Burdur / Burdur

Vali Hasan Şıldak 91. Yıl Drama, Dil ve Eleştirel Düşünce Atölyesi’nin” açılışını yaptı

Vali Şıldak, “Eğitim ve Sağlık Alanlarındaki Bütün Çabalar Çok Değerlidir

Vali Hasan Şıldak 91. Yıl Drama, Dil ve Eleştirel Düşünce Atölyesi’nin” açılışını yaptı

Vali Şıldak, “Eğitim ve Sağlık Alanlarındaki Bütün Çabalar Çok Değerlidir”

Vali Hasan Şıldak, eşi Fatma Nur Şıldak ile birlikte Türkiye Yardım Sevenler Derneği İlkokulu ve Ortaokulu’nda, TYSD Burdur Şubesi tarafından oluşturulan “91. Yıl Drama, Dil ve Eleştirel Düşünce Atölyesi’nin” açılışını yaptılar.

Açılış programına Vali Şıldak ve eşi başta olmak üzere Baro Başkanı Ramazan Gedik, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Say, Türkiye Yardım Sevenler Derneği Burdur Şube Başkanı Işık Berberoğlu, dernek yönetimi, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Burdur Şubesi tarafından oluşturlan atölyenin açılışı töreninde konuşan Vali Hasan Şıldak, “Çok anlamlı bir çalışmanın hayırlı bir şekilde neticelenmesi ve sonuçlanması üzerine bira arada olduklarını ifade ederek, TYSD Burdur Şubesi başta olmak üzere katkı veren bütün herkese teşekkür ederek, hıyırlı olmasını diledi.

Konuşma sonrası protokol üyeleri birlikte açılışı gerçekleştiren Vali Hasan Şıldak, sonrasında atölyeyi gezerek incelemede bulundu, yetkililer ve dernek başkanından yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Atölyede öğrencilere verilen eğitimi izleyen Vali Şıldak ve eşi Fatma Nur Şıldak, program süresince öğrencilerle yakından ilgilendiler.

Vali Hasan Şıldak açılışta yaptığı konuşmada; “Ülkemizde özellikle eğitim noktasında, insanlarımızın çok cömert katkıları ile, sınıf tertip edilmesi, düzenlenmesi, yurt yapımı, pansiyon yapımı, okul yapımı konusunda halkımız her türlü katkıyı hiç esirgemeden yapmakta. Bugüne kadar en büyük katkılar hep eğitim alanında sağlandı. Ama buradaki etkinliğin anlamı şudur. Türkiye Yardım Sevenler Derneği Burdur Şubemizin hem okulun yapımına katkısı, hem de devamındaki bütün süreçlerde okulumuzu sahiplenmesi, benimsemesi hiç eksik olmamış. Bu atölye düzenlemesi bugüne kadar ki katkılara ek olarak, son halkalarından biri. Ellerine sağlık diyorum. Bir şeyi sürdürülebilir kılmak, devamlılığını sağlamak çok önemli. Katkının büyüğü küçüğü olmaz. Bir toplu iğne başı kadar bile olsa eğitime, sağlığa bilhassa insana doğrudan dokunan alanlardaki bütün çabalar çok değerlidir. Ben inanıyorum ki burada eğitim hizmeti veren değerli öğretmenlerimizde çok farkındalar. Eminim ki bu ruh hali, bu anlayış, bu şuur buradaki öğrencilerimize de yansıyor. Burada Ülkesini vatanını seven benimseyen her türlü değerini muhafaza eden ve bir şeye sahip olan, bir şeyi benimseyen insanlar yetişecektir. O şuurla yetişecektir. Her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sizleri burada kanalize eden, koordine eden Okul Müdürümüze, Milli Eğitim Müdürümüze ayrıca teşekkür ediyorum. Bu okulun yapımında şimdiye kadar gelişmesinde katkı sağlayan herkesin ellerine sağlık diyorum. Hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Vali Hasan Şıldak'tan asayiş toplantısı
Bölgesel

Vali Hasan Şıldak'tan asayiş toplantısı

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, asayiş ve güvenlik bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Şanlıurfa Valiliğine Atandı
Bölgesel

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Şanlıurfa Valiliğine Atandı

Resmi Gazete' de yayımlanan atama kararıyla Balıkesir Valisi Hasan Şıldak ,Şanlıurfa Valiliğine atandı. İşte Hasan Şıldak'ın kariyeri ve atama detayları.

Vali Hasan Şıldak, Burdur’a Veda Etti
Bölgesel

Vali Hasan Şıldak, Burdur’a Veda Etti

Resmi Gazetede yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile Burdur Valiliği görevinden, Balıkesir Valiliği’ne atanan Vali Hasan Şıldak, Burdur’a veda etti.

BUTSO’DAN VALİ ŞILDAK’A VEDA PROGRAMI
Bölgesel

BUTSO’DAN VALİ ŞILDAK’A VEDA PROGRAMI

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, Resmi Gazete yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile Balıkesir Valiliği’ne atanan Vali Hasan Şıldak onuruna veda programı düzenledi.

Vali Hasan Şıldak, Veda ziyaretlerine devam ediyor.
Bölgesel

Vali Hasan Şıldak, Veda ziyaretlerine devam ediyor.

10 Haziran tarihli Resmi Gazete yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile Burdur Valiliği görevinden Balıkesir Valiliğine atanan Vali Hasan Şıldak, veda ziyaretlerine devam ediyor.

VALİ ŞILDAK’TAN BUCAK ZİYARETİ
Bölgesel

VALİ ŞILDAK’TAN BUCAK ZİYARETİ

2 yıldır Burdur’da görev yapan, son yayımlanan kararnameyle de Balıkesir Valisi olarak atanan Vali Şıldak, kentten ayrılmadan Bucak İlçesine veda ziyaretinde bulundu.