Antalya

10 dakikam var diye geldi 7 dakika geç kaldı

Antalya’da Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın ikinci oturumu olan Alan Yeterlilik Testleri'ne (AYT) kapı kapandıktan 7 dakika sonra gelen bir kişi, görevlilere kapıyı açtırsa da içeri giremedi.

10 dakikam var diye geldi 7 dakika geç kaldı

Antalya’da Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın ikinci oturumu olan Alan Yeterlilik Testleri'ne (AYT) kapı kapandıktan 7 dakika sonra gelen bir kişi, görevlilere kapıyı açtırsa da içeri giremedi. Polislere ”Daha 10 dakikam vardı” diyen aday, sürenin dolduğunu öğrenince “Yapacak bir şey yok, eyvallah” diyerek ayrılmak zorunda kaldı.

ÖSYM tarafından düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın ikinci oturumu Alan Yeterlilik Testleri (AYT) sınavı saat 10.15’te başladı. Adaylar, saatler öncesinden Akdeniz Üniversitesi Kampüsü’ndeki fakültelere aileleriyle birlikte geldi. İkinci günde adayların tedbirli davranıp salonlarına vaktinde geldiği görüldü. Adaylar içeride ter dökerken, aileleri de 26 dereceyi bulan hava sıcaklığında ağaçların gölgesinde bekledi.

7 dakika sonra geldi, “10 dakikam vardı” dedi

Sınava Eğitim Fakültesinde girecek olan bir kişi ise kapılar kapandıktan 7 dakika sonra geldi. Görevlilerden kapıyı açmalarını isteyen adayın istediğini kırmayan polis memuru, kapıyı açarak zamanın dolduğunu ve içeri alınamayacağını söyledi. Aday bunun üzerine, “Daha 10 dakikam vardı, yapacak bir şey yok. Teşekkür ederim” diyerek ayrıldı.

10 dakikam var diye geldi 7 dakika geç kaldı10 dakikam var diye geldi 7 dakika geç kaldı10 dakikam var diye geldi 7 dakika geç kaldı10 dakikam var diye geldi 7 dakika geç kaldı10 dakikam var diye geldi 7 dakika geç kaldı10 dakikam var diye geldi 7 dakika geç kaldı10 dakikam var diye geldi 7 dakika geç kaldı10 dakikam var diye geldi 7 dakika geç kaldı10 dakikam var diye geldi 7 dakika geç kaldı10 dakikam var diye geldi 7 dakika geç kaldı10 dakikam var diye geldi 7 dakika geç kaldı10 dakikam var diye geldi 7 dakika geç kaldı

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

YKS Maratonu Nasılmı geçti
Bölgesel

YKS Maratonu Nasılmı geçti

Mezun öğrenciler bilgi ve tecrübelerini aktardı işte detaylar...

Antalya'da gençlere ücretsiz destek
Bölgesel

Antalya'da gençlere ücretsiz destek

YKS hazırlık sürecinde düzenlediği kurslarla destek verdiği üniversite adayı gençlere tercih döneminde de ücretsiz danışmanlık sağlıyor. Detaylar haberimizde...

Bucak'ta üniversite adaylarına destek
Yerel Yönetim

Bucak'ta üniversite adaylarına destek

Bucak Belediyesi, üniversite adaylarına ücretsiz tercih danışmanlığı hizmeti sunuyor. Detaylar haberimizde...

Muratpaşa’dan LGS başarısı
Yaşam

Muratpaşa’dan LGS başarısı

Muratpaşa Belediyesi'nin destek eğitim kurs merkezlerinde LGS'ye hazırlanan 107 öğrenciden 27'si yüzde 25'lik dilimde yer aldı.

Yok artık dedirtecek haber! Üniversite sınavları kalkıyor mu
Bölgesel

Yok artık dedirtecek haber! Üniversite sınavları kalkıyor mu

Üniversite sınavlarının kaldırılacağı günlerin yaklaştığını söyleyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, parti grubu toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

YKS Cevap Anahtarı Yayınlandı!
Bölgesel

YKS Cevap Anahtarı Yayınlandı!

Sınav sonuçlarınızı öğrenme heyecanı başladı. 2023-YKS'nin temel soru kitapçıkları ve cevap anahtarları yayınlandı!