Korkuteli Belediyesi tarafından 29 günde tamamlanan “1071 Alparslan Yüzme Havuzu ve Spor Yerleşkesi” bugün sabah vatandaşların hizmetine açıldı.
Resmi açılışının daha sonra MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından yapılacağı açıklanan Yüzme Havuzu, bugün hizmete girdi. Yüzme Havuzu, Hamam, Sauna, Fitnes, Tenis Kortu, Bakketbol ve Voleybol sahaları ile tartan pist ve Cafeteryanın yer aldığı yerleşke, ilk ziyaretçilerini ağırladı. Korkuteli İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit ve Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek, 15 Temmuz Şehidi Yasin Naci Ağaroğlu’nun anma töreninin ardından, Yüzme Havuzu yerleşkesine geldiler. Yine Ak Parti İlçe Başkanı Kemal Sancaktar ve Ak Parti İlçe Yönetimi ile, MHP İlçe Yönetimi ve birçok siyasetçi, bürokrat ve çok sayıda vatandaş, bugün hizmete giren Yüzme Havuzu yerleşkesini ziyaret ettiler.
1071 Alparslan Yüzme Havuzu ve Spor Yerleşkesinin her gün sabah 06.00 ila gece 00.00’a kadar hizmet vereceğini ifade eden Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek, “Vatandaşlarımız bu saatler arasında Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Selçuklu Hamamı, Sauna, Şok Duş, Fitness Salonu, Halı Saha, Tenis Kortu, Voleybol Sahası, Basketbol Sahası, Tartan Yürüyüş ve Koşu Yolu ve Kafeterya’dan oluşan yerleşkemizden faydalanabilirler. Daha önce açıkladığımız üzere Salı ve Cumartesi günlerini sadece bayanlar için ayırdık. O günlerde sadece bayanlara özel hizmet verecek olan yerleşkemizde, bayan personellerimiz dışında başkaca bir personel bulunmayacaktır. Yerleşke ile ilgili merak eden vatandaşlarımız ayrıntılı bilgiyi 653 1071 numaralı telefondan, ya da Yerleşkede bulunan görevlilerden yüzyüze alabilirler. İlçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)