacı dikimine başlayacak. Belediye olarak zeytin faaliyetlerine başlayacaklarını bildiren Ahmet Ali Akyel; "Bereketli tarlalara sahip ilçemizde ayrıca geniş hazine arazileri de mevcuttur. Tarım İlçe Müdürlüğü ve Belediye olarak ortak yapacağımız projelerle üreticimizi zeytin dikme teşvik edecek dikim için alınmak isteyen hazine arazileri için belediye olarak halkımıza her türlü desteği vereceğiz. Ayrıca belediyemize ait tüm boş Tarlalarda zeytin dikimine belediye olarak başlayacağız. Fidan desteğini de ücretsiz olarak ilçe tarım müdürlüğümüzden destek alarak sağlayacağız. Çeltikçi zeytinle anılan bir ilçe haline gelecek ve diktiğimiz zeytinler yetişirken belediye olarak zeytinyağı fabrikasını kuracağız." dedi.

 

Sanayi Dükkanları!

 

Sanayi işleri için artık Çeltikçi vatandaşı ilçe dışına çıkmaya gerek duymayacak. Akyel; "Bereketli tarlalara sahip ilçemizde Ayrıca geniş hazine arazileri de mevcuttur Tarım İlçe Müdürlüğü ve belediye olarak ortak yapacağımız projelerle üreticimizi zeytin dikme teşvik edecek dikim için alınmak isteyen hazine arazileri için belediye olarak halkımıza her türlü desteği vereceğiz Ayrıca belediyemize ait tüm boş Tarlalarda zeytin dikimine belediye olarak başlayacağız Fidan desteğini de ücretsiz olarak ilçe tarım müdürlüğümüzden destek alarak sağlayacağız Çeltikçi zeytinle anılan bir ilçe haline gelecek ve diktiğimiz zeytinler yetişirken belediye olarak zeytinyağı fabrikasını kuracağız." dedi.

 

Dronla İlaçlama!

Yenilikçi bir bakış açısıyla çalıma sürdüreceğini söyleyen Ahmet Ali Akyel projelerine bir yenisini daha eklerken çiftçiyi, üreticiyi unutmadı. Akyel; "Bilindiği üzere ilçemiz maydanoz üretiminde ülkenin önde gelen üretim merkezi haline gelmiştir. En çok drone ilaçlaması ağaçlar, sebze ve maydanoz üretiminde yoğun şekilde kullanılacak. Bu sayede ürün üretimi artacaktır. Belediyemize ait açık kasa bir araç alınıp drone eğitimi alan bir personelimiz bu alanda uzmanlaşıp ilaçlamaya bakacak. Bu sayede tarla içinde gezinmeden, toprak sertleşmeden, havadan dronlamayla ilaçlama yapılacak ve üretici ürün verimi arttıracak ve zamandan kazanılmış olacak. Tarımla alakalı projemizle çiftçimizin arkasında duran bir belediye olacağız." dedi.

Biçer Döver Sorunu!

Çeltikçi vatandaşının büyük bir sorunu haline gelen biçer döverler artık sorun olmaktan çıkacak. Bozulduğunda uzun süren günler sahaya inmeyen biçer döverler artık bu gibi gecikmelere uğramayacak ve vatandaş mağdur olmayacak. Akyel; Olmazsa olmazımız tarımdır. Biçer döver sorununu halkımızdan maalesef duyuyorum. Bozulan biçer döverin 3-5 gün sahaya inmediğini halkamıza bu durumların zulüm haline geldiğini iyi biliyorum. Onun için belediye şirketine ait biçer döverlerimiz sezonda sahada olacak. Bize de bu iş nasip olursa halkımızla sahada olup takibin yapacağız. Bu arada bu işi yapan ilçe halkımızdan biçer döver sahiplerini de gözeterek onların da görüşüne bilgisine dayanarak onların öncülüğünde bu işleri noksansız yapacağız." dedi.

 

 

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 12
    BEĞENDİM
  • 9
    ALKIŞ
  • 6
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Ahmet Ali Akyel NNC Haber'de! Çeltikçi projelerini canlı yayında anlatıyor
Bölgesel

Ahmet Ali Akyel NNC Haber'de! Çeltikçi projelerini canlı yayında anlatıyor

AK Parti Çeltikçi Belediye Başkan Adayı Ahmet Ali Akyel NNC Haber'de canlı yayına katıldı. Canlı yayında açıklamalarda bulunan Ahmet Ali Akyel projelerini anlatıyor.

AK Parti Çeltikçi Belediye Meclis Üyeleri ve İl Genel Meclis Üye Adayları Belli Oldu!
Bölgesel

AK Parti Çeltikçi Belediye Meclis Üyeleri ve İl Genel Meclis Üye Adayları Belli Oldu!

AK Parti Çeltikçi Belediye Başkan Adayı Ahmet Ali Akyel'in ardından, il genel meclisi ve belediye meclisi üyesi adayları da belli oldu. Adayların isimleri ve özgeçmişleri haberde yer alıyor.

AK Parti'nin Çeltikçi adayı belli oldu! Ahmet Ali Akyel, başkan adayı oldu! Ahmet Ali Akyel kimdir?
Bölgesel

AK Parti'nin Çeltikçi adayı belli oldu! Ahmet Ali Akyel, başkan adayı oldu! Ahmet Ali Akyel kimdir?

AK Parti Çeltikçi Belediye Başkan adayı kim oldu? AK Parti haftalardır beklenen Çeltikçi Belediye Başkan adayını açıkladı. AK Parti Çeltikçi Belediye Başkan adayı Ahmet Ali Akyel oldu. Ahmet Ali Akyel kimdir? Detaylar haberimizde...

Ak Parti Çeltikçi İlçe Teşkilatı Ziyaretlere Başladı
Bölgesel

Ak Parti Çeltikçi İlçe Teşkilatı Ziyaretlere Başladı

Ak Parti Çeltikçi İlçe Teşkilatı Resmi Kurum ve Kuruluşlara tanışma ziyareti yaptı.

Çeltikçi’de Ak Parti İlçe Yönetimi Belli Oldu
Bölgesel

Çeltikçi’de Ak Parti İlçe Yönetimi Belli Oldu

AK Parti Çeltikçi İlçe Başkanı Ahmet Ali AKYEL, titiz bir çalışmanın sonunda hazırlandığını belirttiği, 17 kişilik yeni yönetim kurulu listesini açıkladı.

Ak Parti Çeltikçi İlçe Başkanı Kim Olacak?
Yerel Yönetim

Ak Parti Çeltikçi İlçe Başkanı Kim Olacak?

Burdur Ak Parti İl Başkanı Volkan Mengi ve beraberindeki heyet, Çeltikçi'ye ziyarette bulundular. İlçedeki Ak Parti İlçe Başkanının istifası üzerine, yeni kadroyu belirleyecek önerilen isimlerle görüşmeler yapıldı.