AFYONKARAHİSAR (İHA) - Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri yaptığı uygulamalar çerçevesinde üzerinde bıçak ve benzeri alet taşıyan şahıslara toplamda 822 bin 454 TL para cezası uyguladı.
Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri önleyici kolluk görevi çerçevesinde bıçak ve benzeri aletler ile gerçekleşebilecek suçların meydana gelmeden önlenmesi amacıyla uygulamalarına devam ediyor. Bu uygulamalar çerçevesinde 2023 yılı 1 Ocak-15 Kasım tarihleri arasında İl merkezi ve ilçelerinde 638 ayrı yakalamada idari yaptırım kararı uygulanırken, toplam 822 bin 454 TL ceza yazıldı.
İHA
Balıkesir İl Emniyet Müdürü Hasan Yiğit birim amirleriyle birlikte Karesi ve Altıeylül ilçelerinin merkez mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.
HAKKARİ (İHA) – Hakkari’nin Yüksekova İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, öğrencileri telefon ve internet dolandırıcılığına karşı bilgilendirdi.
Düzce İl Emniyet Müdürlüğü sorumluluk sahasında bir hafta boyunca meydana gelen trafik kazalarında 24 kişi yaralandı.
Şırnak’ta 68 şüpheliye Türkiye’ye kaçak yollarla malzeme getirdikleri tespit edilmesi üzerine adli işlem yapıldı.
Kocaeli’de çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezaları bulunan 3 hükümlü yakalandı.
Kahramanmaraş’ta çeşitli suçlardan aranan 68 şahıs tutuklandı.
Yorumlar (0)