Burdur

2023 vekaletle kurban kesim bedeli belli oldu

2023 kurban kesim bedeli ne kadar? herkes tarafından merak edilen soruyu Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş cevapladı. İşte 2023 kurban kesim bedeli...

2023 vekaletle kurban kesim bedeli belli oldu

2023 Kurban Bayramı'na kısa bir zaman kala, dini vazifelerini yerine getirecek olan vatandaşlar için kurban kesim bedeli açıklandı. Diyanet tarafından yapılan açıklama sonrasında, 2023 kurban kesim bedelinin yurt içi ve yurt dışı fiyatları belli oldu. İşte ayrıntılar.

VEKALETLE KURBAN KESİM BEDELİ 2023 NE KADAR?

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Türkiye Diyanet Vakfı'nın 2023 yılı vekaletle kurban kesim bedelini yurt içinde 5 bin 950, yurt dışında ise 2 bin 750 TL olarak belirlediklerini açıkladı.

Buna göre; Ülkemizde 2023 kurban kesim bedeli 5 bin 960 lira olarak belirlenirken, yurt dışında ise 2 bin 750 lira olarak açıklandı.

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Türkiye Diyanet Vakfı'nın 2023 yılı vekaletle kurban kesim organizasyonuna ilişkin sosyal medya hesaplarından açıklamada bulundu.

Erbaş, "Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş. Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı olarak 2023 yılı vekaletle kurban kesim bedelini yurt içinde 5 bin 950 TL, yurt dışında ise 2 bin 750 TL olarak belirledik. Bağışlarınızı başta deprem bölgesi olmak üzere tüm ihtiyaç sahibi kardeşlerimize ulaştırıyoruz" ifadelerini kullandı.

NTV

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 1
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Bayramın son gününde rekor
Bölgesel

Bayramın son gününde rekor

Antalya, Burdur ve Isparta'da 9 günlük Kurban Bayramı tatiliyle birlikte artan ziyaretçi akını, elektrik tüketiminde rekor seviyelere ulaşmasına neden oldu.

Antalya'da tatilciler dönüş yolunda bekledi
Bölgesel

Antalya'da tatilciler dönüş yolunda bekledi

Antalya'da Kurban Bayramı tatilini geçirenlerin dönüş yolculuğunda trafik yoğunluğu yaşandı. Tatilciler uzun sürelerde beklemek zorunda kaldı.

Acemi kasaplar Burdur'da iş başında
3. Sayfa

Acemi kasaplar Burdur'da iş başında

Burdur'da bayram namazından sonra kurban kesiminde yaralananlar hastaneleri doldurdu. Detaylar haberimizde...

Bucak'ta acemi kasaplar yaralandı
Bölgesel

Bucak'ta acemi kasaplar yaralandı

Bucak'ta Kurban Bayramı'nda acemi kasaplardan bazıları hafif yaralanmalar yaşadı. Detaylar haberimizde...

Bucak'ta görevi başındaki personelle bayramlaştılar
Etkinlik

Bucak'ta görevi başındaki personelle bayramlaştılar

Bucak İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanı, Kurban Bayramı'nın başlamasıyla birlikte Bucak ilçesinde görev yapan güvenlik güçleri ve itfaiye personelini ziyaret etti.

Burdur'da Bayram Namazı Ardı Ulu Camide Bayramlaşma  tadı Bir başka
Yaşam

Burdur'da Bayram Namazı Ardı Ulu Camide Bayramlaşma tadı Bir başka

Burdur Valisi Ali Arslantaş ve protokol üyeleri, İl Müftüsü Enver Türkmen’in kıldırdığı namazın ardından vatandaşlarla tek tek bayramlaştı