Burdur Belediyesi tarafından düzenlenen 11. Kitap Fuarı 24 Kasım’da Burdur Belediyesi Konferans ve Sergi Salonunda açılıyor.
Kitap fuarıyla ilgili açıklama yapan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz “Bu yıl 11. sini gerçekleştireceğimiz kitap fuarımızda geçtiğimiz senelerde olduğu gibi yine gençlerimizi, çocuklarımızı, okumayı seven tüm vatandaşlarımızı kitapla buluşturacağız. Tüm hemşerilerimizi
fuarımıza, kitapla ve yazarlarımızla buluşmaya davet ediyorum” dedi. 7’den 70’e tün kitapseverlere hitap edecek olan fuarda bu yıl aralarında Ahmet Ümit, Hayat Özlem Kayalı, Ahmet Haldun Terzioğlu, Sinan Yağmur, Dilek Cesur, Serhat Yabancı, Işıl Işık, Şükrü Erbaş, Füsun Önal, Eray
Hacıosmanoğlu, Saygı Öztürk, Sinan Akyüz gibi isimlerin olduğu birbirinden değerli yazarlar, imza günlerine katılacak. 24 Kasım Cuma günü açılışı yapılacak olan 11. Kitap Fuarı 3 Aralık Pazar gününe kadar 10.30-21:00 saatleri arasında ziyarete açık olacak.
Gençler, Denizli'de düzenlenen İller Arası Boks Şampiyonası'ndan 19 madalya ile döndü. Takımın bir sporcusu, 60 kiloda Türkiye şampiyonu oldu.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), yayın ihalesi ile ilgili ve yeni bir lig tasarımı ile ilgili açıklamada bulundu. İşte detaylar...
Isparta'da ilçe milli eğitim müdürlükleri arasında rotasyon yapıldı. 9 ilçenin milli eğitim müdürü değişti.
AK Parti Bucak Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Altundaş, ziyaretlerini aralıksız bir şekilde sürdürüyor.
Burdur'da alkollü ve ters yönden araç kullanan sürücü cezadan kaçamadı. Sürücü, kendisine cezai işlem uygulamak isteyen polis ekiplerinden kaçmaya da çalıştı.
Burdur Valisi Türker Öksüz başkanlığında Burdur 2. Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti toplantısı yapıldı.
Yorumlar (0)