10’uncu sınıf öğrencisi Feyza Keskin’den sabah saatlerinde evden ayrılmasının ardından haber alamayan ailesi durumu polise bildirdi. Aile, Keskin’in dün saat 11.30 sıralarında Gölcük Yolu üzerindeki asri mezarlık ile Mahrukatçılar Sitesi civarında elektrikli bisikletiyle görüldüğünü ifade etti.
İhbar üzerine çalışma başlatan ekipler, akşam saatlerinde Muzaffer Türkeş Mahallesi’ndeki bir inşaat alanında Feyza Keskin’in cansız bedenine ulaştı. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından cenaze Isparta Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı.
Otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından Keskin’in cenazesi ailesine teslim edilerek defnedilmek üzere Kozluca köyü’ne götürüldü. Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından genç sporcu toprağa verildi.
Feyza Keskin’in vefatı spor ve eğitim camiasında büyük üzüntüye neden oldu. Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Satranç İl Temsilciliği tarafından yayımlanan taziye mesajında, “Acı kaybımız” ifadeleriyle başsağlığı dilekleri iletildi.
Burdur’un en yüksek noktası olan Kestel Dağı, 6 Aralık 2025 itibarıyla etkili olan yağışların ardından beyaz örtüyle kaplandı. Bucak ilçesi sınırlarındaki zirvede kış manzarası gece yarısı itibarıyla kendini gösterdi.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)