Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Terzi Baba Yurdu, Aile Yılı kapsamında 45 yıllık evli bir çifti ağırladı. Çift, evlilik tecrübelerini ve sağlam ilişki sırlarını öğrencilerle paylaştı.
Cumhurbaşkanlığı tarafından ilan edilen 'Aile Yılı' etkinlikleri kapsamında, Erzincan Terzi Baba Yurdu 45 yıldır evli olan Yaşar ve Ayten Yıldırım çiftini yurtta misafir etti. Yaşar ve Ayten Yıldırım çifti öğrencilere evliliklerindeki 45 yılı anlattı. Yıldırım çifti, evliliklerinin nasıl başladığını, yıllar içinde karşılaştıkları zorlukları nasıl aştıklarını ve bu uzun yolculukta birbirlerine nasıl destek olduklarını genç öğrencilerle paylaştı.
Gençlere yönelik tavsiyelerde bulunan çift, sağlıklı ve uzun ömürlü bir ilişkinin temelinin aile içindeki güçlü iletişim, karşılıklı anlayış ve sevgi gibi temel değerlere dayandığının altını çizdi.
Günümüz ilişkilerinde gençlerin karşılaşabileceği zorluklar ve bu zorluklarla başa çıkma yöntemleri üzerine de düşüncelerini aktaran deneyimli çift, sabrın, hoşgörünün ve fedakârlığın evlilik kurumundaki önemine değindi.
Yurt yönetimi, bu tür etkinliklerle öğrencilerin sosyal ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunmayı hedeflediklerini belirtti.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)