MSKÜ tarafından “29. Sıtkı Koçman Rektörlük Kupası Öğrenci Futbol Turnuvası” gerçekleştirildi. Dereceye giren takımlar kupanın sahibi oldu.
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinde (MSKÜ) her yıl düzenlenen ‘Sıtkı Koçman Rektörlük Kupası Öğrenci Futbol Turnuvası’nın bu yıl 29.su gerçekleştirildi. MSKÜ öğrencileri arasında düzenlenen Futbol Turnuvasına 22 Fakülte/Yüksekokul takımı olmak üzere 484 öğrenci katıldı.
Takımların centilmence mücadele ettiği müsabaka sonucunda; Fethiye İşletme Fakültesi Takımı 1’inci, Yatağan Meslek Yüksekokulu Takımı 2’nci, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Takımı ise 3’üncü oldu.
MSKÜ Spor Tesisleri Futbol Sahasında düzenlenen ödül törenine; Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Muğla Şube Başkanı Muhsin Erçetin, Sağlık, Kültür ve Spor (SKS) Daire Başkanı Şamil Türkay Aktürk, Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölümü Başkanı Prof. Dr. Kemal Göral, Yüksekokul müdürleri ve öğrenciler katıldı.
Dereceye giren takımlar kupanın sahibi olurken, turnuvada görev alan hakemler ödüllerini Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Muğla Şube Başkanı Muhsin Erçetin’den aldı.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)