Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Terzi Baba Yurdu, Aile Yılı kapsamında 45 yıllık evli bir çifti ağırladı. Çift, evlilik tecrübelerini ve sağlam ilişki sırlarını öğrencilerle paylaştı.
Cumhurbaşkanlığı tarafından ilan edilen 'Aile Yılı' etkinlikleri kapsamında, Erzincan Terzi Baba Yurdu 45 yıldır evli olan Yaşar ve Ayten Yıldırım çiftini yurtta misafir etti. Yaşar ve Ayten Yıldırım çifti öğrencilere evliliklerindeki 45 yılı anlattı. Yıldırım çifti, evliliklerinin nasıl başladığını, yıllar içinde karşılaştıkları zorlukları nasıl aştıklarını ve bu uzun yolculukta birbirlerine nasıl destek olduklarını genç öğrencilerle paylaştı.
Gençlere yönelik tavsiyelerde bulunan çift, sağlıklı ve uzun ömürlü bir ilişkinin temelinin aile içindeki güçlü iletişim, karşılıklı anlayış ve sevgi gibi temel değerlere dayandığının altını çizdi.
Günümüz ilişkilerinde gençlerin karşılaşabileceği zorluklar ve bu zorluklarla başa çıkma yöntemleri üzerine de düşüncelerini aktaran deneyimli çift, sabrın, hoşgörünün ve fedakârlığın evlilik kurumundaki önemine değindi.
Yurt yönetimi, bu tür etkinliklerle öğrencilerin sosyal ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunmayı hedeflediklerini belirtti.
Afyonkarahisar’da 2025 yılı "Aile Yılı" çerçevesinde başlatılan kampanya ile genç çiftlere gıdadan mobilyaya, temizlikten, emlak ve yapı sektörüne kadar geniş bir yelpazede indirimler sunulacak. Detaylar haberimizde..
Burdur Valisi Tülay Baydar Bilgihan, ''Aile Yılı Etkinlikleri'' kapsamında MAKÜ Lavanta Tepesi Otelde düzenlenen toplantıya katıldı.
Vali Tülay Baydar Bilgihan, 2025 Aile Yılı kapsamında Kozağaç Köyü'nü ziyaret etti. Vatandaşlarla bir araya gelen Bilgihan, köy halkının taleplerini dinledi ve Gazimiz Faruk Başaran'ı ziyaret etti.
Denizli Milletvekili Sema Silkin Ün, 2025 yılının ‘Aile Yılı’ ilan edilmesiyle ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Ekonomik dengeler o kadar bozuldu ki gençler pahalılıktan düğün yapıp evlenemiyor. Kurulamayan ailenin yılı nasıl olacak” dedi. Detaylar haberimizde..
Mali Hizmetler Sınıfı Derneği (MAHİS-DER), Türkiye'nin kamu mali yönetim sistemini güçlendirme ve mali disiplini tesis etme hedefiyle kuruldu
BBP, PKK'nın silah bırakma açıklamasını temkinli karşıladı, teröristlere yönelik afı reddetti, DEM Partisine Türk Bayrağı asması çağrısı yaptı ve İsrail'in Suriye saldırılarını kınadı.
Yorumlar (0)