Isparta

35 öğrenci zehirlenme şüphesiyle hastaneye başvurdu

Isparta’da özel bir okulda eğitim gören 35 öğrenci kusma ve ishal şikayetiyle hastaneye başvurdu.

35 öğrenci zehirlenme şüphesiyle hastaneye başvurdu

Isparta’da özel bir okulda eğitim gören 35 öğrenci kusma ve ishal şikayetiyle hastaneye başvurdu. İl Milli Eğitim Müdürlüğü, konuyla ilgili Isparta Valiliği tarafından soruşturma başlatıldığını bildirdi.
Isparta’da dün akşam saatlerinde özel bir eğitim kurumundan 35 öğrenci, ishal ve kusma şikayetiyle hastanelere başvurdu. Konuyla ilgili İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Müdürlüğümüze bağlı faaliyet gösteren özel bir okulumuzda bulantı ve kusma şikayetiyle 10 Mart 2023 Cuma günü 35 öğrencimiz hastaneye başvurmuş; gerekli teşhis ve tedavileri yapılarak taburcu edilmişlerdir. Konuyla ilgili Valiliğimiz gerekli inceleme ve soruşturmaları başlatmıştır” denildi.
Okul yönetimi velilerin cep telefonuna gönderdiği mesajda resmi kurumlarla görüşüldüğünü, yemek ve su numunelerinin tahlil için ilgili birimlere gönderildiğini duyurdu.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Isparta’da soba zehirlenmesinde 2 ölü
3. Sayfa

Isparta’da soba zehirlenmesinde 2 ölü

Isparta’da kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 2 kişi hayatını kaybetti.

Yedikleri şekerden zehirlenen 15 öğrenci hastaneye kaldırıldı
Bölgesel

Yedikleri şekerden zehirlenen 15 öğrenci hastaneye kaldırıldı

Adıyaman'da dışarıda dağıtıldığı belirtilen şekerden yiyen ilkokulu öğrencisi 15 çocuk hastanelik oldu.

Tavuk dürüm yedi, geceleri uyuyamaz hale geldi
3. Sayfa

Tavuk dürüm yedi, geceleri uyuyamaz hale geldi

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde tavuk dönerden zehirlenen 648 kişiden Kayhan Dölcel, yeniden fenalaşarak hastanede tedavi altına alındı. Detaylar haberimizde..

Kırıkkale’de "koku" faciası: 23 küçükbaş hayvan telef oldu, 77’si son anda kurtarıldı
Bölgesel

Kırıkkale’de "koku" faciası: 23 küçükbaş hayvan telef oldu, 77’si son anda kurtarıldı

Kırıkkale’nin Yahşihan ilçesinde menfezdeki dereden yayılan keskin koku küçükbaş hayvanları zehirledi, 23 hayvan telef oldu. Ekiplerin hızlı müdahalesiyle 77 hayvan da son anda kurtarıldı.

Afyonkarahisar’da acı haber   Anne ve kızı doğal gazdan zehirlenmiş halde bulundu
Bölgesel

Afyonkarahisar’da acı haber Anne ve kızı doğal gazdan zehirlenmiş halde bulundu

Afyonkarahisar’da kendilerinden 15 gündür haber alınamayan anne ve kızı evlerinde doğal gazdan zehirlenmiş halde bulundu.

Gece uyanan baba, karbonmonoksit gazından zehirlenen çocuklarını kurtardı
3. Sayfa

Gece uyanan baba, karbonmonoksit gazından zehirlenen çocuklarını kurtardı

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde gece uyanan baba, iki oğlunun karbonmonoksit gazından zehirlendiğini fark etti.