Gaziantep

100. yıla özel 100 fidan dikimi

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Cumhuriyetin 100. yılı arifesinde düzenlediği etkinliklere devam ediyor.

100. yıla özel 100 fidan dikimi

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Cumhuriyetin 100. yılı arifesinde düzenlediği etkinliklere devam ediyor.
Önceki gün hizmet binasında fotoğraf sergisine ve harp coğrafyası uzmanı Dr. Selim Erdoğan’ın konuk olduğu “Cumhuriyet’e Giden Yol ve Antep Savunması” söyleşisine ev sahipliği yapan GAİB, Cumhuriyetin 100. yılı için 100 fidan dikerek Cumhuriyetin yıl dönümü etkinliklerini sürdürdü.
Dülük Baba Ormanı’nda Orman İşletme Müdürlüğü’nün katkılarıyla gerçekleştirilen fidan dikme etkinliğine GAİB Koordinatör Başkanı Ahmet Fikret Kileci, Birlik Başkanları Mehmet Çıkmaz ve Zeynal Abidin Kaplan, Yönetim Kurulu üyeleri, Birlik personelleri ve aileleri katıldı.
Etkinlik özelinde düşüncelerini ifade eden Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı A. Fikret Kileci “Çok büyük mücadeleler ve fedakarlıkların ardından ilan edilen Cumhuriyetimiz yüzüncü yılını geride bırakıyor. Bu özel zamanın sevincini, heyecanını ve gururunu yaşıyoruz. Bize düşen görev Cumhuriyetimizi korumak ve daha ileriye taşımaktır. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Vatanını en çok seven görevini en iyi şekilde yapandır.” sözünün ışığında üzerimize düşen her işi layıkıyla yapmaya gayret ederek gelecek nesillerimize örnek olmaya çalışıyoruz. Bu güzel günün vesilesiyle Cumhuriyet’in ilanına giden yolda hayatını hiçe sayıp şehit ve gazi olan askerlerimizi, Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını saygı ve minnetle anıyorum. Geçtiğimiz yıl GAİB ailesi olarak 10 bin adet fidan dikmiştik. Bu yıl da Cumhuriyetimizin 100. Yılı anısına 100 ağaç daha dikiyoruz. Cumhuriyetimizin büyüdüğü gibi ağaçlarımız da büyüyecek” diye konuştu.

İHA

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

Editörün Seçimi

Burdur’un devine beyaz taç 2336 metrede sessizlik bozuldu!
Haber

Burdur’un devine beyaz taç 2336 metrede sessizlik bozuldu!

Burdur’un en yüksek noktası olan Kestel Dağı, 6 Aralık 2025 itibarıyla etkili olan yağışların ardından beyaz örtüyle kaplandı. Bucak ilçesi sınırlarındaki zirvede kış manzarası gece yarısı itibarıyla kendini gösterdi.

Şok Gerçek Ortaya Çıktı Cinsel Fonksiyon Bozukluklarının Arkasındaki Sebep Herkesi Şaşırttı!
Foto Galeri

Şok Gerçek Ortaya Çıktı Cinsel Fonksiyon Bozukluklarının Arkasındaki Sebep Herkesi Şaşırttı!

Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…

Gürcistan-Türkiye Maçı İçin Geri Sayım Başladı! Tarih ve Kanal Belli Oldu
Foto Galeri

Gürcistan-Türkiye Maçı İçin Geri Sayım Başladı! Tarih ve Kanal Belli Oldu

Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.

Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde Kazılar Durmaksızın Devam Ediyor!
Foto Galeri

Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde Kazılar Durmaksızın Devam Ediyor!

Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.

İstanbul Burdurlular Derneği öğrencilerle buluştu
Haber

İstanbul Burdurlular Derneği öğrencilerle buluştu

İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.

Antalya'da ambulans trafikte sıkıştı! Dakikalarca hayat mücadelesi
Video Galeri

Antalya'da ambulans trafikte sıkıştı! Dakikalarca hayat mücadelesi

Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.