Merkezefendi Belediyesi tarafından düzenlenen Ornaz Vadisi Yaz Şenliği’nin son günü yine dolu dolu geçti. Başkan Doğan, “Kadınlar ürettikçe, mutlu oldukça, onların gözlerinin içi parladıkça biz de çok mutlu oluyoruz. Girişimci kadınlara her zaman destek olacağız” dedi.
İlçe genelindeki çalışmalarına ve etkinliklerine devam eden Merkezefendi Belediyesi’nce dört günlük Ornaz Vadisi Yaz Şenliği gerçekleştirildi. İki hafta sonunda düzenlenen şenlikte 160’ın üzerinde kadın girişimcinin stantı, Merkezefendi Belediye Orkestrası’nın konserleri, Ritmin Melekleri gösterisi, yarışmalar, sürpriz hediyeler ve çeşitli etkinliklerle binlerce Denizlili şenliğin tadını çıkardı. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan da, el emeği ürünlerden oluşan rengarenk stantları tek tek dolaştı, konserlerde seslendirilen şarkılara vatandaşlarla birlikte eşlik etti. Ayrıca şenlikte en çok alışveriş yapan vatandaşlara verilecek olan ödüller de sahibini buldu.
“Üreten Merkezefendi için çalışıyoruz”
Girişimci kadınlara her zaman destek olduklarını belirten Başkan Doğan, şenliğe gösterilen ilgiden son derece memnun olduğunu söyledi. Doğan, “Artık girişimci kadın festivallerimiz ve şenliklerimiz gelenek haline geldi. Onların el emeği ürünlerini satmasını, gelir elde etmesine destek oluyoruz. Mutlu kadın, mutlu aile ve mutlu Merkezefendi hedefiyle çalışıyoruz. Kadınlarımıza Sanat Merkezimizde kurslar aldırıyoruz. Artık şartlar çok ağırlaştı. Ekonomik kriz çok derin. Biz istiyoruz ki herkes üretsin. Bu dönemin konusu üreten bir Merkezefendi olacak. Üreten projelerle karşınıza çıkacağız” diye konuştu.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)