Bucak Belediyesi Oğuzhanspor Kulübü Başkanı Ali Akalın, 7.grupta lider durumda olan takım için tüm Bucak’ın kenetlenmesi gerektiğini söyledi.Başkan Akalın, bugüne kadar verilen destekten daha fazlasına ihtiyaçları olduğunu belirtti.
Bölgesel Amatör Lig 7.grupta yer alan ve liderlik koltuğunu bırakmayan Bucak Belediyesi Oğuzhanspor, şampiyonluk yolunda büyük mücadele verirken, yöneticiler de kulübün maddi olarak ayakta kalması için vargücüyle çalışmalarına devam ediyor.
Başkan Ali Akalın ve yönetim kurulu üyeleri, ilçede esnaf,işadamı ve sanayicileri ziyaret ederek kulüp için destek taleplerini yineledi. Akalın yaptığı açıklamada “Bugüne kadar başarıyla getirdiğimiz takımımızı şampiyon yapmak ve 3.lige çıkarmak için yine desteğe ihtiyacımız var. Taraftarlarımızın desteğinden başka hiç bir geliri olmayan kulübümüzün şampiyonluk yolunda hiçbir sekteye uğramaması için tüm Bucak halkını destek olmaya çağırıyoruz.Hedefimiz 3.lig ve bu hedef için gerekli desteği sizlerden bekliyoruz. Bugünde yarında yine esnaflarımızı ve iş adamlarımızı ziyaret etmeye devam edeceğiz.Onların destekleri ile şampiyon olarak 3.lige çıkacağız” diye konuştu.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)