Denizli’nin Çivril ilçesinde bu yıl 27’inci düzenlenen Uluslararası Elma Tarım ve Kültür Festivalinde sahne alan alternatif müziğin güçlü sesi Sena Şener, coşkulu kalabalığa unutulmaz bir gece yaşattı.
Çivril Belediyesi öncülüğünde düzenlenen 27. Uluslararası Elma Tarım ve Kültür Festivali büyük bir coşkuyla devam ediyor. Çivril’de 4 gün boyunca bir birinden renkli sanat, tarih ve tarım etkinliklerine ev sahipliği yapacak olan festivalin ilk gününde alternatif müziğin güçlü sesi Sena Şener, meydanı dolduran binlerce kişiye unutulmaz bir gece yaşattı. Sevilen şarkılarını kalabalığın arasına kadar inerek seslendiren sanatçının performansı, büyük beğeni topladı. Konserin sonunda eşiyle birlikte sahneye çıkan Çivril Belediye Başkanı Semih Dere, sanatçı Sena Şener’e hediye takdiminde bulundu.
Festival alanını dolduran coşkulu kalabalığa teşekkür eden Belediye Başkanı Semih Dere, "Bu yıl 27’ncisini düzenlediğimiz festivalimizin kapılarını; kıymetli hemşehrilerimize, ülkemizin dört bir yanından ve yurtdışından gelen misafirlerimize açmanın tarifsiz mutluluğunu yaşıyoruz. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da festivalimizi tasarruf tedbirlerini dikkate alarak, belediyemiz bütçesinden hiçbir harcama yapmadan hayata geçirdik. Festival kapsamında ilk kez düzenlediğimiz Kültür Sokağımızı gezerek Çivril’imizin kültürel zenginliklerini ve değerlerini yakından görme fırsatı bulduk. Ayrıca stantları ziyaret ederek esnafımıza hayırlı işler diledik. Çivril 27. Uluslararası Elma Tarım ve Kültür Festivali’nin ilk gününde, alternatif müziğin güçlü sesi Sena Şener, muhteşem performansıyla bizlere unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu. Festival coşkumuzu paylaşan ve bizleri yalnız bırakmayan tüm hemşehrilerime gönülden teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)