Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’nde faaliyet göstermekte olan Kültür Arası Etkileşim Kulübü tarafından Sudanlı öğrencilerle iftar yemeği programı düzenlendi.
Programa Rektör Prof. Dr. Şükrü Beydemir, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sıddıka Özkaldı Karakuş, Genel Sekreter Özgür Özcan, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Hakkı İşcan, İl Göç İdaresi Müdürü Samet Kamber ve üniversitede eğitim gören 52 farklı ülkeden yabancı uyruklu misafir öğrenciler katıldı. Gerçekleşen programda öğrencilerin kendi kültürlerine ait yemekleri tatma fırsatı bularak sıcak bir iftar yemeği programı gerçekleşti.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)