Ankara

“15 Temmuz’da yaşadığımız acıları ve ihaneti unutmadık”

TÜRK-İŞ Başkanı Atalay: Acılarımızı Unutmadık Dedi Haber Detayı..

“15 Temmuz’da yaşadığımız acıları ve ihaneti unutmadık”

TÜRK-İŞ (Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu) Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Atalay, “15 Temmuz hain darbe/işgal girişiminin yedinci yıldönümünde yaşadığımız acıları bir kez daha hatırlarken, gördüğümüz ihaneti unutmadığımızı belirtmek istiyoruz” dedi.
TÜRK-İŞ, Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Atalay adına yayınladığı bildiride milletin iradesini temsil eden Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin bombalanmasını en kanlı ihanet olduğuna dikkati çekerek, “Milletimize ve millet iradesini temsil eden Türkiye Büyük Millet Meclis’ine, askerine, polisine roket atacak mermi yağdıracak kadar gözü dönmüş canilerin en karanlık en kanlı ihanetlerinden biri olan 15 Temmuz hain darbe/işgal girişiminin yedinci yıldönümünde yaşadığımız acıları bir kez daha hatırlarken, gördüğümüz ihaneti unutmadığımızı belirtmek istiyoruz” açıklamalarında bulundu.
Yabancı servislerinin kontrolünde olan işbirlikçi ihanet grubunun devşirildiğini belirten Atalay, Türkiye’nin bağımsızlığına ve özgürlüğüne yönelik yapılan saldırılara tüm halkın kahramanca cevap verdiğini söyledi.
Atalay, 15 Temmuz’daki işgal girişiminin sonucu daha belli değilken milletinin yanında durduğunu belirterek, “TÜRK-İŞ, bu girişiminin sonuna kadar karşısında durdu. Alanlarda halkımızla birlikte özgürlüğümüzü hep birlikte haykırarak 15 Temmuz Gecesi en başından itibaren ülkemizden yana, demokrasimizden yana taraf olduk. Devletimizi ve milletimizi hedef alanlar hak ettikleri cezaları çekmeli, devletimizin bütün kurum ve kuruluşları bu hainlerden arındırılmalıdır” dedi.
Bedeli ağır olan 15 Temmuz darbe girişiminin tekrar yayınlanmaması için daha güçlü devlet ve millet olmak zorunda olduklarının altını çizen Atalay, işgal girişimlerinin önlemenin yolunu terör örgütlerinin kökünü kazımaktan geçtiğini belirterek, “Türk milletinin ilelebet bağımsız bir siyasi bir varlık olarak yaşaması için TÜRK-İŞ konfederasyonu olarak terör örgütlerine karşı verilen mücadeleyi, demokrasiyi ve hukukun üstünlüğünü savunmayı kararlılıkla sürdüreceğiz. Tankların altına yatanları da unutmayacağız, tankları alkışlayanları da. 15 Temmuz’un yedinci yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bu vatan uğruna şehit olan tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize de en kalbi şükranlarımızı sunuyoruz” ifadelerini kullandı.İHA

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Türkiye İş Bankası’nın 100. yılında gerçekleştirdiği projeye tekrar can verecek
Yaşam

Türkiye İş Bankası’nın 100. yılında gerçekleştirdiği projeye tekrar can verecek

Türkiye İş Bankası’nın 100. yılına özel olarak 2008-2017 yılları arasında Orman Genel Müdürlüğü ve TEMA Vakfı iş birliğiyle gerçekleştirilen '81 İlde 81 Orman' Projesi yeniden hayata geçiyor.

Türkiye İş Bankası Resim Heykel Müzesi binasının 100 yılı aşan serüveni kitap oldu
Yaşam

Türkiye İş Bankası Resim Heykel Müzesi binasının 100 yılı aşan serüveni kitap oldu

Mimari bir monografi kitabı olan Bina Bina İçinde, Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları etiketiyle okurlarıyla buluştu

Başkan Selimoğlu'ndan Başkan Ezin'e Hayırlı Olsun ziyareti
Bölgesel

Başkan Selimoğlu'ndan Başkan Ezin'e Hayırlı Olsun ziyareti

Burdur Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu Burdur Çeltikçi Belediye Başkanı Ramazan Ezin'i ziyaret etti.

Isparta'da Kontrolsüz Kaza! Yük treni Otomobile Çarptı!
3. Sayfa

Isparta'da Kontrolsüz Kaza! Yük treni Otomobile Çarptı!

Isparta'da yük treninin çarptığı otomobil hurdaya döndü, otomobil içinde bulunan 3 kişi yaralandı. Olayla ilgili detaylar haberimizde...

Bucak Organize Sanayi MTAL'de  4006-Tübitak Bilim Fuarı Heyecanı Başladı!
Bölgesel

Bucak Organize Sanayi MTAL'de 4006-Tübitak Bilim Fuarı Heyecanı Başladı!

Bucak Organize Sanayi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen ve TÜBİTAK tarafından desteklenen 4006-Tübitak Bilim Fuarı düzenlenen törenle açıldı.

Afyonlu hakemlerden büyük başarı
Bölgesel

Afyonlu hakemlerden büyük başarı

Afyonkarahisar’da düzenlenen 2023-2024 sezonu U-16 Türkiye Şampiyonası, kentteki hakemler tarafından başarıyla yönetildi.