Bölgesel Amatör Lig’deki Burdur Maküspor, evinde 9 kişi ile tamamladığı müsabakada Sarayönü Belediyespor ile 2-2 berabere kaldı.
Bölgesel Amatör Lig 8’inci grupta Burdur'u temsil eden Maküspor ligin 11. haftasında kendi evinde Sarayönü Belediyespor’u konuk etti.
Gazi Atatürk stadında oynanan karşılaşmayı Berk Sipahi, Fatma Özlem Tursun, Osman Öztekin ve Tolgahan Kayadan hakem dörtlüsü yönetti.
Burdur Maküspor, etkili oynadığı müsabakanın ilk yarısını 38. dakikada Nurullah Aslan’ın attığı golle 1-0 önde kapattı.
Müsabakanın ikinci yarısı büyük heyecana sahne oldu. Dakika 63’te deplasman ekibi Sarayönü Belediyespor Enes Subaşı’nın attığı golle skoru 1-1’e getirdi. 85. dakikada Sarayönü Belediyespor Uğur Ahmet Özder’in attığı golle deplasmanda 1-2 öne geçti. Golün ardından hakeme itirazlarda bulunan Burdur Maküsporlu Alper Süren 87. dakikada itirazdan ikinci sarı kartı görerek kırmızı kartla oyun dışı kaldı. 10 kişi kalan temsilcimiz 90+7’de Zeki Akkoyun ile skoru 2-2’ye getirdi. Müsabakanın yine uzatma dakikalarında Burdur Maküspor kalecisi Murat Doksal ile Sarayönü Belediyespor’dan Oğuzhan Büyük kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.
Burdur Maküspor’un 9 kişi tamamladığı müsabakada başka gol sesi çıkmayınca karşılaşma 2-2’lik eşitlikle tamamlandı.
Burdur Maküspor, bu sonuçla haftayı 20 puanla 5. sırada kapattı.
Burdur Maküspor, gelecek hafta deplasmanda Keçiborlu Belediyespor’a konuk olacak.
MUHAMMET FATİH BAŞCI / burduryenigün
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)