Erzurum

3 Mart Dünya Yaban Hayatı Günü: Erzurum'da Muhteşem Yaban Hayatı Sergisi Açıldı

3 Mart Dünya Yaban Hayatı Günü kapsamında Erzurum'da "Fotoğraf ve Tahnit Sergisi" açıldı. Bölgenin yaban hayatı türlerine dikkat çekmek ve koruma çalışmaları hakkında farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen sergiye Vali Yardımcısı Lokman Düzgün ve davetliler katıldı.

3 Mart Dünya Yaban Hayatı Günü: Erzurum'da Muhteşem Yaban Hayatı Sergisi Açıldı

Erzurum’da yaban hayata dikkat çekmek ve koruma çalışmalarını anlatmak için “Fotoğraf ve Tahnit Sergisi açıldı.
3 Mart Dünya Yaban Hayatı Günü kapsamında, bölgenin sahip olduğu yaban hayatı türlerine dikkat çekmek ve koruma çalışmaları hakkında farkındalık oluşturmak amacıyla Tarım ve Orman Bakanlığı 13. Bölge Müdürlüğü Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü tarafından MNG Alışveriş ve Yaşam Merkezinde düzenlenen “Fotoğraf ve Tahnit Sergisi”nin açılışına Vali Yardımcımız Sayın Lokman Düzgün ve davetliler katıldı.
Doğa Koruma Milli Parklar Erzurum 13. Bölge Müdürlüğü’nce düzenlenen Resim ve Tahnit Sergisinin amacı bölgenin sahip olduğu muhteşem yaban hayatı türlerine dikkat çekmek ve koruma çalışmaları hakkında misafirleri bilgilendirme olarak ifade edildi. Birleşmiş Milletler Genel Kurulu, yaban hayatının özgün değerleri ve etrafında örülü yaşam ağının sürdürülebilir kalkınmaya ve insanların refahına sağladığı katkıya dikkat çekmek için 3 Mart Dünya Yaban Hayatı Günü olarak ilan etti. İlk defa 2014 yılında kutlanan Dünya Yaban Hayatı Günü, gezegenimizin sahip olduğu yabani bitki ve hayvan türlerine dikkat çekmek ve koruma çabaları hakkında farkındalık oluşturmak için 1973 yılında kabul edilen Gezegendeki Nesli Tükenmekte Olan Yabani Türlerin Uluslararası Ticaretine İlişkin Sözleşme’nin (CITES) uluslararası kabul günü olan 3 Mart da kutlanıyor.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Covid döneminde başlayan resim tutkusu sergi açmasına vesile oldu
Bölgesel

Covid döneminde başlayan resim tutkusu sergi açmasına vesile oldu

Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapan Tıbbi Sekreter Hediye Cevizci, Covid-19 döneminde başladığı resim tutkusunun başarısını çalıştığı hastanede sergiledi.

OMÜ öğrencilerinin sanatı Sinop'ta
Etkinlik

OMÜ öğrencilerinin sanatı Sinop'ta

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Eğitim Fakültesi Resim İş Eğitimi Anabilim Dalı lisansüstü öğrencileri tarafından yapılan 55 sanatsal görsel, Sinop Sabahattin Ali Kültür Merkezi’nde açılan sergide sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Bitlis'te  '15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü' sergisi
Bölgesel

Bitlis'te '15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü' sergisi

Bitlis'in Tatvan ilçesinde, '15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü' etkinlikleri çerçevesinde fotoğraf sergisi düzenlendi.

Kastamonu Üniversitesi'nin  sanal sergisi
Bölgesel

Kastamonu Üniversitesi'nin sanal sergisi

Kastamonu Üniversitesi tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri çerçevesinde sanal sergi açıldı.

Aslanlı Mozaik’in replikası valilik binası karşısında sergileniyor
Bölgesel

Aslanlı Mozaik’in replikası valilik binası karşısında sergileniyor

Düzce Belediyesi’nin destekleriyle Konuralp Antik Kentte yapılan kazı çalışmaları sırasında ortaya çıkan Aslanlı Mozaik’in replikası valilik binası karşısında sergileniyor.

ESTÜ'de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü  kapsamında Fotoğraf Sergisi
Bölgesel

ESTÜ'de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında Fotoğraf Sergisi

Eskişehir Teknik Üniversitesinde (ESTÜ) 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü 2024 yılı programı kapsamında, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Fotoğraf Sergisinin açılışı gerçekleştirildi.